Wkadk

Hvordan man får folk til at kunne lide dig

Har du nogensinde vågner op om morgenen, se på dig selv i spejlet og sige, "Jeg ville ønske jeg havde flere venner?" Nå, kan denne artikel være i stand til at hjælpe!

Steps

Hvordan man får folk til at kunne lide dig. Være selskabelig, ikke usynlig.
Hvordan man får folk til at kunne lide dig. Være selskabelig, ikke usynlig.
 1. 1
  Være selskabelig, ikke usynlig. Folk vil ikke mærke, at du selv der, hvis du ikke gør noget mærkbar.
 2. 2
  Smile. Vær munter, ikke deprimeret. Sig hej til folk på købmand. Chancerne er folk vil smile tilbage og sige hej og behandle dig bedre. Bare handle som en person, der er at have en masse sjov. Husk, hvis du opfører dig som du er rigtig glad, vil du normalt føle sig lykkelig.
 3. 3
  Prøv ikke at vise følelser, følsomhed, eller vrede for let (især omkring dem, du ikke kender godt). Prøv at holde en afslappet, rolig og glad attitude, selv når noget ikke går din vej. Andre kan få slukket hvis de ser du er vanskelige, neurotisk, usikker eller overemotional. Folk, der holder deres følelser under kontrol er også nogle af de mest vellidte. Det betyder ikke, at du skal være tilknappet eller koldt til de følelsesmæssige behov hos andre, men at du skal være sympatisk i en rolig og blid måde. Som nævnt i trin 2, mens andre ønsker at se en person, der er glad og stabil. Altid har en god sans for humor så godt.
 4. 4
  Øv grundlæggende regler for hygiejne. Ingen vil ønsker at være omkring en person, der stinker, og ikke børste deres tænder. Så tage regelmæssige brusere eller bade, vaske dit hår, barbere, hvis du skal, børste og tandtråd dine tænder, kam dit hår, brug ånde møntanstalter eller Minty tyggegummi, klip / rense dine negle, bruge deodorant, skifte tøj, rense dine hænder osv.
 5. 5
  Spørg folk om sig selv. Være interesseret i dem. og ser interesseret i, hvad de har at sige, selvom du ikke er det. Hvis du er i en samtale, og høre dig selv sige "Jeg gjorde det, jeg gjorde det", stop dig selv og bede den anden persons mening.
 6. 6
  Kompliment mennesker. Fortæl den anden person noget du beundrer om dem. "Jeg elsker, hvordan fuld og bouncy dit hår er," er en god start. Men ikke over gøre det, kan nogle mennesker ikke ved, hvordan man tager en kompliment, kan blive utilpas ved komplimenter, misforstår det eller kan tage nogle komplimenter som en fornærmelse. Og sørg for du mener, hvad du siger, folk ved, når du har falske ydmyghed.
 7. 7
  Gør øjenkontakt. Det er slags nedslående, når du taler med nogen, og de holde flytte deres hoved rundt. Du kan ikke fortælle, hvis de lytter eller ej. Uanset hvem du taler (eller lytter) til, se på dem lige i øjet.
 8. 8
  De fleste mennesker elsker deres navne, så i stedet for at sige "hej", sige "hej jonathan, hvordan har du i dag?" Adresse folk ved navne, og de vil kunne lide dig.
 9. 9
  Tal om, hvad der interesserer den anden person. Hvis du kender en fodbold fanatiker, spørger "spille nogen fodboldkampe sidst?" Dette vil normalt få dem, og de elsker at snakke om og om om det. Selvom det er virkelig kedeligt, kigge interesseret og husk at gøre øjenkontakt.
 10. 10
  Må ikke klage eller være whiny. Folk hader whiny mennesker. Tal om de gode dele af din dag i stedet for at fokusere på de negative ting, vil folk være mere tiltrukket af dig.
 11. 11
  Prøv ikke at prale om dig selv. Ligesom hvis du mestrer en test og nogen ikke, ikke gå "Nå, jeg fik et A." Bare sige noget lignende "Nå, vil du få en A næste gang." Eller noget opmuntrende eller betryggende. Ingen kan lide en pralhals.
 12. 12
  Et MEGET vigtigt råd, når du er med dine hjælpere, IKKE forlade dem ud. ALDRIG. Chancerne er, de vil synes, du ikke rigtig lide dem.
 13. 13
  Må ikke nogensinde tale bag nogens ryg, ven eller fjende. Det vil altid komme tilbage til dem, og du vil ende med at blive betragtet som en back stabber og folk vil undgå dig som pesten. Du vil miste de venner, du har, og fremtidige venner, du kunne have gjort. Du vil også tiltrække folk af samme disposition og huske, hvis du hænger ud med ryg stabbers, er de sandsynligvis tilbage knivstikkeri dig så godt.
 14. 14
  Hvis du er uenig eller fejlfortolker hvad nogen har sagt, skrevet eller noget, der er blevet viderebragt til dig, diskutere det med dem. Må ikke gå til alle andre, og hvis du arbejder med denne person, ikke gå til chefen, diskutere det med dem først, og forsøge at løse ethvert problem. Når du har gået til chefen, har du muligvis udsat din kollega til rådgivning, en dårlig årlig gennemgang eller har fået dem til at blive fyret, og virkelig, hvis du gør noget, vil ingen ønsker at være venner med dig. Prøv at gå i den anden persons sko og se tingene fra deres perspektiv.
 15. 15
  Alle kan lide at blive komplimenteret. Find noget du gerne i en anden person og komplimentere dem på det. Må ikke være den, der altid tager i komplimenter og ikke uddelingen dem ud. Hvis du gør det, bliver du opfattet som en selvoptaget person.
 16. 16
  Tag et godt kig i spejlet efter du har læst disse forslag, og være ærlig i din selvevaluering. Er du gør hvad du kan for at få folk til at kunne lide dig?
 17. 17
  Elsk dig selv! hvis du elsker den person, du er derefter alle andre vil føle på samme måde.
 18. 18
  Vær dig selv! Forsøg ikke at være en, du ikke er, vil det vise, om du prøver. Vide, hvem du er, og justere tips til din personlighed. Det betaler sig i det lange løb, selvom du marchere i takt til dit eget trommeslager (så at sige).
 19. 19
  Klæd godt. Det siger sig selv, at folk gør snap domme om dig inden for de første par sekunder af møde. Hvis du synes præsentabel så vil folk antager at du har det hele sammen.
 20. 20
  Gøre dem grine. Alle elsker en sjov person. Bare være omhyggelig med at gøre vittigheder egnede til indstillingen. (Dvs. ikke lave en joke om gamle folk til din bedstemor.)
 21. 21
  Vær opmærksom på forskellige ideer om, hvad det potentielle forhold indebærer. Den anden person kan have en anden idé om, hvad et forhold er baseret på, sine mål, regler, osv. Sørg for at du forstår eventuelle forskelle på disse grundlæggende niveau, således at ingen vil blive skuffet / såret / forvirret senere. For eksempel, hvis du forventer at blive vartet op følelsesmæssigt hele tiden kan den anden person ikke være villige til at give det. Foretag behov og mål klare.
 22. 22
  Må ikke såre deres følelser. Hvis de beder om dig mening, siger ikke noget, de ikke ønsker at høre. Du kan risikere at miste dem.

