Wkadk

Hvordan til at handle omkring en ven, du hooked op med

Tja... du gik og gjorde det. Du havde et øjeblik med en ven. Det behøver ikke at ændre tingene for dig, hvis du ikke ønsker det. Læs videre for at lære at håndtere det.

Steps

Hvordan til at handle omkring en ven, du hooked op med. Vide, hvem ville have det mere.
Hvordan til at handle omkring en ven, du hooked op med. Vide, hvem ville have det mere.
 1. 1
  Vide, hvem ville have det mere. Hvis det var dig, så prøv at finde ud af, hvordan du virkelig føler om den person. Du har måske forvekslet begær med kærlighed eller kunne have været på en følelsesmæssig rutschebane på det tidspunkt.
 2. 2
  Regne ud, hvis personen ønsker at tale med dig. Hvis de ser din vej hyppigt, chancerne er, de har brug for at snakke så dårligt som du gør. Det kan være forvirrende også, da de kunne være i en akavet position, men starte en samtale med dem enten måde at løsne spændinger.
 3. 3
  Gå op til dem og spørge, hvordan de gør. Dette er en god isbryder og vil få en samtale starter mellem jer to. Stil enkle spørgsmål som dette til at holde det i gang og ikke har døde stilhed. Hvis det stadig er akavet, sige farvel og prøv en anden gang. Nogen tid bortset kan hjælpe dette. Prøv igen en anden gang.
 4. 4
  Lær af din fortid. Må ikke komme på alt for stærkt til nogen af ​​dine venner. Selv hvis du tror det bare flirt, kan de ikke.
 5. 5
  Anerkende, hvad der skete, ville ikke gøre det være uhøflig. Enten person bør kalde (ikke e-mail eller tekst) inden for 24-48 timer, især hvis du ønsker at se flere af dem.

Tips

 • Behandl personen på samme måde som du gjorde før-hook up. Hvis følelser ændrer sig, tale med dem om, hvordan du føler og se om de har det på samme måde.
 • Hvis du er dating en anden, man skal være klar over det, og fastslå, om du vil eller ikke vil fortsætte med at se hinanden.
 • Hvis alkohol eller dårlig dømmekraft var involveret »det er nødvendigt« for at kontakte den person, inden 24 timer for at diskutere, hvad der skete. Selvom det er akavet, du bør oprette upfront, hvad der skete, og enige om, hvordan man kommer videre. (Lad det aldrig sket, være venner, være venner med fordele, osv. så der er ingen tvivl.)
 • Hvis du har brug for, fortæl en god ven om det. Sørg for at det er nogen, du stoler dog ellers din hemmelighed kan komme ud. Sex er en privat sag og ikke til offentlighedens kendskab.
 • Undgå alle de problemer ved at have en post-hook-up samtale. Være høflig og imødekommende for den fysiske opmærksomhed, men forklar dine ønsker klart og direkte.

Advarsler

 • Undgå at koble op med dine venner. Medmindre du har gjort det klart, du ønsker et forhold eller du stadig ønsker at være venner, og du er fortrolig med at tale om det til dem, holde sig væk fra dem.
 • Må ikke antage, at du to er et par eller noget lignende. Vent, indtil du taler til dem at afgøre dette.
 • Må ikke fortælle alle du kender. Situationen var sandsynligvis anderledes, end du gjorde det ud for at være. Du ønsker ikke den anden person involveret for at høre saftige detaljer om deres hook op, der bare ikke er sande.
 • Lyv ikke. Går sammen med et forhold, når du ikke har lignende følelser kan føre til problemer.