Wkadk

Hvordan til at gøre op med en ven

Konfektion med en ven er nøglen til at opretholde harmoni og gode relationer generelt, det er også afgørende, hvis du ikke har været seende øje-til-øje med din ven for dage eller endda uger, og du gerne vil ting at komme tilbage til måde de var. Her er nogle forslag til, hvordan for at gøre op med en ven.

Steps

Hvordan til at gøre op med en ven. Arbejde op mod til at tale til dem - Det kan være skræmmende, men gøre det!
Hvordan til at gøre op med en ven. Arbejde op mod til at tale til dem - Det kan være skræmmende, men gøre det!
 1. 1
  Arbejde op mod til at tale til dem - Det kan være skræmmende, men gøre det! Hvis du ønsker at være venner igen, det er den bedste måde
 2. 2
  Når du taler med din ven, ikke bringe emnet for dit argument op eller snakke om det argument - i stedet forsøge at få dem til at le og glade (fortælle dem en sjov historie eller hvad du gjorde i går)
 3. 3
  Når du føler at du er på ok vilkår med din ven, taler om det argument - Fortæl dem, at du er ked af (selvom du synes, det er ikke din skyld), og så fortælle dem, at de betyder meget for dig, og spørge dem, hvis du kan gøre op - Selvom du ikke være alt for nøjeregnende!
 4. 4
  Prøv at hænge rundt med dem - Hvis du ser dem har en lille snak eller sige hej og smil på dem.
 5. 5
  Hjælp dem - Hvis du kan se, at de kæmper med noget, tilbyde hjælp (ligesom hvis du stadig går i skole, og du kan se dem løbe tør for tid til en lektion og kæmper for at pakke deres taske, bo derefter tilbage og hjælpe dem ud!)

Tips

 • Hvis din ven siger noget uvenlige, bare ignorere det, siger ikke noget uvenligt tilbage!
 • Må ikke mister dit temperament, hvis du lange ud på dem, vil det kun gøre det værre.
 • Sommetider din ven har brug for at køle ned. Hvis de ikke reagerer på din undskyldning, vente en uge eller deromkring, og prøv igen. Må ikke hele tiden plager dem.
 • Hvis din ven virkelig ikke ønsker at være venner nogensinde igen, er du nødt til at acceptere denne beslutning. Hvis du ikke accepterer det, så spørg din ven, hvis dette problem er virkelig noget at bryde op et venskab over.
 • Hvis problemet er fixable, og derefter ordne det.

Advarsler

 • Brug ikke bandeord. Bande og være uhøflig vil ikke gøre din ven forstå. Det vil gøre ham eller hende krap på dig. Prøv at være høflig, men fast få dit budskab igennem.
 • Må ikke sige, hvad eller foretage gennemsnitlige ansigter på denne person...
 • Ikke involverer andre mennesker. Hvis du gør det er triangulering. Det er bedst at nærme din ven direkte. Også den person, i hvem du betro maj side med den anden person, og så ville det være to mod en.