Wkadk

Hvordan man genkender en potentielt voldeligt forhold

Har du haft en foruroligende oplevelse i dit nuværende forhold? En, der gjorde du spekulerer på, hvad der kunne ske næste, hvis en kamp som denne er sket igen? Eller har du bare føler en vis angst, når de tænker, hvordan din partner vil reagere på en situation? Kunne det være, at dit forhold er begyndt at krydse linjen fra marginale til misbrug? Her er, hvordan man genkender nogle af de mest almindelige tegn, enten i dit eget forhold, eller at af en ven.

Steps

Hvordan man genkender en potentielt voldeligt forhold. Ser hårdt på alle hændelser, der giver dig en "uh-oh" følelse.
Hvordan man genkender en potentielt voldeligt forhold. Ser hårdt på alle hændelser, der giver dig en "uh-oh" følelse.
 1. 1
  Ser hårdt på alle hændelser, der giver dig en "uh-oh" følelse. Hvis du har set eller oplevet nogen af ​​de tegn, der er anført i de næste trin, er det meget sandsynligt, at du er i et voldeligt forhold, eller en, der er ved at udarte sig til en voldelig scene.
  • Bemærk: Det er lige så vigtigt at lægge mærke til disse ting i en vens forhold som i dit eget. Friends stepping at hjælpe med at forhindre et voldeligt forhold kan undertiden være den eneste måde de misbrugte person kan se virkeligheden og begynde at finde veje ud.
 2. 2
  Tjek hvordan din partner taler om dig. Sprog er et kraftfuldt værktøj, det kan også svingede som et våben til at holde dig i tråd og under misbrug persons "spell". Udtrykke foragt samtidig bekendende kærlighed er en dyb tegn på fare.
  • Hold øje med øgenavne eller fornærmende bemærkninger. Hvis han / hun 's kalde dig "dum", der er dårligt, og du skal kalde din partner på det, siger, at du ikke vil acceptere at blive kaldt navne som dette.
  • Hvis han / hun 's kalde dig en "dum b ** ch" eller en "dum hore," det er langt over stregen.
  • Lyt til din egen interne selv-snak. Hvis du begynder at internalisere hans / hendes negative påstande om dig, kan du begynde at fortælle dig selv, at du ikke er god nok, er du ikke god leder nok, er du ikke en god person, etc. Genkend dette for, hvad det er --his/her sind spil for at forsøge at få dig til at sætte dig ned og føler værdiløs.
 3. 3
  Se hvordan din partner placerer sig / sig selv i form af andre. Hvis han / hun mener, at han / hun er centrum i universet, og at alt, hvad du gør, er forkert, så er du i fare. En person ude af stand til at se deres egne fejl, eller være villig til at eje op til fejltagelser, de har lavet, er følelsesmæssigt usundt og kan forårsage skade på dig.
 4. 4
  Hold øje med mønstre af intens besiddertrang eller jalousi. Enhver, der bliver vred eller sulky, når du ønsker at gå og have en nat ud med piger eller drenge, eller som spørgsmål, du nådesløst helst du set taler til et medlem af det modsatte køn er ved at blive alt for omklamrende. Besiddertrang er ikke sød og sød, når det bliver beslægtet med hamstring. Hvis du føler, du bliver holdt væk fra venner og familie, eller kvalt, fordi du ikke kan gå nogen steder uden din partner, er det borderline misbrug. Det er også næsten altid den måde misbrug relationer komme i gang.
  • Varsel, hvis din partner bliver vred, når du tilbringer tid sammen med andre, selv om det kun er dine egne familiemedlemmer.
  • Har din partner insistere på, at du går overalt sammen og aldrig bruge tid fra hinanden? Være meget forsigtig.
 5. 5
  Se hvordan han / hun behandler hans / hendes forældre. Hvis din partner er uforskammet eller afvisende til hans / hendes egne forældre, hvordan du tror, ​​du og eventuelle børn, du måtte have i fremtiden vil blive behandlet? Husk, at lige nu, mens dit forhold er forholdsvis ung, din partner er på hans / hendes bedste opførsel. Hvordan vil tingene være, når han / hun ikke længere føler han / hun har brug for at imponere dig?
  • Dog fortsat på vagt, selv hvis din partner bliver rart at hans / hendes forældre, men viser andre tegn i denne artikel. I dette tilfælde er det meget sandsynligt, at han / hun er meget god til at dække over misbrug omkring visse mennesker, fordi det er i hans / hendes interesse at gøre det.
 6. 6
  Varsel, hvis han / hun ikke vil tage nej for et svar. Når du har afvist en invitation ("Lad os gå over og hænge med Rick og Joni morgen aften"), vil han / hun ikke acceptere det. S / han wheedles lokker, tigger, surmuler, eller starter en kamp over det, indtil han / hun får hans / hendes måde, og man ender med at gå til, hvis du allerede har sagt, du ikke vil.
  • Dette kan forekomme i en række sammenhænge, ​​herunder dato dage og tidspunkter, tøj du slid, mad du spiser osv. En voldelig person, vil ofte insistere på, at du gør tingene hans / hendes foretrukne måde og vil ikke ned, indtil du er enig.
 7. 7
  Overvej, om der er presset på at ændre eller flytte hurtigere end du er parat til. Hvis han / hun skynder eller skubber dig til at blive mere involveret i et hurtigere tempo, end du er komfortabel med, eller kræver, at du ændrer den måde du er, så er det misbrug. Ikke respektere dit behov for at bevæge sig langsomt, forsøger at skyld eller tvinge dig til noget du ikke er klar til eller ønsker dig til at blive til en person, du ikke er et tegn på en person, der potentielt kunne blive misbrug.
