Wkadk

Hvordan at være en smuk og preppy teen

Dette er en guide til at blive en prep. Selv hvis du ikke ønsker at være en prep, vil denne guide fortælle dig den lave ned på alle de mærker derude.

Steps

Hvordan at være en smuk og preppy teen. Få det rigtige tøj.
Hvordan at være en smuk og preppy teen. Få det rigtige tøj.
 1. 1
  Få det rigtige tøj. Selvom Prep er en livsstil, tøj er en stor del. Prøv butikker som Ralph Lauren, Lacoste, J. Crew, Lilly Pulitzer, The North Face,. Altid gå efter kvalitet frem for kvantitet. Hvis Disse butikker er ude af din prisklasse, det er okay, prøv at finde poloer, oxfordsko, khakis, bermudashorts, cardigans, klassisk-cut jeans, ærter frakker og sundresses på andre butikker. Sørg for, at alt er meget ren og godt montering.
 2. 2
  Få dit hår under kontrol. Du er nødt til at holde dit hår velplejet og uden krus. Vask det mindst en gang hver to dage. De fleste preps har meget poleret glat hår, nogle har løs bølger. Husk: slå det op, ikke altid bære dit hår på samme måde, og gøre kreativ brug af bånd og pandebånd.
 3. 3
  Købe en god taske. Altid det perfekte tilbehør, en taske fuldender outfit, og hvis du har mere end én, kan du bære den, der passer den stemning du er i. Gode omfatter Chanel og Coach. Totes er et must, og de kan komme billigt, Klassiske dem omfatte Longchamp, Tory Burch og Herve Chapelier som kommer i sjove farver, andre kan monogram, og kan købes på Lands End eller Vineyard Vines. Til skole, så prøv transporterer omkring en messenger taske eller totalisatorspil. Huske noget dækket i etiketterne er ikke, underspillet er bedst.
 4. 4
  Sko er en meget overset del af at være preppy. De fleste preps slid Eliza B flip flops eller jack rogers sandaler under varmere måneder. Men regelmæssige lædersko vil gøre. Båd sko, UGG mokkasiner, og lejligheder er den sædvanlige type af mund slid. Sommetider høje UGGs end jeans på en kold vinterdag. Hvis hælene er slidt de er normalt en meget lille hæl i et meget klassisk style.Sperry topsiders er meget preppy, også, og kan bæres året round.The dem med side mønstre er ultra preppy.
 5. 5
  Bær subtile makeup. En lille concealer og tonet fugtighedscreme at dække op ufuldkommenheder, en antydning af rødme til at give dig nogle farve, lidt mascara og måske eyeliner, hvis det ser godt ud på dig og chapstick. Det er bedre, hvis du bruger bare mascara og lip gloss. Hvis du er en prep, bør du begynde at bære mascara på en god alder. 12 eller lidt før du er 13 ville være et godt tidspunkt at starte.
 6. 6
  Prøv ikke at lade din hud breakout. Brug en acne behandling, selvom du har lidt at ingen acne, da de også forebygge acne. Eller brug tandpasta, men kun sætte det direkte på acne ellers vil udtørre huden og producere mere olie! Hvis du er på udkig efter god hudpleje gå til en hudlæge, det er det værd. Spis godt og drik 3 glas vand om dagen. Ignorer alle, der siger otte glas er godt du får det meste af dit vand fra den mad, du spiser! Resultaterne vil vise, tro mig. Hvis du har acne, ikke være for hård ved dig selv. Gør hvad du kan, men ikke føler dårligt om din hud. Acne ikke vare evigt.
 7. 7
  Holde aktiv. Nogle sportsgrene, der er fælles for preps er hockey, tennis, lacrosse, golf, besætning, sejlsport, svømning og dykning. Nogle andre alternativer er dans (især ballet), eller cheerleading.
 8. 8
  Spise sundt. Altid tygge langsomt og spiser kun, når du er sulten, og ALTID stoppe, når du er fuld. Spis ikke for meget junkfood, men ikke være alt for at begrænse på dig selv eller du vil føle rådne glip af godbidder. At være skinny er ikke svaret, men holde på en sund vægt.
 9. 9
  Få gode karakterer. Undersøgelse hårdt og få de bedste karakterer, du kan. Altid hæve din hånd, hvis du kender svaret, men ikke vise. Det er okay, hvis du ikke kender et svar, simpelthen ikke hæve din hånd. Altid bedre at se smart end at åbne munden og modbevise det. Må ikke handle, som om du er over andre, hvis din karakter er gode.
 10. 10
  Vær venlig! Være rart at alle. Du behøver ikke at være venner med alle. Bare vær høflig. Aldrig være betyde for nogen.
 11. 11
  Nyd livet.
 12. 12
  Vær dig selv! Du må ikke kopiere denne artikel helt. Juster den passer til dig, være tilfreds med dig selv.

