Wkadk

Hvordan til at starte en virksomhed som en teenager

Starte en lille virksomhed er en enorm virksomhed, der kræver mod, beslutsomhed, opfindelse, og motivation. Mange teenagere har gode ideer og motivation, men simpelthen ikke ved hvor man skal begynde, når de ønsker at starte en virksomhed. De følgende trin giver et udgangspunkt guide for teenagere interesseret i at starte en lille virksomhed.

Steps

Hvordan til at starte en virksomhed som en teenager. Tjen en betydelig sum penge til at starte ud med.
Hvordan til at starte en virksomhed som en teenager. Tjen en betydelig sum penge til at starte ud med.
 1. 1
  Tjen en betydelig sum penge til at starte ud med. Få et job og sætte din indtjening på en opsparingskonto. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at tjene penge, men du vil lære betydningen af ​​hårdt arbejde, og du vil vide, hvad det er at arbejde under en anden. Hvis du arver nogen penge, sætte dette mod virksomheden.
 2. 2
  Pick hvad dit produkt eller tjeneste vil være. Vælg noget, der interesserer dig, noget du kan være begejstret. Når du er interesseret i det, vil dine kunder være interesseret i i det. Prøv at finde en niche i markedet - en uudforsket aspekt af dit valgte forretningsområde. Prøv en eller anden måde sætte dit produkt (er) ud fra konkurrenterne ved at tilbyde noget rivaliserende virksomheder ikke. Et godt eksempel på dette er en Dyson støvsuger - det patenterede cyklon suge system er stadig efter 20 eller 30 år er den bedste måde at støvsuge dit tæppe, og folk er villige til at betale de ekstra penge for at få den bedste ydeevne.
 3. 3
  Bestem din målgruppe. Overhold din konkurrence og undersøge deres målgrupper. Juster deres publikum og gøre det dit. Foretage undersøgelser og spørge folk, hvad de mener om dit forretningskoncept. Må ikke være bange for at lade dit koncept udvikler sig, og der er nogle ændringer, der kan gøre din idé bedre og mere rentable.
 4. 4
  Skriv en forretningsplan. Spørg nogen til at hjælpe dig med dette, en mentor, lærer eller forælder ville være glade for at hjælpe dig. Også for nogle inspiration, gå til lokale virksomheder med produkter eller tjenester ligner din og bede om at tale med ejeren. Spørg dem, hvad der inspirerede dem til at starte deres forretning, og hvad de nyder om, hvad de gør. Dette kan tjene som inspiration for din mission statement.
 5. 5
  Har de værktøjer og forsyninger, der er nødvendige for at starte din virksomhed. Med dine egne midler og eventuelt lån fra andre kilder (igen, er forældre og mentorer gode folk til at bede om et lån. Sørg for at du udarbejde et formelt forslag for at vise dem, at du mener det). Med de penge, du har, du kan købe de basale forsyninger, der er nødvendige for at få din virksomhed op fra jorden.
 6. 6
  Udfør din forretningsplan. Spørg venner, hvis de gerne vil hjælpe, eller hvis de gerne vil arbejde for dig. Byg din virksomhed op fra bunden, og aldrig være bange for at bede om hjælp.

Tips

 • Sørg altid for at du ikke bruger mere, end du kan tjene i en virksomhed. Hvis det koster fem dollars at lave limonade og ved at sælge lemonade du laver fire kroner og halvtreds øre, du lige har mistet penge! Overveje opkrævning mere eller bruger billigere ingredienser i din limonade.
 • Må ikke være bange for at bede om hjælp, før du starter, og mens du gør det, selv om det indebærer at opdele penge med en ven, hvis de hjælper ud.
 • Opret en webside. Dette vil hjælpe, når du forsøger at få anerkendt af dine kammerater som en selvstændig virksomhed ejer. Gør din hjemmeside som professionel og formel som muligt (prøv at bruge en web-design pakke {f.eks. Microsoft Frontpage}). dette vil gøre dine kunder og dine konkurrenter tage dig mere alvorligt. Du kan bruge din hjemmeside som en indtægtskilde ved at være vært bannerannoncer fra større virksomheder, er dette en fantastisk måde at rejse ekstra kapital.
 • Lad ikke folk arbejde under dig, indtil dine fødder er solidt plantet på jorden.
 • Altid forsøge at gøre en fortjeneste, men sørg venlig service og kvalitet produkter din højeste prioritet først.
 • Her er én idé: købe tyggegummi til billige på din lokale butik, derefter sælge på et lidt højere pris til venner / andres i skolen. Du kan normalt hente en pakke til omkring 5€ og videresælge hver pakke til andre for omkring 5€ 0,00 eller deromkring, hvilket resulterer i et stort overskud. Det samme kan gøres med læskedrikke. En 12 pack af dåser kører omkring 5€ -5€ og kan videresælges til $ 0,50-0,75 et stykke. (Advarsel! Når du gør dette, sørg for at det ikke er ulovligt at videredistribuere uden tilladelse. Føderale love beskytter mange elementer, og kan bære en stor straf.)

Advarsler

 • Det er meget muligt, at du mister hver cent, som du lægger ind i din virksomhed, så sørg for at starte små, og ikke bryde din sparegris.
 • Sørg for at der ikke er nogen rivaliserende virksomheder i området, hvis der er ændrer din virksomhed en smule, tilføje elementer, ændre poster, sælge til bedre priser eller gøre det bedre kvalitet, men samtidig gør, så sørg for din stadig opnå en fortjeneste.