Wkadk

Sådan imponere din date

Her er hvordan at imponere en dato uden at se overivrig, pompøse eller akavet. Enhver kan gøre det, hvis du har tillid til dig selv. Det vil også bidrage til at bringe hende blomster, for at vise hende, hvor speciel du føler hun er.

Steps

Sådan imponere din date. Husk hvem du er, og huske, hvem du forsøger at imponere.
Sådan imponere din date. Husk hvem du er, og huske, hvem du forsøger at imponere.
 1. 1
  Husk hvem du er, og huske, hvem du forsøger at imponere. Forsøg ikke at være en anden, fordi din Falskneriet vil skinne igennem. Være den person, som de først mødtes.
 2. 2
  Hold hans eller hendes opmærksomhed med sjove anekdoter og historier, men ingen corny vittigheder. Corny vittigheder kan føre til en akavet øjeblik. Griner ofte bryder isen, og alle elsker en person med en sans for humor. De fleste mennesker elsker sjove historier, men intet er for beskidt, især på en første date.
 3. 3
  Kjole og se sofistikeret. Medmindre du tager hende til stranden, har du sandsynligvis ikke bør bære flip-flops eller shorts på en første date. Ligegyldigt hvad du gør for et levende, så lad ham eller hende vide, at du nyder hvad du gør og sætter en ære i det. Må ikke være for pralende - folk som regel finde, at for at være uhøflige og offensiv. Må ikke få kjole op for basale begivenheder, som at bære en bold kjole til en lokal biograf, eller en smoking på en picnic i parken. For pigerne der får en tur i biografen måske en blomstret kjole og en blazer ville være rart. For piger, der får en tur i biografen, er en flora kjole og en blazer to gode valg, du har (mindst til efteråret sæson). Vær sikker på at accessorize for en lille stænk af personlighed, men ikke overdrive det! Følg regel: før du går ud af døren, tage et kig i spejlet og fjerne ét element. Mindre er mere.
 4. 4
  Må ikke klage over alt. Familie, venner, arbejde, boss, bil, vejr, skatter og benzinpriser bør holde sig ude af samtalen. Prøv i stedet at smile og lad din date, at du er en sjov person - ikke nogen, kedeligt, hvem han / hun har til at tale med.
 5. 5
  Køb hende blomster. Piger elsker at modtage dem. Hvis du ønsker at få hende noget småt i stedet købe en lys eller en billedramme (ikke med dit billede i det). Du vil have hende til at vide, at du tænkte på dem, mens du var fra hinanden, og at du kan huske, hvad hun kan lide. Bare ikke gå overbord med gaven. Keep it simple og sød.
 6. 6
  Være høflig. Hold døren og hjælpe hende med hendes frakke, trække sig ud stole, ikke afbryder hende, ikke tale i mobiltelefon på en dato, og ikke se på andre mennesker i lokalet.
 7. 7
  Spørg din date om sig selv. Prøv ikke at være for nysgerrig - ikke stille personlige spørgsmål. Gør din date føler sig godt om hans / hendes karriere, hobbyer, interesser og meninger. Lyt opmærksomt så godt. Folk generelt hader det, når de bliver stillet det samme spørgsmål to gange, fordi det fortæller dem, at du ikke lyttede første gang. Må ikke snage i personlige forhold, og ikke fortælle om private forhold i dit liv.
 8. 8
  Ros hende. Fortæl hende, hun ser dejligt, dufter godt, er intelligent, har et smukt hus - noget, der vil gøre hende smile. Det tæller.
 9. 9
  Tal om dine interesser og være relativt åbent med dem. Tal om hendes interesser så godt, og forsøge at fokusere på fælles interesser, da begge af jer vil være i stand til at bidrage. Hvem ved? Hun kan lide de ting du kan lide, og ved meget mere om dem, end du troede, hun ville. Hvad om historie, biler, musik, film? Din date kan meget vel dele nogle af dine interesser, og det kunne gøre for en stor samtale og giver dig både at finde nogle fælles fodslag.
 10. 10
  Kysset. Nogle mennesker vil foretrække ikke at kysse på første date, medmindre de har kysset før. Når kysse på et offentligt område, er du nødt til at respektere de andre mennesker omkring dig - ikke gå overbord med kys! Du vil måske ønsker at kysse i slutningen af ​​datoen for at lukke det. Medbring en mynte eller ånde spray, men ikke bringe tyggegummi. Det er uinteressant at tygge foran din date! Hold kiss hurtig og sød - ikke fransk kys, medmindre hvis du har gjort det med din date før, og du er i et aflukket område. Husk - din date kan være lige så nervøs som dig om, er at kysse!

Tips

 • For en første kys, skal du ikke forsøge at sluge deres ansigt. Efterlad et varigt positivt indtryk af nogle øjenkontakt og måske en lille smule af smagfuld og blid berøring.
 • Hvis du virkelig ønsker at imponere din date, så prøv ikke at tage hende til en bar på en første date. De kan ikke føle 100% komfortable med det og kan ikke holde alkohol meget godt. Du kan have den samme problem. Prøv en café, og det giver dig både en chance for at tale og til at komme til at kende hinanden lidt bedre. Middag kunne være rart, men er nok bedre for en anden eller tredje date. Film er også nice, men tillader en lille samtale tid. Gemme filmen til en anden eller tredje date samt, på den måde, under filmen, kan du lade dem lean mod dig, eller gå tættere på dig uden at føle ubehag over det.
 • Ræk ikke for meget seksuelle dele af din date krop med det samme. Hvis du ønsker at gøre nogle relativt tidligt fysisk kontakt, rækker ud efter hendes hånd, hår, eventuelt nakken, men inden for rimelighedens grænser, eller ryg.
 • Må ikke hastighed ved kørsel med din date. De vil ikke blive imponeret. Folk er mere behageligt, når de ikke forventer at flyve gennem forruden.
 • Vigtigt - hvis du siger, du vil ringe til din date, ringe til hende. Derudover, så prøv ikke at komme for sent på datoer.
 • Hvis din date har nogen kæledyr, behøver du ikke at samle dem op eller lege med dem med det samme, men afviser ikke dyret straks. Dog være ærlig med din date, hvis du er allergisk. Better safe than sorry.
 • Det er generelt en god idé at få at vide, din date forældre lidt, hvis det er muligt og forsøge at gøre en anstændig indtryk.
 • Prøv at justere temperaturen i din bil eller hus til at rumme din date. Må ikke lide, men ikke være hensynsløs enten. Det er bedst for din date til at være behageligt, når han eller hun er i dit miljø.
 • Hvis du har en af ​​disse tavse øjeblikke, bare drop i et citat fra en berømt person at gøre hende til at grine eller spørge hende, hvad hun mener om det. Huske en eller to vigtige citater.

Advarsler

 • Må ikke komme ind i en ophedet diskussion om religion, politik eller penge. Dette er ikke tid til det. Sikkert er det acceptabelt at lade dem vide nogle af dine overbevisninger og meninger på et tidspunkt, men ikke lige med det samme.
 • En væsentlig årsag til afvisning taler for meget om tidligere forhold.
 • Prøv ikke at fokusere på hendes fejl. Der er en grund til at du spurgte din date i første omgang. Fokus på hendes gode kvaliteter.
 • Må ikke få beruset eller miste kontrollen over sig selv.
 • Lyve om ikke at blive gift er en sikker måde at blive afvist.