Wkadk

Hvordan til at fortælle en kvinde, du ikke er interesseret

Her er hvad man skal gøre og sige, når du bare ikke ind i hende.

Steps

Hvordan til at fortælle en kvinde, du ikke er interesseret. Fortæl hende, så snart du er klar over, at du ikke er interesseret.
Hvordan til at fortælle en kvinde, du ikke er interesseret. Fortæl hende, så snart du er klar over, at du ikke er interesseret.
 1. 1
  Fortæl hende, så snart du er klar over, at du ikke er interesseret. Du ønsker ikke at forsinke det uundgåelige, eller give hende det forkerte indtryk.
 2. 2
  Gør det private, men vælg en neutral placering. Hvis du fortæller hende personligt, så gør det et sted, hvor du nemt kan forlade - et offentligt sted, der er ikke alt for overfyldt, såsom en bænk i parken, eller en kort gåtur udenfor. IKKE gøre det på din plads, fordi det er altid sværere at få en anden til at forlade end at forlade dig selv.
 3. 3
  Fortæl hende hurtigt, og fortælle hende sandheden. Det behøver ikke at være en lang samtale. Sig noget lignende "Se, der er noget, jeg vil fortælle dig. Jeg er virkelig smigret over, at du kan lide mig, og jeg føler sig ubehageligt at sige dette, men jeg har ikke de følelser for dig."
 4. 4
  Giv hende lidt tid til at få sine følelser om det, men ikke komme ind at tale om "hvorfor" du ikke er interesseret. Sandheden er, at dine grunde er ikke vigtigt - hvis du ikke er interesseret, er du ikke interesseret. Alt hvad du siger kan føre til sårede følelser, og det er ikke sandsynligt, at gå over godt. Blot holde fast i en meget simpel erklæring om, at det bare 'var ikke en kamp, ​​"eller at hun er en meget nice person, men du ikke ønsker at være i et forhold med hende.
 5. 5
  Tilbyde, hvad hjælper du kan. Forhåbentlig har du ikke været at se hende for meget lang tid - de fleste mennesker, der indser at de ikke er interesseret i at forfølge et forhold gør sig så hurtigt. Hvis der er et specifikt problem, som at hun var alt for klæbende for hurtigt, kan du finde en taktfuld måde at sige det, og som vil hjælpe hende i fremtiden. Noget lignende, "Det var bare for meget for hurtigt for mig." Hvis hun foreslår hun kunne bremse tingene ned, fast lade hende vide, "Der var andre grunde, som ikke er vigtige. Hvad der er vigtigt, er, at jeg ikke ønsker at forfølge dette forhold. Undskyld, du er en meget flot person, men det er ikke en kamp for mig. "
 6. 6
  Afslut fase venstre. Må ikke forlængelse af opholdet. Så snart hun har haft tid til at udtrykke sin sorg eller vrede, blot sige, at det er tid for dig at gå, og ønsker hende det bedste.
 7. 7
  Gør det et rent brud. Det er virkelig vigtigt ikke at føre hende videre og sige ting, der kan føre hende til at tro, at der er en chance en dag. Nogle mennesker synes, det er en måde at bryde nyheder blidt eller "lade hende ned let", men det er meget bedre til at håndtere virkeligheden. Kvinder, der er faldet hårdt vil holde på enhver skyggen af ​​håb og flytter sig ikke, så længe du giver dem til at tro, der er nogen. Skær det ud rent - det er den venligste nedskæring af alle.
 8. 8
  Altid tale godt om hende til andre, eller slet ikke. Sladder eller dårlig munden anden person aldrig fører til noget positivt. Hvis nogen spørger, bare fortælle dem "Det fungerede ikke." Hvis nogen fortæller dig, at hun har et varmt ny kæreste og synes virkelig glad, siger, "Det er godt, jeg er virkelig glad for hende."

Tips

 • Vær klar og direkte i din kommunikation, og samtidig være venlig. Har nogle medfølelse for det faktum, at hendes følelser kan have været mere ekstreme end jeres, og give mulighed for en vis forrykket.
 • Vid, at enhver følelse, der kommer op til dig eller hende er normalt og sundt. Du behøver ikke at redde hende fra hendes sorg.

Advarsler

 • Må ikke bruge "Jeg har bare ikke lyst til at være i et forhold" undskyldning, medmindre det er hele sandheden og intet andet end sandheden! Intet gør ondt mere end at blive løjet for, og hvis du får en ny kæreste for et par måneder senere, vil hun vide, at du var uærlig.
 • Hvis kvinden er meget knyttet til dig, kan det være klogt at fortælle hende det i en mere private omgivelser, så der i tilfælde af at hun bliver ked af, vil der ikke være en grim, offentlige scene.
 • Forsøg ikke at trøste hende ved at fortælle hende, at hun finder en dag. Hun er meget sandsynligt vil, men som den person dumping hende, er der ingen måde du kan sige det uden at lyde nedladende.
 • Hvis hun er faldet for dig, vil hun sikkert græde mindst en smule. Bevar roen, og husk, at fortælle hende nu, er meget bedre end førende hende på og spilder sin tid!
 • Hvis stalking er blevet eller bliver et problem, tager det alvorligt med det samme, ved at tage passende foranstaltninger. Stalking - eller indgyde frygt i en fornuftig person uden udenfor opmuntring - betragtes som en forbrydelse og bør derfor ikke tages let på. Gør hvad mange mål for stalkere undlader at gøre - kontakt politiet.