Wkadk

Sådan starter en venner med fordele forhold

Hvad kunne være bedre end at få fysisk med nogen du allerede komfortable omkring, og ikke bekymre sig om at være kæreste / veninde materiale? Her er hvordan man starter en no-strings-attached forhold.

Steps

Sådan starter en venner med fordele forhold. Find en person, du vil.
Sådan starter en venner med fordele forhold. Find en person, du vil.
 1. 1
  Find en person, du vil. Vær sikker på at du er fortrolig med din potentielle ven med fordele (FWB), og at du finder dem attraktive.
 2. 2
  Sørg for at din ven er til rådighed. Find ud af om din ven er dating nogen anden eller planlægger at i den nærmeste fremtid.
 3. 3
  Vittighed rundt om udfærdigelse med din ven. Dette vil ikke kun være en sjov måde at flirte, men det lægger også idéen om at gøre ud med dig ind i din vens hoved. Hvis deres svar involverer siger, du er som en bror eller søster, tage tippet og finde en anden potentiel FWB.
 4. 4
  Kommunikere. Tekstbeskeder og IMS er en fantastisk måde at undersøge et forhold som dette. Begge svært at fortolke, på din vens side og let at spille ud som en joke, på din side.
 5. 5
  Foretage. Lad os se det i øjnene, alle får en lille sprælsk med alkohol i dem. Hvis I begge er myndige, få lidt bedugget en nat, og ender med at gøre ud og griner om det den næste dag, det er en potentiel start på en venner med fordele forhold. Efter gøre ud session, antyde, hvor meget sjov du havde, og foreslår, at du genoplive nogle berusede flammer. Hvis din ven ser ind i det, gå til det, hvis ikke, spiller det ud som du kun var sjov.
 6. 6
  Tal. Gør det klart, hvad du søger, og sæt "spilleregler" op foran (f.eks & hvis det er relevant for din situation, når en af ​​jer har sex med en anden er det tid til at afslutte fordelene.) Sørg for at du er ikke fører den anden person på.
 7. 7
  Må ikke droppe venskabet. Gør ting, der ikke involverer sex, være ærlige over for hinanden, have det sjovt! Hvis du kun ser hinanden, når du har sex, det er mere et booty call end et venskab. Ud over at tilføje / holde en god ven, kan venskabet tilføje mere krydderi til fordelene.

Tips

 • Sørg for at du føler dig tryg ved at gøre dette.
 • Hold tingene lys og sjov. Må ikke få jaloux, når din ven med fordele har et crush på en anden eller daterer rundt. Husk, at du ikke er i et seriøst forhold.
 • Må ikke foreslå at tage din ven med fordele til familieudflugter eller andre vigtige begivenheder, medmindre din familie har kendt din ven i lang tid. Det ville være akavet for alle, og synes for meget som du er dating.
 • Forsøg ikke at få en snak om "os" eller "hvad vi er." Hvad du er, er to venner, der gør sig, ikke et par.
 • Må ikke diskutere "fremtiden". Engagement inden for et venner med fordele forhold er ikke-eksisterende. Må ikke engang prøve det.

Advarsler

 • Undgå at blive brugt. Hvis din ven næsten aldrig taler til dig i offentligheden eller helt ignorerer dig, stop forholdet og prøv en anden rute.
 • Der er altid mulighed for at udvikle vedhæftet fil på enten vens side. Vær ærlig med hinanden. Hvis de følelser ikke gengældes, stoppe venner med fordele forhold umiddelbart.
 • Må ikke blive gravid, og være sikker og smart.
 • Sørg for, at de føler det samme.