Wkadk

Sådan stoppe med at elske en fyr du stadig tænker på

Breaking up er svært at gøre. Det er endnu sværere, når man stadig tænker på den anden person konstant. Hvis overalt du går, noget minder dig om ham, du ved du skal få tanker om din tidligere partner ud af dit sind!

Steps

Sådan stoppe med at elske en fyr du stadig tænker på. Kald op et par af dine veninder.
Sådan stoppe med at elske en fyr du stadig tænker på. Kald op et par af dine veninder.
 1. 1
  Kald op et par af dine veninder. Find ud af, om de ønsker at gå ud et sted, som en film, eller måske en dans klub. Uanset hvor du beslutter at gå er bedre end at blive hjemme og være elendige.
 2. 2
  Find en ny person til dato. Gå til et bibliotek, café eller en travl bog butik, overalt hvor der kunne være single fyre. Du kan møde en nice. Sørg for at finde ud af, om de er tilgængelige, og hvis nogen spørger dig ud, gå ud og nyd dig selv!
 3. 3
  Flyt på, selvom det er svært. Du er nødt til at lære at lade dem gå selv hvis du ikke vil. Nogle gange er den sværeste er at give slip på det ansvar, du føler over for den anden person. Ringe til en ven af ​​hans og bede ham eller hende til at våge over dem, så du ikke behøver at bekymre sig længere.
 4. 4
  Forstå, at det ikke er let at bryde op med en fyr. Du er nødt til at starte forfra med en anden. Tag det et skridt ad gangen, deltage i en støttegruppe, eller tage en hobby. Det vigtigste er at finde noget at holde dig travlt. Husk, at du vidste, hvordan man har det sjovt, før denne person kom ind i dit liv!
 5. 5
  Nogle gange hjælper det at tænke på alle de ting, de gjorde forkert at dig, mens du prøver at komme over ham / hende. Har du virkelig fortjener en person, der ikke kommer til at behandle dig på den måde, du skal behandles? Hvis det er tilfældet, har de selv fortjener dig?
 6. 6
  Overvej at du engang levede uden ham. Du kan nu!
 7. 7
  Tænk, om du to nogensinde faktisk havde en fremtid, eller om det er bedre det var slut nu. Du sparer heartbreak, er det svært at acceptere, men i de fleste tilfælde det er sandt, plus en ny person vil altid være venter rundt om hjørnet

Tips

 • Se på fremtiden. Der er nogen derude, der er klar til at komme ind i dit liv. Glæd ikke tilbage.
 • Hold dig travlt, så vil du ikke have tid til at tænke om ham.
 • Må ikke sidde i huset og MOPE. Det bare driver dig til at føle mere trist.
 • Tænk positivt efter en breakup. Måske denne fyr var bare ikke for dig på lang sigt. Han kan have gjort dig en tjeneste ved at lade dig gå. Husk, det var nok ikke din skyld.

Advarsler

 • Gråd hjælper. Men det giver dig også røde, hævede, og du vil ikke se godt ud. Så gør det i privat eller med dine veninder og folk, der kender dig godt, kan det være terapeutisk for at lade dine følelser ud og anerkender du er blevet såret. Og holde en levering af agurk i køleskabet til de-røgsky disse peepers!
 • Du kan opleve depression eller tvangstanker. Hvis du vinde eller tabe sig hurtigt, eller har svært ved at sove, kan du ønsker at se en læge. Medicin kan hjælpe dig gennem denne hård tid i dit liv.