Wkadk

Hvordan til at afslutte en kamp med en ven

Nogle gange har vi en kamp med en ven. Mange gange, du finder, at du selv har glemt, hvad kampen var om. Du skal bare syntes at argumentere, og derefter stoppe med at tale til hinanden. Tiden går, og du indser, at du går glip af venskab, og ønsket, at du kunne tale med din ven igen. Det er muligt, og de sandsynligvis føle på samme måde som du gør. Nogen skal tage initiativet, og det kan lige så godt være dig!

Steps

Hvordan til at afslutte en kamp med en ven. Lad argumentet simre i et stykke tid, ved at lade det alene, og undgå kommunikation.
Hvordan til at afslutte en kamp med en ven. Lad argumentet simre i et stykke tid, ved at lade det alene, og undgå kommunikation.
 1. 1
  Lad argumentet simre i et stykke tid, ved at lade det alene, og undgå kommunikation. Hvis du taler lige efter kampen, er mange ting sagt ud af vrede. Men vent ikke for længe, ​​da lade dårlige følelser til at brygge for længe skaber en situation, der bliver sværere at gøre op. Så efter kampen beroliger, sørg du taler til den person, før det er for sent. Når du gør det, sætte sig ned og sige, du er ked af, hvis du er den, der forårsagede kampen. Selv om det var den anden persons skyld, bare tage skylden, så du vil gøre op før end senere.
 2. 2
  Tag dig tid til at genoverveje, om denne person er virkelig en ven, hvis du er konstant i slagsmål og altid gøre op først.
 3. 3
  Reflektere over, hvad du måtte have gjort. Læs tidligere e-mails, chat, osv. Dette vil hjælpe dig med at forstå deres synspunkt.
 4. 4
  Give og undskylder. Den anden person sandsynligvis ønsker at gøre det også, men det viser, at du er en modig og engageret ven.
 5. 5
  Husk altid at sige undskyld først derefter at gøre op. Også forsøge ikke at være alt for hård ved dig selv!
 6. 6
  Prøv at forstå din vens perspektiv. Du er både skændes, fordi du tydeligvis ikke enige om noget. Men vidste du virkelig tænke det igennem? Hvad hvis din vens perspektiv giver mening? Vær sikker på at forstå, hvad han / hun siger, det kunne give mere mening end din!
 7. 7
  Styr dine følelser. Hvis du ikke lære at styre sig selv, ville det sandsynligvis forvandles til en nævekamp, ​​som skader det venskab endnu værre. Hvis din ven er råben på dig, ikke råbe tilbage. Berolige dig selv, selvom den anden ikke, for eksempel tælle til ti, dine næver uncurl, tage en dyb indånding. Bare ikke ødelægge det!
 8. 8
  Hvis du undgår hinanden, ikke forsøge at gøre den anden jaloux. Hvis dette sker, vil det folde et andet niveau af konkurrenceevne. Ligesom, du ikke forsøge at hænge ud med en anden foran din bedste ven, fordi først og fremmest vil der såre hans / hendes følelser, og for det andet ville den person, du bruger til at forsøge at få din ven jaloux føler brugt hvis han / hun nogensinde fundet ud af!
 9. 9
  Være åben om fastsættelse af problemet. Forsøg ikke at lege med din ven, være åbne og handler som du pleje, eller det andet ville aldrig ønsker at gøre op.
 10. 10
  Måske har du begge indse det var en dum kamp... Ha-ha! Det meste af den tid, du hver blive fanget i en meningsløs argument, og heldigvis du begge er klar over det!

Tips

 • Sande venner er svære at finde og beholde. Husk dette. Du vil møde mange venner i livet, men kun måske en vil være sande og oprigtig.
 • Venner er at kæmpe for hinanden, ikke med hinanden. Stå ved din ven.
 • Din bedste ven vil ikke holde hemmeligheder. Så hvis de er, ikke holde hemmeligheder selv.
 • Tænk over det og forsøge at tale med hende / ham.

Advarsler

 • Sommetider fastsættelse af et forhold med en ven tager et par uger, (normalt ikke, men en gang imellem), og hvis den første gang du taler til dem, og de ​​er ikke "klar" til at blive venner igen, ikke bug dem! Nogle gange, hvis du vil ikke stoppe aflytning dem om det, de ikke ønsker at blive venner og kan muligvis skade både dig indeni. Så hvis du bare prøve én gang, og de siger nej, vente med at se hvad der sker. De kan komme tilbage til at være venner, eller de måske ikke. Prøv igen lidt senere da, kan de have haft lyst til at blive venner igen, men havde ikke lyst til at dele den. Eller du kunne have en anden NO. Hvis du får et nej begge gange, så de sandsynligvis virkelig ikke ønsker at være venner med dig. Men du kan også vente med at se, om de kommer tilbage til at være venner med dig. Hvis de aldrig gøre, så er det slut for godt. Ved første miste en ven kan være virkelig hårdt, men husk der er milliarder af mennesker i denne verden, og ikke alle af dem måske ikke er den bedste ven for dig, så husk at ryste den af ​​din skulder, og forsøge at være den bedste ven du kan være for alle.
 • Må ikke være for trængende. Dette bugs dem og gør dem tror, ​​du er bare tilbage, fordi din ven slog op med dig, eller du ikke har nogen venner.
 • Hvis du har været illoyalt, og ikke afsløre din sande ønske om at fortsætte et venskab, så tænk over det, og aldrig sige eller gøre disse ting igen.
 • Undgå beskylder ven, hvis du beskylder dem, det giver dem mere grund til at kæmpe tilbage.
 • Når uenigheden er for sårende, hvis dine ord eller handlinger er for skadelig, en ven måske bare ikke ønsker at gøre op med dig.
 • Hvis du tror, ​​de gjorde eller sagde noget, ikke altid forhastede konklusioner. Spørg, hvis de gjorde eller ikke gjorde, hvad du tror, ​​de gjorde.
 • Sande venner er svære at finde og beholde. Husk dette. Du vil møde mange venner i livet, men kun måske en vil være sande og oprigtig.