  • Det er naturligvis ikke altid tilfældet - nogle gange følelserne bare ubalanceret og din partner føler mere for dig hurtigere end du gør. Men hvis skubbe eller farende føles virkelig ubehageligt, og hvis det er vedvarende, eller værre, ubarmhjertige, er du nødt til at bakke ham / hende ud meget fast.
  • En del af misbrug etablere kontrol over forholdet - og dermed over dig. Pushing konstant for bekræftelse eller for mere intimitet, især tidligt på, kan være et tegn på den type usikre adfærd, der kan bidrage til at skabe et voldeligt forhold.
  • Tegn at se til, omfatter: sige ting som, "jeg elsker dig" eller "Du tilhører mig, og kun mig,", når du kun har været dating for et par måneder, især når de ledsages af bizarre afhøringer og / eller beskyldninger om, hvem du talte med, og hvor du har været. I ønsker at ændre, omhyggelig være, hvis din partner holder siger ting som "Jeg ville ønske, du kunne være mere som X", "Du er for meget som din mor, du skal ændre" eller "Jeg hader hvordan du ser - du kunne være så meget flottere, hvis du kun prøvet / tabt vægt / farvet dit hår, osv. "
 8. 8
  Observere den måde argumenterne fortsætte. Hvordan du er uenig? Roligt, rationelt, udtrykke dine følelser og forhandle en resolution, der er tilfredsstillende for jer begge? Eller gør hver uenighed eskalere til en kæmpe, timer-lange række? Er han / hun øjeblikkeligt begynde at surmule, råben, eller ringer navne? Dette kan være et fingerpeg om dårlige ting i butikken. Især se for ham / hende til at lukke ned i en ustadig, vred surmule, med den eneste svar på din klage en lakonisk, "B ** ch", "Effer" eller "Stupid ho" eller noget lignende.
 9. 9
  Bemærk hvordan din partner behandler alkohol og narkotika. Er han / hun bruger alkohol eller narkotika til overskydende? Har din partner bliver mere voldelige, svært, nasty og egoistisk, når bruge stoffer eller alkohol? Prøv at diskutere behandlingsmuligheder med dem. Er de villige til at holde op?! En person, der vælger at bo i en drug-eller alkohol-infunderes tilstand af raseri er farligt, egoistisk og har behov for rehabilitering. Du fortjener ikke at blive skadet, og han / hun er ud over individuel hjælp på dette stadium og har brug for medicinsk intervention.
 10. 10
  Overvej, om du føler som om du konstant gå på æggeskaller. Det er, hvad du føler, du har brug for at gøre omkring ham / hende, bare for at være "sikre". Er han / hun ekstremt irritabel - med andre ord, kan den mindste uenighed eller kritik satte ham / hende? Hvis ja, kan denne person blive misbrug i et forhold. Du skal føle din mest afslappet, og din mest "selv" med denne person, og du bør aldrig føler du har brug for at "være forsigtig" af, hvad du siger, af frygt for du kommer til at sætte ham / hende ind i en lang, trættende eller skræmmende, tirade. Hver gang du finde dig selv ser, hvad du siger, for frygt for, at han / hun 'll vred - igen - du bør revurdere dit forhold.
 11. 11
  Spørg dig selv, hvis du faktisk bange for ham / hende. Ligegyldigt hvor meget du elsker din partner, hvis du er bange for ham / hende, har du et problem. Du kan gå glip af ham / hende frygteligt, når du er fra hinanden (se note i nedenstående tip), men faktisk gruer ham / hende komme hjem. Det er en anelse om, at dit forhold allerede har passeret linjen.
  • Er din partner uforudsigelig? Dette er en klassisk tegn på en voldelig person. Et øjeblik han / hun synes virkelig omsorgsfuld, den næste han / hun truer med at dræbe dig. Hvis du aldrig vide, hvor du står med denne person, du er i et voldeligt forhold, det være sig følelsesmæssigt eller fysisk udtryk, eller begge dele.
 12. 12
  Se fysisk mishandling for, hvad det er. Hvis nogen slår dig, nogensinde, det er aldrig okay. Det er ikke "for dit eget bedste." Du har ikke "gøre" ham / hende ramte dig eller smide en stegepande på dit hoved. Der er tidspunkter i de fleste forhold, hvor den ene partner eller anden langer ud fysisk, kontekstuelt, som kan være forståeligt, hvis det er sjældent, og er aldrig voldsomt rettet mod dig (for eksempel får din partner vred nok til at sparke en skraldespand, osv.). Kende forskel på en person, der måske midlertidigt miste kontrollen ud af frustration og vrede, og en person, der blot griber til fysisk vold som et middel til undertrykke dig.
  • I en nøddeskal, er fysisk vold mod dig aldrig okay. Du behøver ikke forårsage nogen til at være voldelig, det er helt valg og ansvar volden skaberen og det er altid inden for denne persons kontrol ikke at være voldelig.
  • Trusler at såre dig er så slemt som fysisk vold. Betragter dem alvorligt og se dem som faresignaler.
  • Vold avler vold. Når gerningsmanden har ramt, knytnæveslag eller spark dig, bliver det pludselig lettere at gøre det igen. Denne person tal, han / hun slap godt fra det, så hvorfor ikke prøve igen. Tilgivende nogen for at såre dig, når kan åbne døren til at blive såret igen og igen.
  • Hvis din partner gør ondt eller skader dyr, være meget forsigtige. Dette er et tegn på en voldelig person.
 13. 13
  Kig efter kombinationer af ovenstående. Være fornuftigt her. Bare fordi nogen gør et eller to af disse ting betyder ikke, han / hun er grov. Men når du ser flere af disse signaler begynder at dukke op og danne et mønster, er det tid til at afslutte dette forhold. Mønstre af misbrug sjældent opløses. Meget mere normalt, at de eskalerer, bliver værre og mere farlig for hver dag der går.

