Wkadk

Hvordan at være en perfekt pige

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan at være perfekt? Må ikke du at der var en guide, der kan fortælle dig, hvordan man kan være det bedste, du muligvis kunne være? Dit ønske er blevet opfyldt! Her er nogle måder at hjælpe dig føle sig mere perfekt.

Steps

Hvordan at være en perfekt pige. Slip af omstrejfende hår.
Hvordan at være en perfekt pige. Slip af omstrejfende hår.

Første del: ser perfekt

 1. 1
  Rydde op. Øve god hygiejne giver dig en ren lærred for ser smuk og tiltrækkende hver dag. Prøv at sætte disse trin i din rutine:
  • Brusebad mindst en gang om dagen. Du behøver ikke at vaske dit hår en gang om dagen (mere om det senere), men du skal rense din krop, der ofte. Allerede haft din daglige brusebad, men du fik svedige arbejder ud / walking hjem / gå til dit job? Brusebad igen.
  • Vask dit hår mindst hver anden dag. Hvor ofte du vasker dit hår, afhænger af din hårtype. Hvis det har en tendens til at være grov og tør, kan du sikkert slippe afsted med at vaske hver anden dag (og det rent faktisk vil se bedre, end det ville, hvis du vaskede hver dag). Hvis det er tynd og silkeblød, selvom du måske ønsker at holde sig til vask hver dag.
  • Pensel, floss og anvendelse mundskyl. Gøre alle tre gange om dagen, og du vil have en ren og tiltalende mund.
  • Deodorize. Sæt en deodorant (eller en kombination deodorant-antiperspirant) under dine armhuler, så snart du kommer ud af bruseren om morgenen, og genanvende efter behov. Hvis du stadig kæmper med sveden, kigge efter en ekstra styrke eller klinisk niveau deodorant.
  • Pas på dine negle. Forkæl dig selv med en mini mani-pedi mindst en gang om ugen, når du kommer ud af bruseren. Rengør under alle 20 finger-og tånegle, og trim dem ned. For ekstra sjov, smide på et lag neglelak.
 2. 2
  Pas på din hud. Hvis din hud er glødende og klar, vil du ikke brug for meget makeup til at se fantastisk - som er praktisk på dage, hvor du er i en fart.
  • Cleanse. Brug en sæbe, der er passende for to gange om dagen.
  • Tone (ekstraudstyr). Hvis du har tendens til at have fedtet hud, kan du bruge en toner til at fjerne overskydende olie efter vask. Start ud kun bruger det om natten, og rampe op til to gange om dagen, hvis du har brug for mere hjælp.
  • Fugter. Anvend lotion til din hud to gange om dagen, før sætte på makeup. Hvis du har tendens til at have fedtet hud, vælge noget lys eller gel-baserede, hvis du er tør, skal du have en tungere creme.
  • Steer klart af acne. Du kan bruge behandlinger indeholdende salicylsyre eller benzoylperoxid til at bekæmpe bumser på din egen. Hvis det ikke virker, kan du overveje at se en hudlæge. Hvad nogensinde du gør, IKKE forsøge at pop bumser! Det kan ar dit ansigt og føre til mere bumser! Og når du gør pop eller stikke dem, at de får røde! Makeup Kan arbejde for at dække dem op i tilfælde af acne nødsituation, men makeup træsko porer og ikke kun gør dem KÆMPE når din ældre, men makeup er meget usundt.
  • Beskyt din hud mod solskader. Hvis du kommer til at være udenfor i mere end 15 minutter bragte nogle solcreme på enhver udsat hud. (Du vil være taknemmelige om 30 år, når dine garvede venner har rynker, men din hud er stadig smidig og fast.)
 3. 3
  Slip af omstrejfende hår. Hvordan du vælger at styre kroppen og i ansigtet hår er op til dig, men de fleste piger i den vestlige kultur fjerne ansigtshår bortset øjenbryn, armhule hår, og ben hår. Overvej disse muligheder for at styre vækst:
  • Plukning. Dette er den bedste og mest almindelige måde at soignere dine øjenbryn på din egen. Hvis du ikke er sikker på, hvor at plukke, mener at have din brows professionelt formet første gang. Efter dette, kan du gøre vedligeholdelse på din egen ved blot at fjerne det lille genvækst.
