Wkadk

Hvordan til at haste et broderskab

Så du er i college, og du har besluttet at forgrene sig og blive involveret. Der er mange måder at udvide din horisont i college, men går græsk, i hvert fald for de fleste studerende er den første til at komme til at tænke. Denne artikel blev skrevet af en græsk for potentielle grækere.

Steps

Hvordan til at haste et broderskab. Beslut, hvorfor du er farende.
Hvordan til at haste et broderskab. Beslut, hvorfor du er farende.
 1. 1
  Beslut, hvorfor du er farende. Dette er den vigtigste del, fordi hvis du ikke ved hvorfor du er der, så vil du højst sandsynligt blive meget utilfredse med din beslutning nede ad vejen. Folk styrter af mange forskellige årsager, og nogle vil have et CV booster, nogle ønsker at finde en familie, nogle gør det, fordi deres forældre vil have dem til. Må ikke haste et broderskab for andre mennesker, så gør det fordi du ønsker at haste. Find et par gode grunde, og holde sig til det. Du ønsker ikke at fortælle én broderskab en grund og fortælle en anden grund til et andet broderskab, på trods af de rivalisering, stadig broderskaber krydshenvisning potentialer med hinanden. Og frem for alt, siger ikke du ønsker at deltage i en broderskab "til fest og møde piger."
 2. 2
  Indse det engagement et broderskab indebærer. De fleste broderskaber har stadig et løfte-system (der er et par, der har gjort væk med det og skabt et helt nyt system) og pantsætning er en stor forpligtelse. Normalt pantsætning indebærer obligatoriske timer, ugentlige møder, projekter, måske endda en gruppe tur. Det er et dræn på et kollegium studerendes tid, så sørg for at have tid nok til at begå. Det kan også tømme din bankkonto, eftersom de parter, projekter, hus gaver osv. er betalt af det løfte klassens lommer, for ikke at nævne broderskab afgifter. Hvor meget du bruger, afhænger af, hvor broderskab du tilmelder dig, og de fleste er villige til at hjælpe dig med at finde et job eller et lavt forrentet lån til at hjælpe dig i stramme økonomiske situation, så ikke vende sig bort fra et broderskab, bare fordi de gebyrer er højest på græsk række.
 3. 3
  Ignorer campus stereotyper. Lad ikke folk gør dine beslutninger for dig. Nogle mennesker kan henvise til et bestemt broderskab i et positivt lys, kan nogle henvise til det i et negativt lys; pointen er, folk er upålidelige, og der er ingen bedre kilde end din egen dømmekraft.
 4. 4
  Gør din forskning. Find det sted på din campus, hvor broderskaber annoncere for deres rush arrangementer. Det bedste tidspunkt at gøre dette ville være den første uge af skole, i efteråret, fordi alle broderskaber vil være der. Find ud af, hvor mange der er, hvilken type broderskab hver enkelt er, og hvad rush begivenheder er for hver enkelt. Selv hvis du ikke har nogen interesse i farende et bestemt broderskab, tage et rush flier anyways, din mening kan ændre sig senere.
 5. 5
  Begræns dine muligheder. Mest sandsynligt, vil der være alt for mange broderskab huse til at ramt på en uge (medmindre din skole har en formaliseret ansættelse). Lav en hurtig karakter dømmekraft, når du er picking up rush løbesedler, og beslutter, hvilke af dem du vil højst sandsynligt komme sammen med. Må ikke vælge et broderskab, fordi de holder bedste fester eller trække flest piger, eller fordi de kjole bedst, vælge et broderskab, fordi du kan lide tegn.
 6. 6
  Vær dig selv. Dette er en af ​​de vigtigste dele. På trods af deres ry for at være kød-hoveder, "frat guys" kan spotte overfladiskhed meget let. Være komfortable, selvsikker, og slappe af! Hvis et broderskab ikke kan lide din personlighed, finde en, der gør.
 7. 7
  Være forhånd. Lyv ikke for de samme grunde som nummer 3. Det kan kun skade dine chancer for at få et bud.
 8. 8
  Tal til alle. Ikke alle i et broderskab er den samme. Der er mange forskellige personligheder i hver broderskab, og hvis du ikke kan lide én persons personlighed, finde en anden person. Hvis det viser sig du ikke kan lide nogen i en bestemt broderskab, så er der to muligheder: enten den person, du ville komme sammen med ikke er der, eller broderskab er ikke rigtigt for dig.
 9. 9
  Stil spørgsmål om broderskab. Stille spørgsmål lader et broderskab, at du er interesseret, og desuden broderskaber tale om deres kapitel eller national historie. Find ud af den tid, engagement, den finansielle forpligtelse, de frynsegoder, ulemper, uanset hvad. Gode ​​spørgsmål er "Hvad var din favorit hukommelse i kapitel?" og "Hvorfor gjorde du deltage i denne broderskab?".
 10. 10
  Begræns dine muligheder igen. Når du har været til hver broderskab, som du tror, ​​du kan få sammen med, vælge dem, du ved, du får sammen med. En god idé er at indsnævre den ned til to, mindre end det kunne føre til en Lad-ned, når du ikke tilbudt et bud, og mere end det vil føre broderskab, du ønsker at tro du ikke er seriøs omkring at deltage. Desuden har to øverste valg gør et broderskab konkurrere om dig. Når du vælger disse to, tilbringe resten af ​​tiden farende dem. Hvis de kan lide dig så meget som du kan lide dem, er der store chancer, du får et bud for en af ​​dem.
 11. 11
  Husk, at hvis du ikke får et bud på en af de øverste to, og du stadig ønsker at deltage, skal du holde farende. Hænge ud med dem uden for rush uge på et mere personligt grundlag. Det par, som du hænger ud med, vil sandsynligvis overbevise resten af ​​kapitlet, at du er en rigtige pasform. Og det meste af tiden, er tilbuddet ikke tilbudt, fordi de bare ønsker at vente og se, hvis du er seriøs. Det er ikke enden af ​​verden.

