Wkadk

Hvordan laver venner nemt, hvis du er en teenager

Mange mennesker har svært ved at få venner. Det er virkelig ikke! Alt det kræver er for dig at komme ud af din shell og husk, at hvis du elsker dig selv, andre vil også. Især er en teenager, få venner kan være svært eller let afhængig af flere faktorer.

Steps

Hvordan laver venner nemt, hvis du er en teenager. Tage det første skridt.
Hvordan laver venner nemt, hvis du er en teenager. Tage det første skridt.
 1. 1
  Tag det roligt. Det handler om tillid - hvis du er nervøs eller prøv for hårdt at se cool du bare handle underligt, så du vil ikke få mange venner. Du vil skille sig ud som overdriver noget. Du er nødt til at handle som du har haft masser af venner i fortiden, så selv de 'cool' dem vil gerne tale med dig. Du er nødt til at tænke på gode grunde til, hvorfor nogen ville gerne møde dig, tænk på de dyder, du har. Så slap af, folk vil gerne have dig til at lede en fredelig energi.
 2. 2
  Tage det første skridt. Må ikke være genert, vil det ikke hjælpe dig i noget. Kig rundt for nogen, der synes interessant og derefter slappe af og gå op at tale med dem. Sig hej, give dem dit navn, hvis de ikke kender dit navn allerede, spørge, hvordan de er, og bare møde dem. Hvis du kender lidt om dem, for eksempel, den person kan lide håndværk, kan du tale om det. Et godt emne at tale om nogen er musik, fordi næsten alle kan lide musik, kan du spørge nogen, hvad slags musik de kan lide, og start en cool samtale med dem og selv finde ting til fælles. Siddende genert i et hjørne distancerer dig fra alle andre. Bliv mere udadvendt. Andre emner kunne være film eller sport. Prøv ikke at komme dybt, når du er første møde nogen. Steer klart fra ting som politik, religion, problemer i parforholdet og drama, osv.
 3. 3
  Være rart. Hvordan forventer du dem til at kunne lide dig, hvis du ikke er rart? Put en rolig smil på dit ansigt og finde ud af, hvad du og den person, du forsøger at befrie har til fælles. Du vil være i stand til at være mere behageligt, hvis du finder ud af, at anden person har ting til fælles med dig.
 4. 4
  Være en god lytter. Give opmærksomhed til, hvad de siger, se lige i deres øjne og vise du betaler opmærksomhed. Nikke, enig, viser du, at der er interessant. Det er vigtigt at være en god lytter, fordi alle kan lide at blive hørt, og hvis denne person føles som du lytter til dem, vil din nye ven nyde din virksomhed mere.
 5. 5
  Vær dig selv. Jeg ved, du har hørt det en masse gange, men ingen rigtig kan lide en poseur - folk gerne den virkelige dig bedre for dine dyder, ikke en falsk person, ingen rigtig kender. For eksempel, hvis du virkelig levede "Thug Life" og havde det hårdt kan du nemt blive en gangsta. Men hvis du bare forsøger at handle på en bestemt måde eller til at være hårdere end du egentlig er, bør du give det op. Så bare være dig, tale dit sind, den måde folk vil nyde at være omkring dig en masse mere og føler sig trygge, at du ikke forsøger at bedrage dem eller bevæger sig så hurtigt, at de ikke kan holde op (bliver falsk, forsøger at ændre, hvad du virkelig er i en kort periode). Vær dig selv og du vil få folk, der gerne dig for dig. Hvis de ikke kan lide dig for at være dig selv, så er det tid til at gå videre til en anden. Være naturligt, være den måde, at du var født til at være... Du blev sat på jorden for nogle formål, og at vise det frem.
 6. 6
  Udvikle venskaber. Du kan tale med nogen nu, men snart vil glemme dig, hvis du stopper. Du må hellere tage en tid til at sige hej til dem hver dag og spørge, hvordan gør de. Sig deres navn så ofte du kan, ligesom hver gang hver 3-5 sætninger, du siger, medmindre du kender det ville virke akavet. Når du hilse på dem, siger ting som, "Hey Alex!", "Hvad laver du, Sarah?", "Hvad sker der, Miranda?" Hvis du gør, at hverdagen, vil de være glade for, at du holder af dem og huskede dem, så de ikke glemmer dig, og du fyre vil være gode venner.
 7. 7
  Medtag de venner i dit sociale liv. Inviter dine nye venner til at gå ud sammen med dig, gå til indkøbscenter eller hænge ud på et køligt sted. Du fyre skal have det sjovt sammen, så du kan indføre dine nye venner til gamle venner og opbygge din omgangskreds derfra, med folk, der accepterer hinanden.

Tips

 • ! Folk er tiltrukket af glade, positive mennesker!
 • Må ikke prøve for hårdt, slappe af og være dig selv - de vil kunne lide dig.
 • Få din nye vens telefonnummer, e-mail-adresser og give dem dit, holde kontakten.
 • Hav det sjovt med dine nye venner, men glem ikke gamle venner.
 • Stop tænker du ikke er cool nok til at tale med dem. De vil have gode grunde til at ønske at tale til dig, når de mødes dig - tænk på dine dyder!
 • Gør øjenkontakt.

Advarsler

 • Tag dig tid til at sikre, at de er sande venner, ikke dem, der ville blab ud af alle dine hemmeligheder, ting, der kan genere dig, eller tegne uønskede slags opmærksomhed mod dig.
 • Husk, at ikke alle er en sand ven! Så se din ryg og ikke har tillid alle, du møder.
 • Være venlig, men ikke være alt for venlig. Ikke alle mennesker er rart, og nogle kan forsøge at drage fordel af dig. Vær ikke bange for at vise dine beslutninger, ikke medlidenhed tid over tid for den samme person. Det er et tegn på, at de kan forsøge at gøre dig deres kæledyr.
 • Må ikke sprede rygter. Dette vil bare bryde venskaber og gøre folk tror, ​​du er en idiot.
 • Med venner, er det kvalitet frem for kvantitet. Gør en eller to bedste venner er som regel nok.
 • Forsøg ikke alt for svært at imponere en bestemt gruppe kun fordi de har høj status - det er meget bedre at møde folk for hvem de er, ikke for hvad de har.
 • Tag det langsomt, venskaber normalt ikke dannes natten over.
 • Må ikke bare gå op til nogen og begynde at fortælle dem alle dine problemer. Nogle mennesker vil synes, det er underligt. Bare give dem nok oplysninger til at kontakte dig og betragte dig som en ven.
 • Hvis en venskab ikke fungerer ikke være bange for at starte en ny. Over tid, du bør inddrages i en awesome venskab. Hvis du falder bare prøve, prøv og prøv igen.