Wkadk

Hvordan til at bryde op med en rethaverisk kæreste

Hvis du er involveret med en jaloux / rethaverisk person, er det tid for dig at genoverveje dit forhold. Det er misbrug. Lær at genkende tegn på misbrug. Derefter tage det næste skridt og beslutter at sætte en stopper for denne afhængighedsforhold.

Steps

Hvordan til at bryde op med en rethaverisk kæreste. Lad din familie, at du frygter for din sikkerhed på grund af din ex kæreste.
Hvordan til at bryde op med en rethaverisk kæreste. Lad din familie, at du frygter for din sikkerhed på grund af din ex kæreste.
 1. 1
  Bestem situationen. Er hans besiddertrang noget, der kunne afhjælpes ved at tale med ham? Hvis en rolig og fattet samtale ikke hjælper, kan du prøve at fortælle ham ærligt og åbent, at du er din egen person, og han kan enten droppe besiddertrang og behandle dig som et menneske, eller du vil blive tvunget til.
  • Tage lidt tid fra hinanden for at huske dine tanker og afgøre, om denne person er fundamentalt en person, du ønsker at tilbringe dit liv med, eller hvis du er kun en slave af besiddertrang.
  • Gør dig selv klar over, at denne kontrollerende adfærd er et tegn på et voldeligt forhold. Lær at genkende disse tegn.
  • I en masse rethaverisk relationer, kan det bare starte med små ting, men du altid ønsker at kende de tegn, fordi det i mange tilfælde kan en rethaverisk forhold blive misbrug.
  • Hvis han fysisk har skadet dig på ethvert tidspunkt, eller gør det, tage billeder af blå mærker, hvis du ønsker at forfølge sagsanlæg mod ham
 2. 2
  Planlæg din exit. Opret en plan for sikkerhed og vælge et sted at gå, hvis det er nødvendigt. Du ønsker at have alle disse ting på plads, så du vil føle dig sikker efter at have forladt din kæreste. Indsamle oplysninger og søge støtte om, hvem der kan hjælpe dig med dine forskellige behov.
 3. 3
  Afslutte forholdet. Du kan gøre dette en række måder. Du kan ringe til ham, og lad den bryde op over telefonen, og du kan mødes i et offentligt område, ligesom en café og kalder det off, eller du kan pakke dine ting og skrive en note siger, du er væk. Du skylder ham nogen forklaring, hvis du er i fysisk fare - bare kalde det ud, komme ud, og holde sig væk.
  • Skær alle kommunikationslinjer. Ændre dit telefonnummer og email, hvis det er nødvendigt. Du skylder denne person ingenting. Aktivt engagere dine støttenetværk og søge enhver hjælp, du har brug for.
  • Hvis børn er involveret, tage dem med dig. De fortjener et bedre liv væk fra misbrug. Men i dette tilfælde, skal du være særlig omhyggelig med at sikre deres sikkerhed. Hvis du tror, ​​et familiemedlem ophold vil ikke være sikkert nok, søge hjælp med et kvindehjem eller via politiet snarere end bringe dine børns sikkerhed. Meget rethaverisk kærester / partnere kan prøve og bruge børn som et middel til at komme tilbage på dig, den potentielle skade for børnene. Lad dem ikke blive en brik i et spil ensidig hævn.
 4. 4
  Lad din familie, at du frygter for din sikkerhed på grund af din ex kæreste. Anmode om, at de afholder sig fra at tale til denne person, eller deling af oplysninger om din færden med ex.
  • Få støtte fra fagfolk såsom politiet, rådgivere, en læge, en kirke person, - alle du føler er troværdig og ansvarlig. I tilfælde hvor du frygter for dit liv, bør du gå til politiet eller andre myndigheder så hurtigt som muligt.
 5. 5
  Forbered din fremtid. Tillad dig selv at drømme om, hvordan dit liv vil komme sammen og lave en plan for at nå disse mål.
 6. 6
  Tage noget tid for dig selv. En tid til at helbrede. Nu, hvor du bliver afviklet i dit nye liv, er det tid til at tænke over, hvordan denne prøvelse har påvirket dig og helbrede. Når du er tilfreds inden for, når du lærer at elske dig selv og nyde livet - først da vil du være i stand til at finde meningsfulde varige relationer.
  • Omdirigere din fokus fra rethaverisk kæreste til andre fokus i livet, såsom undersøgelser eller arbejde.

Tips

 • Må ikke glemme dig selv. Det kan virke overvældende til tider. Din fremtid begynder med dig.
 • Glem ikke at ændre dine passwords! Dette gælder for at bryde op med nogen, men især med en person, der kan have hævngerrige tendenser.
 • Hvis din ex er persistent i kommer over og forsøger at kontakte dig, når du har fjernet dig fra situationen, derefter filen et tilhold mod ham.
 • Kun du kan gendanne lykke, fred og balance i dit liv. Du er en værdsat og nødvendig medlem af din familie, fællesskab og samfund. Må ikke være bange for at tro på dig selv!
 • Søge rådgivning til at hjælpe dig gennem overgang forlader en voldelig ex til at blive en frigjort og frygt-fri dig. Frygten og arrene vil hunden dig, hvis du ikke søger afsætningsmuligheder for dine følelsesmæssige frygt og dine følelser. Du kan også gå tilbage i et tilsvarende forhold, hvis du ikke lærer at genkende tegn.
 • Hvis din ex følger dig, gå ind i den nærmeste butik, eller sætte dig selv i et sted, der er godt oplyst, og godt befolkede. Spørg ekspedienten at bruge telefonen, eller bruge din mobiltelefon og ringe til politiet. Blive der, indtil politiet kommer derhen, så kalder nogen, du stoler for nar.
 • Åbne op for folk, der er udtryk for bekymring for du kan lide din ven, et familiemedlem, din læge, din nabo eller din minister. Ræk ud.
 • Hvis ex hjørner dig, og du har ingen måde at beskytte dig selv, eller komme væk - råbe "POLITI" så højt som du kan for at få hjælp. Alt for mange mennesker joke og / eller ikke reagerer på "Hjælp" eller "Voldtægt". Folk vil høre "Fire" og lugte ingen brand.

Advarsler

 • Jalousi og besiddertrang er tegn på et voldeligt forhold. Misbrug er misbrug, om det er psykisk eller fysisk. Denne kontrollerende adfærd bliver kun værre, da forholdet skrider frem.