Wkadk

Hvordan at få en succesfuld første date på film (guys)

Alle ønsker at gøre deres første date en mindeværdig én, så her er en god måde at gøre det ske. Det centrale er bare snakke med hinanden og bare generelt har en god tid.

Steps

Hvordan at få en succesfuld første date på film (guys). Kommentere på, hvordan hun ser ud.
Hvordan at få en succesfuld første date på film (guys). Kommentere på, hvordan hun ser ud.
 1. 1
  Se dine bedste. Det betyder gå tage et brusebad. En bidragyder foreslår at sætte en lys mængde cologne, men bruge det ekstremt let som at overdrive det er en reel turn off. Nogle nice shampoo og balsam eller velduftende botaniske bodylotion er et gyldigt alternativ, hvis du ikke er tilbøjelig til kropslugt.
  • Vælg dit bedste tøj, sørge for, at de er uplettede (betyder ingen pletter), ellers vil du ikke give et godt indtryk. (Dette kan give bagslag ved at give off indtryk af, at du er desperat, så ikke overdrive det.)
  • Tag dig tid til at gøre dig klar, behøver du ikke ønsker at se sjusket.
 2. 2
  Kommentere på, hvordan hun ser ud. Du kan lave en kommentar på hendes tøj, hendes hår eller noget andet. Vær så specifik som muligt, så det lyder som om du har betalt opmærksomhed. Men ikke over-gøre det enten, du virkelig har brug for at mener det, ellers vil det lyde falsk. Hvis du virkelig ikke kan finde noget godt at sige bare fortælle hende, at hun ser nice eller smuk eller endda gå så langt som at sige smuk, men prøv ikke at lyde alt for desperat.
 3. 3
  Åbn døren for pigen og lod hende gå i første, dette er den enkleste og alligevel nemmeste måde at feje en pige. Du scorer med hende, og det vil feje hende ud for hendes fødder, og tilføjer også en stor første impression.She vil elske det, når du handler dejligt
 4. 4
  Gå ved siden af hende og købe både din egen og hendes billetter sammen. Hvis hun gør en ballade om det og tilbyder at betale for det selv så bare spørg hende, om hun er sikker.
  • Hun kan bare være at sige, at så hun ikke ligner en guldgraver.
  • Selvom hun kan faktisk bare ønsker at købe billetten selv. Hvis hun holder vedvarende at lade hende købe billet, spørge, om hun er sikker på, men tilbyder at købe popcorn [eller andre snacks]. Også være med en passende mængde penge. Hvis du betaler for en grand alt noget, der er femten dollars med en dollar regninger, du synes billige til hende.
 5. 5
  Være en gentleman og lad hende udvælge filmen. Det er tankevækkende og ellers vil du risikere chancen på at have en akavet tidspunkt.
 6. 6
  Læg mærke hendes opførsel under filmen mod dig. Halvvejs gennem filmen, hvis du opdager, at hun bliver mistænksomt tættere og flicks hendes hår et parti eller ikke rigtig koncentrere sig om filmen, så hun er mest sandsynligt at tænke over, hvordan resten af ​​denne dato kommer til at gå.
  • Hvis hun bliver meget tæt og lidt kælen (hvordan nuttede kan du få med et armlæn jabbing dig) og derefter sætte din arm omkring hende, hvis hun forsøger at trække det ud og gøre det til at ligne hun rystede eller noget derefter tage din arm tilbage, hun er ikke klar til det.
  • Spørg, hvis hun kan lide filmen hidtil.
  • Hvis du føler dig komfortabel nok, holde hendes hånd under filmen, og det behøver ikke at være under hele to timer. Dette vil berolige hende, at hun ikke er helt glemt i løbet af filmen. Plus det vil sætte dig både i bedre humør for resten af ​​datoen.
 7. 7
  Sig i slutningen af filmen, hvad du tænker på filmen. Kort kommentere på filmen, og spørge hende, om hun ønsker at få en kop kaffe eller en varm chokolade på en café (fx "Hey, det var en god film, du ønsker at tale om det på Starbucks og få en kop kaffe? "eller," Det filmen var... interessant, du ønsker at gå til Tim Horton og tale? "
  • Hvis hun afslår børste det ud og tage hende med hjem eller vente på nogen til at hente hende (hvis du ikke kører). Hvis du handler ondt om det, så hun vil synes bare, at du er lidt patetisk og grøft dig der.
  • Hvis hun accepterer derefter gå få nogle kaffe og forsøge at holde samtalen om hende. Hun kan ikke lide al den opmærksomhed, så hvis hun forsøger at skifte samtalen for dig så gå med til det, måske hun ikke ved meget om dig eller hun synes, du er lidt af en stalker.
 8. 8
  Spørg efter hendes telefonnummer. Hvis hun siger, at hun havde en virkelig rart tid eller sådan noget så sige, at du havde en god tid også og spørge, om du kan kalde hende engang.
 9. 9
  Vent for hende at komme ind i hendes hus, og ikke svæve, det er underligt. Efter at hun er i hendes hus, orlov. Hvis du fange hende kigge ud af vinduet, smil og bølge på hende. Det vil give hende det indtryk, at du ønsker at gå ud igen.
 10. 10
  Være spændende og forsimplet på samme tid. Dette kunne være svært for nogle, men for at opnå dette skal du behøver ikke at vide alt, men at have en smule viden om en masse ting vil hjælpe med dette.
 11. 11
  Første dato placering eller idé. Dette bør være et sted, hvor du føler dig mest komfortable. Man kunne håbe, at efter møde hende du fik en vibe fra hende eller en samtale med hende, der kunne hjælpe i dit valg så godt. Placeringen siger også en masse om en person.
 12. 12
  Gør hende til at grine. Hvis en kvinde finder meget lidt tiltrækningskraft på dig fysisk, så når du får hende grine, du vil have hende.
 13. 13
  Være tidligt. Hvis du møder hende på et sted, så prøv at få der tidligt at spejder sted. De fleste restauranter har store ideelle steder, der fremmer nærhed.