Tips

 • Lær det græske alfabet. Hvis du er en matematisk person, bør du kender de fleste af det allerede, og desuden alle grækere gøre deres løfte klasser lære det anyways. Det vil komme i handy, når du forsøger at huske, hvis denne fyr havde en pi eller psi på hans sweatshirt.
 • Stol ikke på testamentariske gaver. Hvis du er en arv, betyder det, din far eller bedstefar var i et broderskab, og myten er, at hvis du er en arv af denne broderskab, vil det få dig automatisk et bud. Ikke sandt. De fleste kapitler ignorerer arven reglen, fordi det kun fører til arrogant pik løfter.
 • Stol ikke på testamentariske gaver. Bare fordi din far eller bedstefar var i et broderskab, betyder det ikke nødvendigvis, at du passer ind i den samme broderskab eller et broderskab på alle. Du er din egen person med en person, der adskiller fra dine forfædre. Vælg et broderskab baseret på, hvem du er, ikke hvem din far eller bedstefar var.
 • Må ikke deltage i et broderskab din første semester eller kvartal i college. Det er bedre at have et pusterum periode, hvor du vænne sig til dine nye omgivelser og miljø.
 • På samme måde, ikke stole på dine ældre venner fra high school, som allerede tilsluttet et broderskab.
 • Være alvorlige, når du bliver forhastet. Må ikke handle, som om du kan lide det, hvis du ikke gør. Du vil bare gøre det sværere for dig selv og broderskab.
 • Hvis du ønsker at deltage i et broderskab til at feste, re-evaluere din situation. Hver skole klub eller organisation parter. Nogle organisationer bare gøre det lidt mere indlysende end andre.

Advarsler

 • Disse retninger er for farende et broderskab, ikke en Sorority. Sororities har en helt anden rush system.
 • Aldrig nogensinde henvise til en Broderskab som en Frat. Udtrykket "frat" holder negative konnotationer, og de fleste broderskaber er yderst fornærmet. Nogle personer kan ikke pleje, så sørg for at komme til at kende den person, du taler med først. Men generelt udtrykket "frat" er tabu, så bare spille det sikkert.