  • Barbering. Barbering er den billigste og mest almindelige måde at fjerne armhule og ben hår. Sørg for at din barbermaskine er skarp, og sprede enten barberskum eller hårbalsam over området, du barberer - ikke kun vil det hjælpe dig med at holde styr på dine fremskridt, det hjælper dig med at undgå nedskæringer.
  • Voksning. Tiltagende selv kan føre til en katastrofe, men besøger en professionel kan være en effektiv måde at håndtere hårvækst, hvis du har pengene. Sørg for, æstetiker, du vælger følger strenge sundheds-og sikkerhedsstandarder.
 4. 4
  Style dit hår. Den frisure, der ser bedst på dig, afhænger af en masse faktorer - såsom formen af ​​dit ansigt eller teksturen af ​​dit hår - men du kan gøre nogle grundlæggende vedligeholdelse uden at gå overbord.
  • Hold dit hår børstet eller kæmmet, trim spaltede spidser hver 6 til 8 uger, og prøv ikke at gå overbord på styling produkter såsom gel og hårspray.
  • Afrejse Hvordan til at gøre simple og søde frisurer til nogle mere specifikke ideer.
 5. 5
  Anvende makeup (ekstraudstyr). Ikke alle vælger at bære makeup, men det kan bruges til at forbedre din naturlige skønhed. Her er nogle grundlæggende retningslinjer, med links til mere hjælp:
  • Bær et fundament, der er så let som muligt. Foundation bør dække ufuldkommenheder uden helt at skjule din hud. Start med en ren og skær pulver, og hvis det ikke virker, skal du flytte op til en mat væske.
  • Lysere under øjnene kredse. Hvis du har tendens til at få mørke lilla mærker under øjnene (uanset om det er på grund af allergi eller søvnmangel), kan du anvende concealer til at gøre huden ser lysere.
  • Påfør øjenmakeup. Du kan gå små og holde sig til nogle lys øjenskygge, eller gå all-out med øjenskygge, liner og mascara.
  • Brug blush at gøre din kinder glød. Vælg en nuance, der er tæt på, hvad dine kinder ser ud, når du rødme naturligt, og bruge en let hånd - lidt rækker langt her.
  • Bær læbestift eller lip gloss. Til hverdagsbrug, vælge en farve, der er kun en nuance eller to mørkere end din naturlige læbe. Til særlige lejligheder, prøve noget, der er tæt på farven på indersiden af ​​dine læber.
 6. 6
  Lugt fantastisk. Generelt er rene allerede vil hjælpe dig lugter godt, men du kan tage det et skridt videre. Brug duftende sæber og fugtighedscremer, og prøv et par spritzes parfume i morgen.
  • Finde ud af, hvad der virker på dig. Noget, der dufter godt på din ven måske ikke virker på din hud - alles kemi er lidt anderledes.
  • Få prøver. Nogle hjemmesider vil sælge små parfume prøver til en nedsat pris, eller du kan gå til et stormagasin og spray prøver på et stykke papir. Prøv et par at regne ud, hvad du vil.
 7. 7
  Klæd godt. Klæd dig, så du ser attraktive og put sammen uden at være usømmelig. Her er et par ideer til at overveje, når du bygger et klædeskab:
  • Køb et par klassiske stykker. Straight-ben jeans, hvide knap-up skjorter, en god sweater, og et dejligt par støvler er alle grundlæggende stykker, der kan gå med en masse forskellige outfits.
  • Må ikke være en slave af tendenser. Modeluner kommer og går, så modstå trangen til at købe noget oprørende, bare fordi det er "in" lige nu. Odds er, vil det være ude, før du får dine penge værd fra det.
  • Ikke overdrive tilbehør. Følg det gamle ordsprog: Fjern et element, inden du forlader huset.
  • Sørg for at du altid har rent vasketøj. Dit outfit kan være fuld af store stykker, men det vil falde fladt, hvis dit tøj er snavset. Opsæt et vaskeri tidsplan, så du aldrig scrambling for rent tøj i morgen.

