Wkadk

Hvordan til at fortælle en pige, du ikke kan lide hende

Det er svært at fortælle en pige, der kan lide dig, at du faktisk ikke kan lide hende til gengæld, men følg nedenstående trin, og du vil gøre bøde.

Steps

Hvordan til at fortælle en pige, du ikke kan lide hende. Approach pigen på et sted, der ikke er optaget eller overfyldt.
Hvordan til at fortælle en pige, du ikke kan lide hende. Approach pigen på et sted, der ikke er optaget eller overfyldt.
 1. 1
  Approach pigen på et sted, der ikke er optaget eller overfyldt. For at undgå en scene: skole, biografer, og parterne er bestemt ikke hensigtsmæssigt. Det er bedre at gå op til denne pige, mens i en mere privat sted.
 2. 2
  Tænk over hvad du ikke kan lide ved hende. Er hun drage fordel af venner? Er hun for højt? Er hun en gossiper?
 3. 3
  Tag en dyb indånding, og forklare situationen. For eksempel, hvis hun tager fordel af venner kunne man sige: "Jeg kan virkelig ikke lide den måde du behandlede [Friend A], [Friend B], og mig Du sagde du var venner med os og derefter handlet egentlig betyder.. " Være venlig, men fast. Prøv at være så specifik som du kan, når identificere problemet.
 4. 4
  Giv hende lidt tid til at reagere på det. Hun kunne benægte at handle på denne måde, eller måske undskylde.
 5. 5
  Overvej hendes tanker omhyggeligt, og lytte til, hvad hun siger. Måske hvis hendes svar er ægte, kan du faktisk være venner.
 6. 6
  Tænk på den begivenhed, der fik dig til at lide hende, og hvis du er klar over, at det sker igen og igen, og du har kontaktet hende flere gange, og derefter fortsætte til næste trin.
 7. 7
  Da hun bliver færdig med at tale, forklare, at det er sket for mange gange. Så venligt sige, "Jeg er ikke sikker på dette venskab kan fortsætte."
 8. 8
  Handle i overensstemmelse med de faktiske forhold for resten af samtalen. Din tale kan føre til tilgivelse eller endda blive venner igen. Eller det kunne føre til et venskab slutning, som du havde til hensigt at ske.
 9. 9
  Være venlig, uanset hvad der sker, hele vejen igennem.

Tips

 • Smile eller se alvorlig efter de spørgsmål og situationen. Hvis denne pige har spredt meget sårende, ondskabsfulde rygter om dig, så du måske ikke ønsker at smile. Men hvis hun bare har fulgt dig rundt hele tiden, og fortæller dig, at du er tøj smag er ikke så rart, så kunne du gå ret forude!
 • Undgå at lade pigen skifte emne. Hvis du ser emnet afværge fra problemet, bringe det op igen.
 • Gør øjenkontakt, mens du taler med pigen. Lad hende ikke se på jorden eller ignorere dig.

Advarsler

 • Aldrig kommer lige ud at fortælle en pige, "Jeg kan ikke lide dig!" Dette vil resultere i mere sårede følelser end en bevidst strategi.
 • Tænker en piges hår er grimt, betyder ikke, "Jeg kan ikke lide hende.". Sørg for at du har en god grund til ikke at kunne lide denne pige, og slutter dit venskab med hende Andre eksempler på dårlige årsager er: