Wkadk

Hvordan ikke at miste din kæreste

En masse små fejl kan føre til at du mister pigen af ​​dine drømme. Her er hvordan man kan undgå det.

Steps

Hvordan ikke at miste din kæreste. Hvis du mener, at din kæreste er ms Right.
Hvordan ikke at miste din kæreste. Hvis du mener, at din kæreste er ms Right.
 1. 1
  . Hvis du mener, at din kæreste er ms Right, så hun bør være din nummer et liv prioritet: du skal tage sig af hende, som du holder for dig selv. Hvis din kæreste er faktisk Ms Right, vil hun gøre det samme for dig.
 2. 2
  Vær ærlig. Gør alt, hvad du nogensinde kan aldrig lyve for din pige, og hvis du gør, eje op til det samme. Hvis du virkelig elsker nogen, kan du ikke skjule en løgn, og du vil føle sig frygtelig skyldig, og når (ikke hvis) hun finder ud af, er alt, hvad du nogensinde har fortalt hende draget i tvivl --- endda "Jeg elsker dig."
 3. 3
  Kommunikere. Du er nødt til at respektere hendes tanker, altid lytte til, hvad hun siger. Lyt til hende, pigerne ikke lide det, når fyre ikke lytte.
 4. 4
  Respekterer hende gennem at lytte og vise hende, hvor meget du omsorg for hende.
 5. 5
  Træn dine problemer. I faste relationer sige undskyld er det første skridt af mange. Det vil ikke løse problemet alene,-du nødt til at snakke til at løse det, men det vil bidrage til at åbne dørene for kommunikation.
 6. 6
  Hvis hun gør du virkelig vred eller har sagt noget, der kunne friste hendes adfærd viser, at du er såret. Hun skal respektere dig og forstå dine følelser, og ikke handle irrationelt.
 7. 7
  Altid forsøge at gøre hende føle, at hun er speciel. Kvinder elsker at føle sig speciel.
 8. 8
  Aldrig under nogen omstændigheder, gør din status om en anden pige. nogle piger bliver jaloux andre måske antage, at du er snyd.
 9. 9
  Have et liv uden for hendes, ellers får du clingy som kun skubber hende væk, selvom hun er ms. Right. Men aldrig gøre hvad du vil, eller når du vil, og glemme det faktum, at dit forhold også har brug for tid.
 10. 10
  Hvis du ikke har være sammen med hende en masse siden sidst, men der er et spil eller en film, du ønsker at gå alene eller med dine venner, så spørg hende, om hun ikke noget imod. Manglen på tid, du tilbringer sammen bare gør hende føle, hvis du ikke selv pleje længere. Efter alt, hvis du ikke viser hende, at hendes mening er vigtigt for dig, at hun er vigtig, og du er villig til at bruge tid sammen med hende uanset hvad, hvordan kan du forvente, at hun fylde elsket og respekteret? Og hvis du ikke har haft tid eller mulighed for at være sammen, fortæl hende hvor speciel hun er til dig, hvor meget du savner hende, og forsøge at gøre planerne, selvom der stadig er en uge mangler. Det vil kun vise hende, hvor meget du ønsker at være sammen med hende. På den anden side, hvis hun forsøger at lave planer, og du kan ikke sørge for, at hun forstår, hvorfor du ikke kan, og indse, at selvom hun ønsker det eller ej, hun vil være ked af det, hun savner dig, så hvorfor ikke lade hende vide, at du føler det samme, og at du elsker hende?