Del to: at være din bedste selv

 1. 1
  Lov selvsikker. De fleste mennesker er tiltrukket af tillid og optimistiske personligheder. Hvorfor? Sandsynligvis fordi de fleste mennesker kan være trist og indadvendt alle af sig selv, men at være omkring en person lykkelig løfter dem op. Selv hvis du ikke altid føler sig selvsikker og glad, her er hvordan man trække det ud at have magnetiske selvtillid:
  • Øv stærk kropsholdning. Hold dine skuldre ryg, ryggen lige og hagen højt. Hvordan du bærer dig selv kommunikerer en masse for andre mennesker, så vis dem, at du er i stand til og i afgift.
  • Kompliment andre i stedet for at konkurrere med dem. Når du bemærker nogen gør noget bedre end dig, eller hvad du ønsker du kunne gøre, betale ham eller hende en oprigtig kompliment stedet for at føle misundelig. Du vil føle sig godt om at gøre en god tur, og det viser, at du ikke er intimideret af resultater af andre mennesker.
  • Fake det 'til du gør det. Ingen føler sig sikker og fantastiske hele tiden. Men hvis du lader du føler, at måde, kan du faktisk mærke din selvtillid forbedre som dagen går.
 2. 2
  Smil ofte. Blinkende din pearly hvidvinene er en af ​​de bedste ting, du kan gøre for at blive betragtet perfekt.
  • Hold dit smil naturligt og nemt. Forsøg ikke at trække dine læber for hårdt.
  • Lad dine øjne til at rynke. Når et smil får dine øjne til at rynke (kaldet en Duchenne smil), folk ser det som mere oprigtig.
  • Har en sans for humor. Laughing ikke kun gør du føler dig bedre, kan det hjælpe med at sætte andre folk på lethed, også. Prøv ikke at tage dig selv eller noget andet for alvorligt.
 3. 3
  Være høflig og respektfuld. Præsentere dig selv til verden på en måde, der er værdigt og elegant kan hjælpe dig med at vinde respekt og beundring fra andre mennesker. Overvej disse metoder:
  • Praksis gode manerer. Sig "tak" og "tak", og ikke badmouth nogen i offentligheden.
  • Prøv at undgå at bande. Forbandelsen ofte vil gøre andre mener, at du er en uintelligent, umodne person og ville højst sandsynligt ignorere dig. Hvis det glider ud, kan der tæller som en "Ups!" øjeblik, men ikke gøre det til en vane.
  • Må ikke lægge dig selv eller andre. Ingen er perfekt, og der vil være tidspunkter, hvor du har brug for at være kritisk. For det meste, selv forsøge at undgå at gøre kritik af dig selv eller andre mennesker en del af din daglige rutine.
  • Husk dine værdier. Peer pres kan være grusom og fristende, men det er kun midlertidig. Dine værdier er dit omdømme og din fremtid. De er alle du virkelig besidder, de tager et helt liv til at bygge og et øjeblik at ødelægge. Når de er blevet kompromitteret, hvad har du tilbage?
  • Være modne. Vide, hvordan man håndterer situationer modent og rimeligt. Du behøver ikke at klynke eller græde for at få, hvad du ønsker. Det er fint at være Fedtmule og have det sjovt, men husk ikke at lave en komplet nar af dig selv. Be cool, rolig og indsamles når det er muligt.
 4. 4
  Bevar dine egne interesser. Dine interesser er hvad der gør dig interessant og unikt, så få tid til dem. Deltag i sport, musik, læsning, hobbyer eller hvad du ellers nyder - det vil holde dig godt afrundet og fascinerende.
  • Deltag i extracurriculars. De er en fantastisk måde at møde folk!
  • Bo optaget. Travlhed gør dig interessant, så når du møder nye mennesker, du har ting at snakke om. Tænk over det: du ville være mere interesseret i en person, der har flere interesser og har altid noget foregår, end en person, der blot sidder omkring huset hele dagen.
 5. 5
  Fokus på din uddannelse. En perfekt pige altid forsøger at være smart og få gode karakterer. Giv dig tid til at studere, oprette en tidsplan for dit hjemmearbejde, og prøv at tage en ægte interesse i, hvad du lærer. Det vil betale sig stor i fremtiden.
 6. 6
  Respekt alle og enhver. Altid respektere andre og aldrig lade andre rive dig ned, som altid vil løfte dig højere. Lyt til dine forældre og respektere dem. Måske en gang imellem rydde op i huset eller tage opvasken, vil de sætte pris på det og dig.

Tips

 • Lad ikke dårlige og uhøflige folk kommer til dig, vise dem, du er bedre end det ved at ignorere dem, eller lade som om det ikke generer dig. Vigtigst er det, aldrig dårlige munden nogen i offentligheden, du aldrig vide, hvem kan overhøre dig.
 • Være imødekommende. Tilslutning med en person på et personligt plan gør du skiller sig ud fra alle andre. Må ikke være bange for at tale om din virksomhed, og få ham til at tale om hans, det gør du tættere og han vil sætte pris på det. Guys fungerer ofte som om de har ingen følelser og er lige hård, men de er lige så kompleks som os piger er.
 • Hvis nogen byder kritik, ikke tage det til hjerte, men tager den om bord.
 • Sørg for at du ved, du kan ikke være perfekt overnight - det vil tage lang tid: at få 100% på alle test vil ikke bare magisk ske.
 • Være rart