Wkadk

Hvordan man laver en middle school forhold sidste

Realiseringen af ​​et middle school forhold sidste er hårdt, og det tager indsats, tid, lidenskab, etc. Sure, folk sige, at midt skoleelever ikke rigtig har "relationer, der sidste", men de gør. Nogle mennesker endda blive gift med deres Middle School kærlighed.

Steps

Hvordan man laver en middle school forhold sidste. Må ikke være "klæbende.".
Hvordan man laver en middle school forhold sidste. Må ikke være "klæbende.".
 1. 1
  Få fyr / pige. Det kan tage lidt tid at finde den rigtige person, eller endda komme i et forhold, så altid holde øjnene åbne for mennesker. Og ikke nogensinde tror, ​​du kan ikke gå ud med nogen yngre eller nogen ældre. Din kæreste behøver ikke at være i samme lønklasse som du for det at være et godt forhold. Det er faktisk godt at have et forhold med en person i en anden klasse, det giver dig både plads væk fra hinanden, hvilket udjævner forholdet. Anyway, finde en person, som du virkelig kan lide, og ønsker at være sammen med et stykke tid, og flirte, tilbringer tid sammen med dem, osv., indtil du til sidst gå ud! (Sørg for, at de er så interesseret i dig, som du er til dem, men nogle gange er det ikke altid tilfældet,! Nogle gange er du nødt til at arbejde op til at få så langt ind i hinanden sammen Det tager tid, og du ønsker at tage tingene langsomt.. )
 2. 2
  Må ikke være "klæbende." Må ikke tekst, IM, opkald eller tale med dem hele tiden. Alle har brug for deres rum og tid alene. De vil dumpe dig, hvis du taler til dem hele tiden! Så hold afstand, og lad dem altid har tid til at hænge ud med deres venner. Det ville være godt, hvis du fik at vide deres venner også.
 3. 3
  Må ikke være tvangspræget! De vil dumpe dig! Må ikke gå fra at sige jeg er Mrs Something eller gå fra at sige hun er Mrs noget, der kan underlige dem ud og skubbe dem væk. Også ikke skrive der navn overalt på din krop det er okay at skrive deres navn på din hånd, og det er okay at doodle deres navn. Bare ikke gøre det, som om de er alt, hvad du tænker på, du har brug for at fokusere på skole, men ikke ignorere din kæreste / kæreste. Hvis du har en MySpace eller Facebook-konto, ikke sætte hele din profil: "Jeg elsker min kæreste!" eller "Jeg elsker min girfriend!" og ikke sætte deres billede overalt.

Tips

 • Stå op for dem, hvis folk gør grin med ham / hende.
 • Altid grine og smile sammen.
 • Gøre tid til at hænge ud.
 • Kys, ikke bevæger sig for hurtigt. Prøv ikke at planlægge det første kys. Det er mere romantisk at bare lade det ske. Der er heller ikke nogen forventning forhånd.
 • Hvis din skole har en brise vej gå gennem der og taler i mellem klasser og knus. Det vil gøre din og deres dag.
 • Få at kende dem bedre hver dag.
 • Tilbring tid sammen!
 • Hug! Altid kramme dem!
 • Drama, lad ikke drama komme i vejen for et forhold. Simpelthen tale med din kæreste / veninde. Må ikke bare lade rygter spredes eller noget, hvis du gør, vil det ikke fungere.
 • De fleste mennesker kender ikke dette, men hvis de havde en dårlig dag, har dybe samtaler med dem! Det gør dem til at føle du kan have intime samtaler med dem.
 • Når en samtaler kommer til det punkt, hvor alt, hvad du siger, er "sooo", "soooo" bryde det op, stille dem et spørgsmål for at stoppe "sååå s" som: Hvordan var din dag? Hvad laver du? Hvad sker der? Hvad er dit foretrukne farve?
 • Hvis du er en fyr, siger altid søde ting til din kæreste, det vil gøre hendes dag og sætte et smil på hendes ansigt. Jeg ved, jeg har masser af søde sms'er låst på min telefon fra min kæreste.
 • Sms'er er altid en god un-akavet måde at tale til dem, men ikke teksten for meget.
 • Hvis du er en pige, slid din kærestes sweatshirt, skjorte, osv. Det vil lugt ligesom dem, som normalt gode, vil det holde dig tænker om dem, og de vil kunne lide dig iført deres tøj. Det gør dem til at føle godt at vide, at du nyder at bære det.

Advarsler

 • Vær forsigtig dont gå til langt, er du nødt til at kende dine grænser og de har brug for at vide, din så godt. Dont være bange for at fortælle din kæreste / veninde nej, du er højt, og hvis de får mad og bryde op med dig, de var ikke rigtig der for dig, eller føler det samme som du gør.