Wkadk

Hvordan man spiller sandhed eller tør med en kæreste

Har din kæreste nogensinde ønsket at spille Truth or Dare? Alle piger ved, hvad slags ting, som de måske vover du at gøre. Her er en måde at spille det er lidt ligesom en drille / modstand type ting. Du bør virkelig prøve dette!

Steps

Hvordan man spiller sandhed eller tør med en kæreste. Klæd dig på en attraktiv tøj med de rigtige farver, der supplerer din krop tone og form.
Hvordan man spiller sandhed eller tør med en kæreste. Klæd dig på en attraktiv tøj med de rigtige farver, der supplerer din krop tone og form.

Før du begynder

 1. 1
  Klæd dig på en attraktiv tøj med de rigtige farver, der supplerer din krop tone og form. Sørg for at du synes attraktiv i din kærestes øjne, men ikke klæde sig i en afslørende eller uhensigtsmæssig måde, der kan føre til andre ting, medmindre hvis det er dit mål, og du er fortrolig med det.
 2. 2
  Spray en lille smule parfume på, med fokus på dine håndled og bagsiden af din hals. Sørg for at du ikke går overbord, men eller din kæreste måske ønsker at bevæge sig væk fra dig!
 3. 3
  Børst dine tænder og tygge nogle tyggegummi eller ånde mynte før nærmer din kæreste. På den måde vil du har god-ildelugtende ånde.

Afspilning af sandheden eller tør

 1. 1
  Approach din kæreste. Sig "Hey _______, sandhed eller tør" mens du bruger en "sexet" stemme! Selvfølgelig vil han sige tør!
 2. 2
  Sige "Jeg tør du ikke at kysse mig"
 3. 3
  Scoot virkelig tæt på ham.
 4. 4
  Grab hans overlåret.
 5. 5
  Kys hans kind.
 6. 6
  Kys hans læber (husk han ikke er meningen at kysse dig tilbage).
 7. 7
  Kør din tunge langs hans læber. Han vil gå amok til dig!
 8. 8
  Hold gentage dette indtil han ikke kysse dig tilbage.
 9. 9
  Hvis han er god til at holde en tør, så gå væk med din hånd i ryggen (røv) lomme. Det vil gøre ham komme løbende efter dig!
 10. 10
  Hvis han svarer "sandhed" efter din sexede stemme, siger, "du er ikke sjovt", og spørg ham igen, "sandhed eller tør", eller du kan sige "vil du kysse mig, hvis jeg gjorde det?" og udføre de foregående trin.

Tips

 • Må ikke spille dette med din bedste vens kæreste!
 • Hvis han er den slags dreng, der ikke svigter en tør, ikke gå gal, hvis han ikke har kysset dig før, vil han højst sandsynligt vil have mere!
 • Dette kan føre til * andre * ting. Vær sikker på at du er komfortabel med mulighed eller fortælle ham, hvis du ikke er.
 • Sørg for at han kan lide dig!