Wkadk

Hvordan kommer til at kende en pige i skolen, du ikke kender

Nogensinde set en pige i haller og tænkte "Hey, hun er smuk... Vent, er ikke, at Y fra min matematik og historie klasser? Måske skulle jeg komme til at kende hende... Men hvordan?" Nå her du går. Husk, vil ingen guide altid arbejde, men de kan sommetider hjælpe.

Steps

Hvordan kommer til at kende en pige i skolen, du ikke kender. Første ting først, lære en fælles vej hun bruger mellem klasser.
Hvordan kommer til at kende en pige i skolen, du ikke kender. Første ting først, lære en fælles vej hun bruger mellem klasser.
 1. 1
  Første ting først, lære en fælles vej hun bruger mellem klasser. Det kan lyde som en stalker slags ting at gøre, men det hjælper, hvis du ved, hvor hun vil være, og hvornår, og gå hvilken vej.
 2. 2
  Manøvre dig selv, så du vil passere hende gå den modsatte retning. Når du passerer hende, fange hendes øjne, smil, sige "Hej / Hey ___ (navn)" og gå på. Selvom hun er i en flok venner. Chancerne er de første par gange, vil du bare få et fnis (eller et par fra den flok), men efter et par gange, kan du få en Hi tilbage. Og til trin tre.
 3. 3
  Når du er på det punkt, hvor hun siger hej tilbage mellem klasser (vær tålmodig, dette kan tage alt fra et par forsøg til et par uger.), Så prøv at få dig enten sidder ved siden af hende i klassen eller indgået partnerskab med hende i en gruppe. (Hvis du ikke kan gøre hverken flytte til trin 4) Når du er på dette punkt, bare snakke med hende. Sig hej, og derefter starte en samtale. Det vil sige, hvis du har en dejlig lærer, der ikke har noget imod. Sørg for at du giver hende dit navn, hvis hun ikke kender det. Vær dig selv og lad konversation flow tage dig op i det.
 4. 4
  (Alternativ til trin 3) Hvis du ikke kan få dig selv ved siden af hende, eller hvis du ikke kan få i en gruppe med hende, gøre dette: Mød hende på gangene igen, undtagen denne gang, skal du sørge for at gå den samme måde som hende. Lige slags gå op ved siden af ​​hende og sige Hej og starte en samtale. Ikke nødvendigvis en kompleks et eller personlige eller noget lignende, bare "hvordan er vejret" eller "Hvad var lektier", noget lignende.
 5. 5
  Nu, at du to er lidt bekendt, fortsætte med at bruge skolen som en base for jeres forhold. Spørg hende, om hun kan hjælpe dig med noget i en af ​​dine klasser. Sørg for at medtage en lille smiger.. "Hey igen, jeg hørte du er rigtig god til XYZ (hvor XYZ er nogle tilfældige emne: Shakespeare eller udfylde pladsen... Sørg hun virkelig er god til det selv, ikke bare bede hende om at hjælpe dig med at nogle tilfældige ting, som hun ikke engang ved noget om), vi kunne få sammen på frokost eller før skolen starter, og kan du hjælpe mig ud? " Det især hjælper, hvis du bare foregiver ikke at vide. Derefter kan du "fange på" virkelig hurtig, og så vil du have tid til at brænde, hvor du kan bare snakke.
 6. 6
  Piger er mennesker, også. Spørg om hendes liv. Spørg om, hvad hun er interesseret i. Tal om ting, du synes er cool. Være rart. Frem for alt, ikke falske selv. Vær ikke bange for at bryde, hvad foran, du har sat op for dig selv. Et forhold skal ikke ubalanceret.

Tips

 • Være selvsikker, hvis du er nervøs, genert eller rødme let, det er den første ting, hun vil bemærke, bare i dit kropssprog alene. Tag en dyb indånding gennem næsen, gøre øjenkontakt, vær sikker på dig selv.
 • Vær dig selv! Forsøg ikke at være en, du er ikke bare for at imponere hende. Det virker aldrig.
 • Vær venlig! Prøv ikke at komme på som en person, der blot søger en ven. Kom som du forsøger at blive venner.
 • Ingen pige er un-gettable. Må ikke stress.
 • Besøg følgende websted for flere dating tips: Sådan får du en kæreste?

Advarsler

 • Være klar til en afskedigelse. Det sker for os alle. Hvis det sker, skuldertræk, ryste den, så find et nyt mål. Hun er nok ikke værd at bruge tid, hvis hun ikke det mindste ønsker at være venlig mod dig. I to kan stadig være venner i fremtiden, men for nu, et andet sted ser.
 • Der er masser af fisk i havet. Kig andre steder end skolen for at møde nye mennesker. Butikker, arbejde, fritidsaktiviteter osv.