Wkadk

Sådan lykkes på en første date


Du får kun en chance for at gøre et første indtryk. Så når det kommer til din første date, pak din bagage så let som muligt. Virkelig, du har brug for kun fem væsentlige elementer.

Steps

Sådan lykkes på en første date. Mobiltelefon - Nej, ikke så du kan modtage en "nødhjælps" opkald, hvis du har brug for at slå en forhastet tilbagetog.
Sådan lykkes på en første date. Mobiltelefon - Nej, ikke så du kan modtage en "nødhjælps" opkald, hvis du har brug for at slå en forhastet tilbagetog.
 1. 1
  Mobiltelefon - Nej, ikke så du kan modtage en "nødhjælps" opkald, hvis du har brug for at slå en forhastet tilbagetog. Det trick ældre end roterende telefon, det er fornærmende og ærligt unødvendig. Hvorfor? Sure, nogle første datoer er værdig til hurtige undslipper, men det er derfor, du planlægger dem til at være kortfattet i første omgang. Blot en drink eller kaffe før den næste ting på din tidsplan. En første date fortjener ikke en fem-retters menu eller endda en middag og en film. Du kan lide ham, du håber på et sekund, open-ended dato du ikke kan lide ham, vil du leve gennem en latte. Vent, hvad er så mobiltelefon til? At ringe til din bedste ven med en rapport fra dametoilettet. Uanset hvordan den dato går, tjekker for et fnis øjeblik gør datoen sjovt, uanset hvad. Og er det ikke den slags punktet af hele denne dating ting?
 2. 2
  Texture - Her er en top tip fra ven-drenge: bære noget blødt og touchable - en velvet top, angora trøje, silkeagtige bukser. Drives 'em nødder, men lad dem vente indtil Dato # 2, før de rent faktisk komme til at røre ved.
 3. 3
  Ånde møntanstalter - især disse seje, papirtynde strimler, der ligner plastik, men magisk smelte i munden. Win-win-win-win: De er (a) stærk nok til at bekæmpe selv de voldsomste hvidløg angreb, (b) et stort emne for en tilbagestående samtale (c) en perfekt "samtale stykke", hvis din date har ånde spørgsmål og (d) en potentielt sassy flirte træk ("Gee, er det ikke en vild fornemmelse på tungen?").
 4. 4
  Diskretion - Må ikke nævne dud datoer, onde exes eller dvælende ensomhed. Ikke et ord. Positivitet - selv en lille mysterium - er den bedre del af tapperhed.
 5. 5
  Perspektiv - Skønt at have en perlerække af utiltalende datoer kan bære, er det næsten aldrig spild af tid. For én ting, er det værste, der kan ske en god historie (se Tip # 1). Og på dette tidspunkt i dating spillet, bør du være mest interesseret i kvantitet, er du nødt til at gå på masser af første datoer, så din dom og perspektiv forbliver intakte, så du ikke overvurderer en appel ved at tænke "Han er den ene! når de i virkeligheden er han kun den ene, der kaldte! For nu, mængde avler kvalitet. Hver dato, uanset hvor beskatte, tæller. Så selv de værste første date får dig et skridt tættere på de bedste!

Tips

 • Må ikke kigge væk, hver gang de ser på dig. En masse mennesker gør det, fordi de er meget nervøs og sådan, men ikke gør det. Din date vil se dig som en un-selvsikker person.
 • Må ikke stirre på ham / hende hele tiden. Det bliver meget utryg og irriterende.
 • Floss er et vigtigt!
 • Må ikke handle nervøs, selvom du er, vil det gøre et komfortabelt tavshed og ikke akavet dem!
 • Vær dig selv. (Ex, hvis du næppe nogensinde bære formelle tøj, er der ingen mening i at bære dem på den første dato) Better du finder ud af, at du ikke er kompatible på den første date end seks måneder senere, når du har været utro!

Advarsler

 • Prøv ikke at være klodset og spilder noget på en dato. Chancerne er du vil være flov. - Hvis du gør dog (ulykker sker), grine det ud, gøre grin med dig selv eller situationen. Odds er de vil grine med dig, og det vil føre til en anden samtale emne (både nu og ned på linjen).
 • Sæt ikke dig selv til at tro, at han / hun er den eneste for dig og at du vil aldrig finde nogen anden. Dette kan forårsage store problemer, hvis du bryde op.