Tips

 • Prøv at lægge mærke til, om du bruger al din tid med ham / hende, og lad dine andre relationer går, blot for at undgå slagsmål. Hvis ja, er du ved at blive alt for afhængig af dette forhold, og sidder fast i hans / hendes magt. Når du er alt for afhængige, har du ingen støttenetværk for hårde tider. (Men din partner sandsynligvis virkelig lide at vide, at du er aldeles afhængig af ham / hende for menneskelig kontakt, og det er ikke godt.)
 • Tal med nogen, hvis du fornemmer et skift i dit forhold fra turbulent til skræmmende. Hvis du har brug for at komme ud, kan denne person hjælpe dig flytte eller finde et fristed.
 • Nogle misbrugere bruger eksterne anliggender, som en form for kontrol. Hvis han / hun er at have affærer og fastslår, at han / hun hellere ville være sammen med denne person vel vidende, at du ikke vil forlade ham / hende, det er misbrug.

Advarsler

 • Må ikke narre af hans / hendes løfter om at ændre. Lad os sige, du har haft en snak én gang, og du har sagt, "Jeg elsker dig, men hvis du ramte mig igen, jeg er væk." S / han grådkvalt undskylder og lover det vil aldrig ske igen. To uger senere har du en anden blå mærker, fordi han / hun skubbede dig ind i et dørhåndtag virkelig hårdt. Acceptere sandheden: intet er changed.And det sandsynligvis kun vil ændre sig til det værre herfra ikke til det bedre.
 • Hvis du lader en krænkende partner, og han / hun fortsætter med at forfølge dig, se politiet straks at søge et tilhold. Det kan også være sikrere at bevæge sig et andet sted og til at ændre dine regelmæssige mønstre et stykke tid indtil han / hun ophører med at være som besat med dig.
 • Hvis han eller hun behandler tjener eller servitricer, taxachauffører, portnere eller andre, i servicebranchen forfærdeligt, gå væk. Det er et tegn på, at han / hun har en gennemsnitlig overlegenhed kompleks, der deler verden i worthies og unworthies og denne følelse af uværdighed vil snart blive påført dig.