Tips

 • Aldrig synes som du forsøger at få folk til at kunne lide dig. Dette kan vise nogle mennesker.
 • Det er godt at gå over disse trin regelmæssigt, så man kan "cementere" dem ind i dit hoved, og du behøver ikke at være perfekt på dette, bare prøve at være lidt bedre med de mennesker omkring dig. Også den mere du hangout med folk, jo mere de får at vide dig bedre, så prøv at spørge nogle af dine kammerater ud til middag, frokost eller endda brunch. Husk ikke tvinge noget, ligesom når du giver nogen en kompliment, ikke over overdrive det, fordi det vil sende et forkert budskab.
 • Sommetider vil folk bare ikke lide dig. Det betyder ikke, ingen gør selv! Må ikke holde sig til én person, så prøv det med så mange mennesker som muligt.
 • Må ikke diskutere kontroversielle emner som religion, politik, eller abort, medmindre du kender personen godt.
 • Må ikke hænge ud med de forkerte mennesker. Altid hænge ud med gode mennesker, der viser du er en god person at være omkring.

Advarsler

 • Forvent ikke for meget ud af andre mennesker. Vær opmærksom på, hvordan andre mennesker kan reagere.
 • Må ikke foregive at kunne lide noget, du ikke kan lide. Det er normalt ender i en tabt venskab.
 • Må ikke handle super overdrevent munter.
 • Og også huske at ikke være alt for bossy.
 • Må ikke sladder eller endda deltager med en gruppe, der sladrer særligt ondsindet sladder: Gå væk. Bliv den bedre person!
 • Når du foretager øjenkontakt med en person, sørg for at det er et venligt, opmærksomme lytning og øjenkontakt, ikke sniper-stirre-down slags øjenkontakt.
 • Må ikke få jaloux, hvis de har et crush på en person, du har et crush på.
 • Forsøg ikke at købe en andens venskab ved bader dem med gaver. Det gør dem til at føle sig utilpas og føle som om de er nødt til at gengælde. Udover, den slags ven, du gerne vil have, er ikke en ven, hvis de baserer venskab på, hvad du kan monetarily give dem.
 • Vær munter! Smil!