Tips

 • Kun købe tøj, der passer dig godt. Må ikke presse ind tøj. Eller bære tøj, du drukner i. Må ikke få tøj, der er low-cut
 • Selvfølgelig er din krop den vigtigste nøgle! Vask din krop og ansigt er et must! Holde negle rene og afpudsede er stor også, ingen ønsker at komme i nærheden af ​​en person med kat kløer! Har i det mindst 7 timers søvn for at forhindre mørke cirkler og linjer. Glem ikke, det hjælper også din sindstilstand! Prøv også at spise sundere. Normalt ville fast-food restauranter mindst være 5€ for dit måltid, så i stedet får en sub på Subway! I stedet for sodavand, få vand. Sidst men ikke mindst, bør Dine tænder skal børstes mindst to gange om dagen & flossed, men prøv at gøre det to gange. Sætte på fugtgivende lotion eller lys parfume holde din hud hydreret og frisk!
 • Bær preppy parfume. Den ultimative preppy parfumer er meget ren ildelugtende og lys. Ralph Lauren, Burberry og Chanel er mærker, der eksemplificere dette meget godt.
 • Generelt enhver trendy tøj ikke preppy, men ikke for mange farver. Klassiske og rene stilarter er imidlertid.
 • Preppy sportsgrene er: golf, tennis, svømning, sejlsport, spor, ridning, lacrosse, hockey, og besætning / roning, hvis din skole har them.Dance såsom ballet
 • Hvis du ikke har tonsvis af penge at bruge på dyrt tøj eller hår produkter, prøv forretninger og salg. Marshals og TJ Max har navnet mærker som Michael Kors, Betsey Johnson, CHI, Vera Wang, Vera Bradley, Converse, etc. Marshals er også specielt god til tøj og udsmykning dit værelse for at tilfredsstille din smag. men det har nogle gamle sæsoner, så vær forsigtig
 • -Når der i skolen, så prøv at hænge ud med preppy børn. Må ikke være en klynge på.
 • -Tote Tasker til skole skal være Classic dvs Vineyard Vines, Murrays Toggery Shop, J Crew den mest populære taske i 2011 Longchamps
 • Bær ægte perler, hvis du kan. Heirloom perler er ideelle. Det er bedst, hvis du ikke bære perler i skole, fordi de kunne få stjålet.
 • BEMÆRK: Preppy er forskellig fra populære, kan girly osv. En preppy pige være disse ting, men bare fordi du er populært betyder ikke, du er preppy. En hættetrøje, tank top, og khaki-Capri er ikke preppy. En cardigan, polo, classy korte shorts og plaid nederdel eller denim mini nederdel er. BEMÆRK: Når iført en mini nederdel, er det bedre at bære strømpebukser eller leggings under. Det betyder også, at bare fordi du er preppy, betyder det ikke gøre dig populær.

Advarsler

 • ALDRIG forsøge at være en anden. Denne side er kun en guide!
 • Der vil være folk, der hader preps. Bare ignorere dem og gå en anden vej med dine venner.
 • Forsøg ikke at være en prep at passe ind, preppy er et klassisk livsstil og folk vil vide, når du faking
 • ALTID har din egen stil får ikke, hvad alle andre får være anderledes og ikke kopiere, hvad de har på.
 • Hvis du ikke elsker dig selv, vil disse ting ikke fungerer
 • ALDRIG ryge, drikke eller tage stoffer eller gøre narkotika.