Wkadk

Hvordan skal man behandle med ulykkelig kærlighed

Ulykkelig kærlighed er kærlighed, der ikke er vendt tilbage. Uanset om du er den, der elsker eller er elsket, kan det være en smertefuld oplevelse. Denne artikel vil give nogle retningslinjer for håndtering af ulykkelig kærlighed, der har hjemsøgt og inspireret folk gennem historien.

Steps

Hvordan skal man behandle med ulykkelig kærlighed. Accepter, at romantisk kærlighed ikke er normalt en bevidst beslutning.
Hvordan skal man behandle med ulykkelig kærlighed. Accepter, at romantisk kærlighed ikke er normalt en bevidst beslutning.

Hvis du er offer for ulykkelig kærlighed

 1. 1
  Accepter, at romantisk kærlighed ikke er normalt en bevidst beslutning. Så hvis en person ved, at du elsker dem, men føler sig ikke på samme måde om dig, ikke se det som en slags forræderi eller forsætlig tilbageholdelse. De måske ønsker at elske dig, men simpelthen ikke, af grunde, de ikke forstår, og kan aldrig forstå. Undertiden følelsen bare ikke er der. Prøv ikke at tage det personligt.
 2. 2
  Udrydde enhver følelse af neediness. Hvis du føler dig ked, deprimeret, eller bitter, er det sikkert fordi du føler du har brug for den pågældende persons kærlighed for at være lykkelig. Men forskningen i lykke siger, at alt hvad du behøver, er en sund dosis af optimisme. Du kan også finde, at det er en følelse af neediness (som du kan formidle, uden selv at vide det), der er at slukke den person, du elsker, måske ved at gøre dem føle, at de er på en piedestal, at de ikke ønsker at være på.
 3. 3
  Distancere dig selv. Du vil ikke ønsker at, men opholder sig tæt på en person, du ønsker, men kan ikke have bare ikke sundt. Må ikke fortælle den person eller nogen tæt på dem, hvad du laver, da de kan forsøge at overbevise dig andet. Bare prøv at komme væk i et stykke tid. Må ikke kalde dem, ikke gå steder, hvor du ved, at de ofte besøger, og gør dig knappe. Hvis du skal have en vis kontakt (såsom arbejde) svare på meddelelser langsomt efter et par dage. Kun ringe tilbage, når du har en god undskyldning for at komme væk fra telefonen efter et par minutter. Tag dig tid til at reflektere over din situation og lære mere om dig selv.
 4. 4
  Nyd at være single. Beskæftiger sig med ulykkelig kærlighed er en meget gerne komme over en pause op, medmindre du føler en følelse af tab over noget, du aldrig har haft. Alligevel, er du nødt til at lære at nyde livet uden at nogen, som kan være svære i vores par-centreret samfund, men det er gør-stand.
 5. 5
  Hvis du ønsker at bo venner, skal du følge trinene i hvordan man skal håndtere dumpes, når du ønsker at forblive venner. Mens du ikke blev dumpet, du blev afvist, og efter at rådgivning vil bidrage til at bevare dit venskab med denne person.
 6. 6
  Øv ubetinget kærlighed. Hvis du føler at du virkelig, virkelig elsker denne person, så måske du kan elske dem betingelsesløst. Du ved du har nået det punkt, når du kan virkelig føle sig lykkelig for dem, selvom at lykken ikke omfatter dig. Med ubetinget kærlighed, er der ingen følelse af tab, fordi det handler om er afledt al din lykke fra den handling at give - ikke fra at modtage.

Hvis du er modtageren af ​​ulykkelig kærlighed

 1. 1
  Husk, at det ikke er en bevidst beslutning fra deres side. De forsøger ikke at gøre du føler dig utilpas, og er sandsynligvis føler endnu værre, uanset om du er den tætteste venner, de har mere på linjen følelsesmæssigt, end du gør.
 2. 2
  Overvej, om du blokerer ud af deres kærlighed. Sommetider føler vi fortjener eller mistænkelige på grund af vores tidligere erfaringer, men hvis du afviser elsker bare fordi du ikke kan stole på nogen, du sælger dig selv kort. Se om du føler, at dette kan være din gåde.
 3. 3
  Hvis du er sikker på at du ikke elsker denne person, stå fast. Lad ikke den person, der tror, ​​at du er på hegnet, at hvis de bare gøre det, eller at de måske være i stand til at overbevise dig til at elske dem. Jo længere du venter med at fortælle dem, jo ​​sværere er det at gøre. En ting du kan sige er "Jeg føler ikke på samme måde om dig, som du gør om mig. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er sikker på det er sådan jeg føler, og jeg tror ikke, det kommer til at ændre. " De kan være vred, bitter, deprimeret, men de vil komme mest hurtigt, hvis du formidle, at det er ikke til forhandling.
 4. 4
  Reducer kontakt eller hvis grænserne ikke kan afklares eller opretholdes. Hvis personen er tiltrukket af dig som mere end en ven og kan ikke synes at sætte det tiltrækning til side, er det nok bedst at tage venskabet ned et hak. Hold kontakt afslappet, samtaler korte, og træf kortfattet. Hvis vennen fortsætter med at trykke på eller længes efter et romantisk forhold, når du har gjort det klart, at du ikke ønsker en, hvis de hele tiden trash talk din betydelige andre (uden god grund), eller hvis de lader deres egen betydelige andre nedværdige dig, så måske det venskab ikke er værd at holde, og denne person skal bare være mere af en venlig bekendtskab.

Tips

 • Den enkle sandhed er, at alle mennesker har kemiske attraktioner til hinanden og ikke ofte er det gensidigt. Dette bør ikke gøre dig mismodig... der er mange andre mennesker, der vil finde dig attraktiv i alle former, intellektuelt, fysisk, følelsesmæssigt... faktum er, er du nødt til at acceptere det og komme videre (uden at være pessimistisk), at han / hun var bare ikke vild med dig, men der er nogen derude, der i sidste ende vil være.
 • Prøv at fokusere din opmærksomhed på noget andet. Lav en liste over ting, du har altid ønsket at gøre, og gøre dem alle!