Wkadk

Hvordan at være venner med fyrene

Så du ønsker at blive venner... eller blive "one-of-the-gutter", men du har en genert omdømme? Her er hvordan du straks øge din fyr popularitet!

Steps

Hvordan at være venner med fyrene. Sidde ved siden af dem.
Hvordan at være venner med fyrene. Sidde ved siden af dem.
 1. 1
  Begynd smiler! Du skal synes imødekommende til fyrene.
 2. 2
  Sidde ved siden af dem. På denne måde vil de være mere tilbøjelige til at begynde at tale til dig først.
 3. 3
  Strejke op en samtale. Hvis der er en særlig fyr du vil, og du ved, at han elsker noget, sport for eksempel se spillet på tv, eller hvis han er en musiker, kigge op en stor sang på iTunes til at dele med ham. Efter at vide det, undersøge det simpelthen i din egen, så mens samtalen starter allerede, vil du ikke føle forundret over, hvad emnet handler om.
 4. 4
  Hvis de drille dig, grine sammen med dem, eller spille det op med sarkasme. Du kan foregive at være gal på dem, kan det komme ud som "søskende-ly" konflikt. Fyre lide det når en pige har en sans for humor.
 5. 5
  Hvis du bliver tæt nok til at dele en intern joke, gentag det et par gange, bare for at sikre, at de ved, du kan huske det, og at du finder dine samtaler vigtige.
 6. 6
  Sørg for, når du er omkring de fyre, vise din store personlighed og synes ikke genert, fyre har interesse hos piger, der synes det sjovt og skøre.
 7. 7
  Hvis de strejke op en samtale med dig, ikke bliver skræmt, fordi fyrene normalt ikke vil sætte dig på stedet eller gøre dig utilpas.
 8. 8
  Gå videre og stille dem spørgsmål om skole eller hvordan de gør, og så videre.
 9. 9
  Må ikke synes alt for desperate for at få deres opmærksomhed, kan nogle fyre føle, at du er for interesseret i at dem, og de ​​kan tage dig for givet for det.
 10. 10
  Være snakkesalig. Hvis fyre ser dig tale vil de begynde at tænke du er sjovt at være omkring, og de måske endda tale med dig.
 11. 11
  Hvis den fyr, du taler med har sine venner rundt, er det en stor mulighed for at introducere dig selv og begynde at gøre flere fyr venner.

Tips

 • Være sikker! Drenge som sikre piger, der kan lide sig selv og er glade, hvem de er.
 • Have det sjovt!
 • Makeup er stor og alle... men fyre vil ikke ønsker at tale om det. Ophold på toppen af ​​vigtige sportsbegivenheder, eller rockkoncerter og anden fyr ting.
 • Vær dig selv. Være sig selv, vil de vide dig for dig, og du vil lære mere om dig selv. Må ikke nogensinde lade dine venner fortælle dig, at du bliver alt for genert eller noget. Gå i dit eget tempo. Altid være ærlig... hvorfor ikke?
 • Slap! Fyre er også mennesker, og han sikkert kan lide dig lige så meget som du kan lide ham. Dens super-vigtigt at være sig selv, fordi den rigtige form for fyrene elsker / kan lide (uanset) dig for hvem du er, både indenfor og udenfor.
 • Dette virker fantastisk med at skabe det første indtryk, medmindre du ikke ved noget om "guy stuff." Kommer på tværs som en person, der bare foregiver at lide sport at komme til en fyr ikke gøre et godt første indtryk. Hvis du tilfældigvis er i sport, store, men du skal være dig selv, som anført ovenfor. Der er ingen mening i at blive venner med en fyr, hvis han bare er ved at blive venner med en maske. Også være opmærksom på, at nogle fyre ikke er til hvad du ser som "fyr ting", såsom sport og heavy metal.
 • Prøv at være ærlig, fyre som at være fair og normalt sætter pris på ærlighed og ligefremhed. Må ikke være uvenlig, men være ligetil. De sætter pris på en modig person.
 • Undertiden let flirter med den fyr vil fange hans opmærksomhed, og få ham åbne sine øjne. Giv ham knus, og foregive kind kys. Men sørg for at du ikke overdrive det! Ellers han måske tror, ​​at du vil gå videre. Så hvis du gør kramme ham, skal du sørge kramme andre fyr venner omkring ham, så han ikke får den forkerte idé.

Advarsler

 • Aldrig taler for meget som en fyr og ikke altid involvere dig i hans samtale, han kunne finde det irriterende.
 • Tror ikke, at bare fordi du er venner med en fyr, du er nødt til at være som en fyr, det er okay at være girly, hvis du er venner med fyre.
 • Gør dette på en gradvis tempo, hvis du er kendt for at være smerteligt stille og genert. Du vil bare være overvældende, hvis du gør det hele på én gang.
 • Tegn en linje mellem venskaber og relationer. Minimer seksuelle spændinger og undgå at gå overbord med flirte.
 • Du skal også huske, at selvom de er fyre, er de formodes at være venner også, så hvis han er en idiot bare ikke være hans ven, er du ikke forpligtet!
 • Må ikke ignorere dine veninder bare for at snakke med de fyre.
 • Tal ikke med fyre om pigen problemer eller pige ting, kan det brutto dem ud eller flipper dem ud.
 • Mange fyre er idioter. Hvis han gør noget, der gør dig utilpas, skal du ikke skrive det ud som "drenge vil være drenge." Det er ikke kun dit job at gøre ham som dig, bør han også være at sætte kræfter ind på at få dig til at lide ham. Igen, hvis du ikke kan lide noget, han laver, så tal med ham om det, eller droppe venskabet helt.
 • Må ikke få en kæmpe ego, hvis din fyr venner er omkring dig en masse og begynde at tænke dem alle lide dig.
 • Må ikke gå overbord med at blive en af ​​de fyre.