Tips

 • Wrap dine arme omkring hende og kysse hende på panden, vil det gøre hende føle sig trygge.
 • Forstå, at kvinden får jaloux, uanset om de vælger at indrømme det eller ej. Du bør aldrig 'gøre noget for at provokere dette. Hun nyder ikke at føle på den måde.
 • Respekt er meget vigtigt for jer begge. Respektere hinanden. Respektere hendes familie uanset hvad. Ligesom dem eller ej, elsker hun dem og ikke ønsker at blive overladt til at føle sig utilpas med kæreste på den ene side og familie på den anden. Uanset hvor slemt det kan være, det er ikke hendes skyld, vi ikke vælger vores familier. Lær at kunne lide dem, eller bare eftergøre det, hvis du har til.
 • Forstå, at de små ting betyder meget. Til en kvinde, det er de små ting, og de små overraskelser, der betyder mest. Aldrig glemme denne enkle kendsgerning. En simpel kærlighed note eller kort eller sød sms, købe hende blomster uden grund, madlavning hendes middag, har en dejlig skumbad klar, når hun kommer hjem fra arbejde, overraskende hende med den hat, du så hende øje med sidste uge, leje en film hun har været der ønsker at se og bestille tage ud, tilbringe en nat i med hende alene snarere end at gå for denne part, listen går. Det er helt afgørende at gøre pæne ting som dette til din kvinde, ikke kun vil holde romantikken i live, men det viser hende, hvor meget du virkelig omsorg for hende, og det er mere værd end noget andet.
 • Når hun er syg, tage sig af hende og vise hende, hvor meget du elsker hende ved blot at være ved hendes side. Gør det så nemt som muligt for hende at hvile, og derfor få sundere hurtigere. Hun vil gøre det samme.
 • Hvis en kamp starter, finde ud af det. Må ikke blot sige, hvad der er nødvendigt for at få hende til at være stille, vil denne metode kun starte flere kampe. Må ikke være for krævende, men ikke bare lade hende gøre noget, hvis det gør ondt dig (økonomisk, følelsesmæssigt, fysisk, etc.).
 • De fleste kvinde er meget usikker med sig selv, selv den smukkeste kvinde har mange usikkerheder. Hvis du er heldig nok til at have haft sin åbne helt op til dig, så er det dit job at minde hende om, hvor heldig du føler at have hende. Ros hende, vær sikker på at hun virkelig ved, hvordan perfekt du tror hun er.
 • Hvis hun siger, at hun ønsker intet til hendes fødselsdag, hun lyver. Hvad hun virkelig siger er "Jeg vil have dig til at overraske mig. Hvis du kender mig, du ved, hvad man kan få mig!"
 • Hvis du er med dine venner og din kæreste, og du venner spørger, "Tror du [anden pige] er hot?", Skal du blot svare: "Jeg er ikke interesseret om, hvorvidt en anden pige er attraktiv."
 • Hvis din kæreste hænger op på dig i løbet af en kamp, ​​kalde hende tilbage, aldrig forlade hende hængende, fordi 9 ud af 10 gange, hun vil vente ved telefonen græder.
 • Må ikke bare have hende for tiden, virkelige relationer er noget, der skal værnes evigt. Altid minde hende hvor vigtig hun er for dig, og hun bør gøre det samme.
 • Gør hvad hun spørger, vil det gøre hende glad. Dette betyder ikke at springe ud fra en bro på hendes kommando, det betyder bare at være glad for at hjælpe hende med noget og alt, hvad hun kan have brug for. Være villige og glade for at gøre hende en tjeneste, og hun vil også.
 • Hvis hun er vred på dig, undskyld til hende. Hvis du ikke ved hvad du gjorde forkert, tale det igennem. Det er den bedste måde at vinde hende tilbage og komme igennem en situation.
 • Begge bør du have lige "power" i forholdet. Hvis hun ønsker en lidt mere end dig, vil du nødt til at diskutere dette. Du bør ikke give hende al den kraft bare for at holde hende som din kæreste.
 • Ligesom (eller forsøge at lide) sine venner. Altid være høflig og respektfuld til dem. Du behøver ikke at have tætte relationer med dem, ligesom dem.
 • Hvis du er virkelig forelsket, så skal du ikke have nogen trang til at være "tjekke ud" anden kvinde, uanset om du er sammen med hende eller ej. Dette gælder især hvis du er sammen med hende, og hun vil bemærke. Lose plakater og magasiner, som det ikke er værd, hvordan det gør hende føle at se dig kigge på dem.
 • Altid sige "Jeg elsker dig", men kun hvis du mener det helt. Det værste ting at gøre, er at sige, at du elsker hende bare så hun vil stille op. Hvis du elsker hende, fortæl hende. Må ikke være genert.
 • Alle har brug for plads. Selv hvis du går ud og ønsker at tilbringe hver dag med hende, vil hun måske have lidt tid alene med sine venner.
 • Ofringer er nødvendige i ethvert forhold, fordi lad os se det i øjnene, uden ofre der ville være nogen frugtbare fordele. Det gælder for ethvert aspekt i ens liv (skole, arbejde, ægteskab, osv). Det kan betyde conceding at gå til en begivenhed, du er virkelig ikke glad for at deltage. Så længe du balance din tid og prioriteringer, og får et hoved er op om begivenheden, bør der ikke være nogen grund til at du ikke er i stand til at deltage. Desuden ikke give din kæreste en hård tid, eller klage over det. Det gør ikke situationen bedre, og kun gør hende føle sig dårligt og sætte spørgsmålstegn ved fremtiden med dig, da der sandsynligvis vil være lejlighedsvise begivenheder, der kommer op. Desuden, hvis du begge gjorde kun, hvad du individuelt ønskede, hvorfor ikke bare være single?

Advarsler

 • Må ikke nogensinde gøre noget til fysisk såre hende. Selvom du kan spille kampen, men kun gøre det, hvis hun giver hendes samtykke, aldrig såre hende på nogen måde
 • Vittigheder med "hun var hot" i dem er ikke sjovt. Hun er den smukkeste pige i verden, ingen kommer tæt på. Husk det.
 • Aldrig flirt eller komme nogen steder tæt på at flirte med andre piger, især hendes venner.
 • Den absolut værste ting at gøre, er at få ukontrollabelt ked af, især i foran hende. Fortæl hende dine følelser, så 'prøv at være hendes ven. Det kan virkelig seriøst hjælpe dig endnu mere, end du tror det vil.
 • Hvis hun kan lide at tale med andre fyre, ikke være jaloux, give hende frihed, så du vil ikke blive vist som anmassende, kontrollerende kæreste. Men du får også frihed til at tale med piger, bare vide, hvor jeres hjerter på.