Wkadk

Hvordan til at afvise en person uden at bryde deres hjerte

Har du nogensinde ønsket at afvise en person uden hjertesorg og tårer? Det er ikke så svært, virkelig. Bare sørg for at følge et par af disse ideer, og du vil være i stand til at træde væk fra mødet uskadt.

Steps

Hvordan til at afvise en person uden at bryde deres hjerte. Kig rundt for at sikre, at ingen holder øje.
Hvordan til at afvise en person uden at bryde deres hjerte. Kig rundt for at sikre, at ingen holder øje.
 1. 1
  Kig rundt for at sikre, at ingen holder øje. Det værste der kan ske er, at blive afvist foran andre mennesker! Hvis der er mennesker til stede, tage deres arm og forsøge at glide væk fra de andre. Måske hvis du kan glide ind i en semi-privat hjørne eller i det mindste, hvor de andre ikke er inden for hørevidde.
 2. 2
  Sig noget lignende, "Jeg er ked af, men jeg er ikke bare føler på samme måde, du føler om mig" eller "Jeg kan lide dig, men kun som en ven." Undskylde og spørge, om du stadig kan være venner. Må ikke handle koldt. Være varm og venlig. Du kan også sige, "Jeg vil virkelig gerne for os at være venner", men lover ikke noget, du ikke har til hensigt at beholde. Hvis du ikke har til hensigt at holde kontakten bagefter, er det bedst at lade det være usagt.
 3. 3
  Handle som du føler dig ked af det, og smil på de rigtige tidspunkter. Sørg for at du smiler desværre, ligesom du virkelig bare ønske du kunne give dem en chance, men det kommer ikke til at ske. Dette vil blødgøre den egentlige slag fra ordene.
 4. 4
  Cheer dem en smule. Være meget venlige til den person, være venlig gør det lettere for dem. Vær sikker på at din venlighed ikke griber ind medlidenhed. Det værste i et afslag, er medlidenhed. De har lagt alle deres værdighed og stolthed på linjen, og medlidende dem vil kun gøre det sværere på jer begge at bevare roen. Hvis du opfører dig som du virkelig ikke ønsker denne person, være forberedt på deres reaktioner, for det meste modløshed, kejtethed og smerte.
 5. 5
  Brug en rolig, indsamlet stemme, når du taler til dem. Må ikke buse ud den første ting, der kommer ind i dit hoved. Tag en pause, før du siger noget og tænke på de bedste ting at sige til enten afslutte alle tiltrækning øjeblikkeligt eller beholde dem som en ven. Handler som du forsigtig, når du siger "nej", eller du kan begynde vandværker.
 6. 6
  Ingen kan lide at blive brudt op med så du skal ikke være overdrevent venlige bagefter. Giv dem lidt tid til at trække vejret. Nogle gange kan en lille rum kan gå en lang vej.

Tips

 • Du er nødt til at forstå, hvordan nedværdigende det er for drenge eller piger til at blive afvist.
 • Den bedste ting at sige, når skrue ned nogen, at du kender eller bliver nødt til at se på en regelmæssig basis er, at du nyder at tilbringe tid sammen med dem, men du er ikke interesseret i et romantisk forhold. Dette gør det klart, at du værdsætter dem, uden at give dem håb for en fremtidig forhold.
 • Må ikke være så uhøfligt til dem! Hvilke punkt ville der være at forsøge ikke at bryde deres hjerte, hvis du er uforskammet!?
 • Hvis personen bliver gal, bevare roen og holde handle lidt ondt, men glad samt at forsøge at berolige dem ned. Dette er dobbelt vigtigt. Hvis du bliver vred, vil du både reagere på den vrede spænding.
 • Det er også muligt at sige, at du er smigret over, at de har følelser for dig, men det er ikke muligt på nuværende tidspunkt for dig at returnere dem, men du håber at du kan forblive venner.
 • Må ikke være for rart, at de tror, ​​du kan lide dem nu, ikke føre dem videre. Være, hvordan du var, før du afviste ham.

Advarsler

 • Må ikke flirte med dem under eller helst snart efter afvisningen. Det er meget nemt at bare charme dem med en kompliment, som du lader dem ned, men sørg for ikke at lægge den på alt for tyk eller "Nej", du udsteder ikke vil blive hørt.
 • Hvis du føler dog, at selv om nu ikke er det rigtige tidspunkt, men måske en dag, give dem håb med klare konturer. Lad dem vide, hvor de står, og måske hvad der holder dig tilbage fra at sige ja nu.
 • Uanset hvad du gør, IKKE afvise dem over en sms, ring, eller e-mail. Det vil kun gøre dem aldrig vil tale med dig igen.