Wkadk

Hvordan til at handle omkring din kæreste i skolen

Alle får lidt nervøs nogle gange, når de forsøger at være kærlig med deres kæreste i skolemiljøet. Efter alt, er det ikke ligefrem det mest romantiske steder, dens formål er den virksomhed for undersøgelsen, ikke kærlighed, og udover det, er dine venner ser på det meste af tiden - næppe befordrende for FOND lovey-Dovey adfærd. Lad ideerne her hjælpe dig ud over den indledende nerver og ick-følelser, så du kan opføre sig på en passende måde med din pige i skolen.

Steps

Hvordan til at handle omkring din kæreste i skolen. Opfører sig som du er helt tryg ved det hele.
Hvordan til at handle omkring din kæreste i skolen. Opfører sig som du er helt tryg ved det hele.
 1. 1
  Tag det roligt. Hvis du spændt op, når du er omkring din pige, vil det forhindre small-talk. Og small-talk er meget nødvendigt for at holde tingene cool!
 2. 2
  Opfører sig som du er helt tryg ved det hele. Hvis du altid er nervøs hvad andre mennesker tænker, fordi du ikke tror, ​​du er bedre end dem, du vil gå nogen steder hurtigt. Du er nødt til at tro, du er over enhver nattering og vrøvl, og vær stolt af din pige.
 3. 3
  Vær selvsikker. Hvis du begynder kigger rundt nervøst, og du er bekymret for, hvad de skal sige, vil hun fornemme dette, og det vil gøre tingene underligt mellem jer to. Efter alt, er hun sikkert lige så nervøs som dig og hendes venner er på udkig på også!
 4. 4
  Være en gentleman. Hun vil lægge mærke til de små ting, du gør for hende i skolen. Her er nogle gode gentleman ting at prøve.
  • Børst hendes plads på frokost for at slippe af krummer fra en tidligere person, der sidder der.
  • Carry hendes bøger til hendes næste klasse hver gang i et stykke tid. Hvis du gør det ofte bliver det forventet, og den dag, du ikke gør det, hun vil undre sig over hvorfor.
  • Redde hende en plads ved siden af ​​dig. Dette er den store ting! Hvis du ikke gør det, og din makker tager det, nogen vil være i bevægelse. Hun kan få meget gal og føler påskønnet.
 5. 5
  Være private. Hvis du og din pige både føler sig trygge kysse, sørg for du er alene. I skolen er der ikke mange gode steder at kysse. Find et afsides sted væk fra kaos i haller eller klasser. Hvis du bare begynder at sutte ansigt i midten af ​​alt, du får nogle meget uønsket opmærksomhed, og det er ikke sjovt. Plus, kan du også komme i problemer.
 6. 6
  Må ikke prale. Kort og søde: hun er ikke en præmie. Hvad sker der mellem dig og hendes ophold der. Du kan fortælle et par venner, men ikke nogensinde gå i detaljer.
 7. 7
  Du skal blot kramme hende, hver gang du ser hende i hallerne, eller når du en del måder. Det gør ingen skade, og bare gør jeres forhold stærkere. Det er en nem opgave, der kan ignoreres eller glemt.
 8. 8
  Må ikke være for klæbende. Piger hader dette så meget som fyre gør, så ikke være overvældende for hende!

Tips

 • Når det er koldt udenfor, og hvis hun ikke har en trøje eller en jakke, giv hende din trøje eller jakke. Hun vil virkelig sætte pris på det.
 • Du er nødt til at være venner med hendes venner til en vis grad. Hvis du ikke er, er du nødt til at fake det rigtig godt.
 • Må ikke være alt for bekymret, hvis hun ikke tale med dig meget eller endda sidde ved siden af ​​dig på frokost, fordi hun bare bliver brugt til det. Hvis du vil have hende til at sidde ved siden af ​​dig eller tale med dig, bare spørg og du vil modtage! Og ikke får alt for bummed ud, når hun ikke holde din hånd enten;)
 • Det kan synes lidt akavet i starten, men det er naturligt at virke akavet i starten af ​​et forhold, fordi du stadig at vænne sig til hende og være hendes kæreste.
 • Tygge med munden lukket til frokost. Træk vejret selv din næse. Hvis det er proppet, så holde vejret eller undskylde dig selv og gå og blæse det.
 • Man kan ikke tale om andre piger, selv til dine venner. De kunne tage, hvad du siger, og fortælle din kæreste som en slags grusom spøg.
 • Til frokost tilbyder nogle af din mad. Hvis hun ikke tager det så i det mindste hun kender du tænker om hende, og er villige til at dele.

Advarsler

 • Når du er med din kæreste forsøger ikke at gøre noget dumt eller pinligt
 • Hvis du føler dig selv begynder at få på randen af ​​et argument foran alle, stoppe dig selv og bare sige ting som: "okay, uanset hvad du siger" (det er vigtigt, at du siger det på en oprigtig og tilgivende stof eller det kan lyde som om du er ligeglad, og som kunne starte en kamp) eller "sure". Din kæreste vil tage det som aftale, og det er alt der betyder noget.
 • Prøv ikke at kysse i skoletiden. Når du kommer i problemer, vil hendes mor og far ikke kan lide dig på alle. Hold dig væk fra kysse og gøre ud og gemme den til en film dato. (Hvilket i øvrigt er meget sjovt)