Wkadk

Hvordan man kan fremme dine venner til at kontakte dig mere

Nogensinde føle du er den ene transporterer din venskaber? Du er den, der kalder, skriver emails, tekster --- Puha! Dine venner bør tage initiativ og gøre kontakt med dig en gang imellem, hva '? Her er, hvordan man håndterer denne følelse af, at byrden for at holde kontakten med dine venner er alle på dig.

Steps

Hvordan man kan fremme dine venner til at kontakte dig mere. Forstå, at alle venskaber bør give-and-take relationer.
Hvordan man kan fremme dine venner til at kontakte dig mere. Forstå, at alle venskaber bør give-and-take relationer.
 1. 1
  Forstå, at alle venskaber bør give-and-take relationer. Undertiden det betyder give-and-take er ujævnt fordelt. Det er bare et faktum, og hvis du ønsker at fortsætte relationer med venner, der bare ikke har meget at give på dette tidspunkt, vil du nødt til at acceptere det. Nogle gange, det er virkelig alt om dig - nogle gange er det dig der giver 100%, mens de giver 0%, mens andre gange, det synes at være en mere retfærdig balance på 50/50. Sådan er livet, og det er normalt.
 2. 2
  Lad dem vide, at du velkommen al kontakt med dem. Nogle gange, venner vige kald - at de ikke ønsker at "bug dig", eller de tror, ​​de har brug for en "grund" til at ringe og indhente, eller for at nå ud til dig. Ved at sørge for din stemme er indbydende, eller at du reagerer så hurtigt som muligt på e-mails osv., vil du lade dem vide, at de ikke behøver nogen grund til at tage kontakt, de kan ringe bare for at snakke, og du vil være glad for at høre fra dem.
 3. 3
  Brug humor til at lette situationen, når du nævner det. Går op til din ven, som hvis du er en jaloux kæreste, råben på ham eller hende, der handler al deprimeret fordi du føler udeladt, osv. vil ikke gøre din ven spring til at ringe oftere. Det vil gøre ham eller hende løbe som vinden - som har behov for drama? I stedet påvirker en slags goofy accent eller bruge en anden metode til klart spøg - ikke bemærkes om det, fornærmende, pirrelig, etc. Frem for alt ved, hvornår de skal stoppe - foretage en hurtig joke: "Åh, Brandon, du aldrig ringer, skal du aldrig skrive - hvad skal jeg tro, at du ikke elsker mig, det er hvad! " Og så klukke, siger, "Jeg ved, du er så travlt - men jeg elsker at høre fra dig, jeg savner dig." Og drop det. Må ikke holde det i gang, bare lad det gå.

j

 1. 1
  Erkend, at du kan være den "" ven på et tidspunkt, hvor din ven har brug for plads. Hvis dette er tilfældet, den mest succesfulde og bedste form for ven, du kan, er en forståelse én. Hvis du laver gentagne forsøg på at få din kammerat til at holde kontakten, men han / hun ikke gør det, kan det være, at livets pres og krav vejer tungere på din ven end på dig. Mens du kan have masser af tid og disponibel kontanter, kan din ven kæmper økonomisk, eller under belastning af klasser osv. Snarere end byrde dig med hans eller hendes problemer, kan din ven bare trække sig for en stund, indtil omstændighederne lette. Vær opmærksom på dette. Det kan være en tid for dig at sonden lidt ("Jeg er bekymret for dig -. Du har syntes at trække sig for en lille smule Er der et problem, jeg kunne hjælpe med?") Eller til at respektere den uudtalte anmodning om distance. Bare være åben og venlig, at lade din ven vide, at når han / hun er klar til at få kontakt, du vil være der.
 2. 2
  Bakke ud. Når du er klart, at din ven ikke vil nå ud eller betro dig, men bare synes mindre ind i dit venskab, end du er, tilbage væk for tiden. Lad din ven kamp gennem hvad der foregår i hans eller hendes liv uden chikane. Lad din ven vide, at du er der og stadig omsorg for ham eller hende ved at sende en e-mail hver uge eller to, noget harmløst, eller bare ringer, og efterlade en besked lejlighedsvis. En tekst som "R u travlt? Call me?" er fint. Men hvis han / hun ikke svarer, så lad det gå - ikke følger op. Eller efterlade en besked som "Hey, Jonas, det er Robin, jeg ringer bare for at sige hej -... Vi ikke havde chattede i et stykke tid, og jeg havde et par minutter fri Jeg var bare i håb om at indhente en smule Hvis du får en chance senere, giv mig et kald - ellers håber, at alt er okay, og ville bare lade dig vide, jeg tænker på ya Chat med ya soon ".. Disse er ikke-aggressiv, ikke-truende forsøg på kontakt, og har en oprigtig besked om, at du holder vedlagt. Men forsigtighed her, når du har kaldt, og forlod en meddelelse, at være nok lade.
 3. 3
  Accepter virkeligheden. Nogle gange, distancerer sig fra dig, er din vens måde at lade dig vide, at lige nu, det venskab er bare ikke en prioritet for ham. Hvis det er uhyre vigtigt for dig, at alle venskaber kan vedligeholdes dagligt, ugentligt, månedligt, etc., så er det ikke den ven for dig. Mange venskaber naturligt glider - det vil sige, at nogle gange, er du meget tæt på denne person, og andre gange har du ingen kontakt. Mange venner af meget langvarige har haft oplevelsen af ​​at falde ud af trit med hinanden i årevis på et tidspunkt. Til sidst, en ven sporer den anden ned, rækker ud, og BANG! Det er som om ingen tid var gået på alle - de genoptage deres venskab. Andre gange venner blot vokse væk, udvikle andre interesser, og få andre venner, og vi mister kontakten med dem permanent. Det vigtige ting at huske er, at når nogen er vigtigt for dig, er det sjældent, at du bare ville stoppe bekymre sig om ham eller hende. Men det er vigtigt, at du accepterer, at al venskab er en to-vejs frivillige situation. Hvis man ikke længere frivillige, er der meget lidt den anden kan gøre ved det. Lad din ven går, og skatte hvilke gode minder om dit venskab, du har.

Tips

 • Dropper hints gøres bedst forsigtigt.
 • Giv din ven noget plads, sikker, men ikke helt svigte dem. Sid med dem til frokost, droppe en tekst, eller invitere dem til en social funktion. Bare vide, at du tænkte på dem vil være opmuntrende, selv om de ikke deltage. Parterne er også god, fordi der ikke er så meget pres for ham / hende til at hænge ud med bare dig, der vil være masser af mennesker rundt for at blande sig med.
 • Overvej dit behov for at have mere kontakt, og spørg dig selv, hvis grunden til at du har brug for eller ønsker mere kontakt end din ven synes at kunne være, at du har følelser udenfor venskab denne person. Hvis det er tilfældet, bliver du nødt til at beslutte, om at nærme din ven med dine følelser.
 • Har en stor vennekreds.
 • Husk altid at smile, mens de taler.
 • Hvis du gør drop hints, som du ønsker, at din ven til at tage initiativ til oftere, så prøv at gøre det med lidt humor og undgå at gøre en big deal af det.
 • Vær forsigtig, når du bruger humor til at droppe hints om kontakt. Hvis du også er overbevisende i din munter karakter, kan modtageren ikke tage anmodningen til hjerte.

Advarsler

 • Iscenesættelse vred eller tårevædet scener over, hvor ofte din ven kontakter, du vil kun skræmme din ven væk, og sandsynligvis få dig stemplet som en stalker.