Tips

 • Giv hende din udelte opmærksomhed. Sluk din mobiltelefon. Hvis du opfylder venner der, det er okay at tale med dem kort og introducere hende, men i høj grad fokusere på hende hele aftenen. Gør hende til at føle, at hun er den eneste person i rummet, når du er sammen med hende. Gør venlig, sympatisk øjenkontakt. Dette vil fortælle dig, hvad hendes første indtryk er. Og prøv at smile, når det er hensigtsmæssigt.
 • Være høflig og hold døre og sådan åbne.
 • Du må ikke spørge en pige, hvis du kan kysse hende. Læs hendes kropssprog, og bare gøre det eller ikke. Hvis du nødt til at spørge, er svaret formentlig nej.
 • Fortæl hende, at du havde en god tid, hvis du gjorde. Hvis hun gengælder, fortæl hende du gerne vil se hende igen.
 • Hvis dine hænder mødes i popcorn spand, ikke flipper ud og ikke holde hendes hånd, hun går til popcorn ikke dig. bare flytte din hånd og smil på hende.
 • Prøv at have en ren ansigt, barbering, hvis du har brug for.
 • Sid tæt på bagsiden af ​​teatret.
 • Hvis du ikke føler dig tryg kysse en pige uden direkte tilladelse, så kan du bede hende (fx "Vil du kysse nu?" Eller "Er det OK, hvis jeg kysser dig?") Kan hun synes, det er sød og kysse dig, før du får chancen, hvis hun siger "nej", så bare børste det ud.

Advarsler

 • Hvis du får 'OK' for at kysse hende, ikke tunge. De fleste piger finder dette som en "skridt for langt", og hun kunne forlade dig.
 • Spis ikke som en ko, hvis du ender med at købe noget.
 • Hvis hun aftalt at filmen med dig, så chancerne er hun gør som om du så ikke spørge dumme spørgsmål som "Hvor meget kan du lide mig?" uanset hvad dine venner fortæller dig, det er ikke en isbryder spørgsmål.
 • Må ikke grave efter oplysninger, hun ikke ønsker at give dig eller stille akavet spørgsmål, der kan ende den dato (f.eks "Er du stadig jomfru?", "Har dine forældre har en spiritus kabinet?").
 • Hvis hun virker fornærmet af dig at være høflig og åbne døren, så hun kan være en feminist, og hun kan se dette som nedværdigende for kvinder, stadig tilbyde at købe hende billet, men hvis hun afslår så ikke tilbyde at købe noget andet, hun er uafhængige.
 • Minimal brug cologne, ikke brænder næsen (røg lugter ikke rart og heller ikke hele flaske cologne).
 • Gør ikke noget dumt som at snuppe hende, det er ikke romantisk, og du er ikke så langt endnu.
 • Sluk din mobiltelefon, når du er sammen med hende. Må ikke under nogen omstændigheder tekst eller foretage opkald, når du er sammen med hende, med mindre det er for at gøre noget for hende.
 • Ved afslutningen af ​​den dato, du vil vide, hvis du kan kysse hende eller ej. Typisk jeg altid kramme og kysse en kvinde på kinden i slutningen af ​​natten. Hvis der er en virkelig god forbindelse på den dato, så når du går ind for et kys på checken vil hun let vende hendes ansigt, hvor du har mulighed for læber eller kinden. HVIS DU KAN LIDE HENDE altid vælge læberne!
 • Må ikke gøre en scene i biografen. Hvis hun siger nej, Nej er nej. Må ikke være en idiot.

Ting du behøver

 • Penge nok til at tage hende ud.
 • Rent tøj.
 • Mints (eller menthol slik), ikke tygge tyggegummi til at opfriske din ånde, fordi det øger mængden af ​​spyt i munden, som kan være ubehagelige, hvis du kysser.