Wkadk

Hvordan til dyb rense din krop

Hvem har lært dig at få virkelig ren? Med så mange bøger om, hvordan man rent næsten alt hvorfor ikke nogen af ​​dem taler om vores krop? Endelig, her er en start på dette emne for alle.

Steps

Hvordan til dyb rense din krop. Forstå hvad der virkelig skal gøres.
Hvordan til dyb rense din krop. Forstå hvad der virkelig skal gøres.
 1. 1
  Forstå hvad der virkelig skal gøres. Kom virkelig ren involverer først at forstå, hvad vi beskæftiger os med. Der er alle former for opløsningsmidler, sæbe, rengøringsmidler, scrubs, osv. for næsten enhver form for stof, du kan få på din krop, men når det særlig omstændighed er ryddet, er det tilbage til basics.
  • Der er tre grundlæggende ting, vi skal til at rense, når vi vasker. Hver del kræver en anden fremgangsmåde til rensning.
   • Først er snavs og grunge, der synes at holde sig til os, fra hvem ved hvor. Selv sidder i et rent værelse stadig får os snavset.
   • Andet er de døde hudceller, der konstant skaller af vores hud.
   • Tredje er kropsolier under huden, ikke kun dem på overfladen.
 2. 2
  Lær hvordan processen fungerer. Snavs, grunge, snavs, etc., der er på overfladen af ​​huden tendens til at holde os for to grunde. De har generelt en vis sammenhængskraft af deres egne og / eller de blandes med olier i vores hud, som altid bliver udskilt til beskyttelse mod miljøet. Det er derfor endnu støv komme på vores hud i sidste ende vil virke som fedtet mudder.
  • Vi har to typer af kroppen sekreter - olie og vand (sved). Dem og de ting, der blandes med dem bedst rengøres med en forbindelse, der nedbryder olie, gør dem mere opløselige og giver dem mulighed for at blive vasket væk nemt. Dette er, hvad sæbe er.
  • Uanset hvilke tilsætningsstoffer til duft, fløde, farve osv. målet er at få olierne nedbrydes og væk fra kroppen. Det er alt der er til vask i de fleste folks hoveder, men de tager fejl. Læs mere her!
 3. 3
  Arbejdet med at komme af med døde hud. Døde hud er årsag til de fleste lugte. Uanset reklame for antibakterielle stoffer til at dræbe lugte, det er en sjælden sag, hvor god ren hygiejne virker ikke underværker. Tænk på din high school gym. Husk tydelig aroma som du gik i? Det kom fra den gærende, rådnende, hud og olie på tøjet tilbage i skabene. Et fugtigt miljø med dødt materiale (hudceller) er en smuk medium for bakterievækst og forfald.
 4. 4
  Hvad om det håndklæde, du bruger hver gang du bader? Hvor mange gange betyder det vænne før det begynder at stinke? Yup! Samme grund. Det akkumulerede de døde celler og olier, der blev tilovers efter en dårlig rengøring. Beskæftiger sig med dette tager en god skrubning med et kursus svamp, vask klud, børste eller lignende element. Det centrale er at få så meget af de løse og døende og døde hudceller sammen med de olier, før du bruger håndklæde.
 5. 5
  Prøv en rigtig varmt brusebad eller bad. Olier under huden er den næste synderen. Tage et koldt bad eller bruser vil ikke røre disse. Du har brug for at få dine porer åbne og skubbe (udskiller) at deres indhold for at rense dem ud. Bakterier kan yngle i dine porer. Ophobning af olier kan forårsage alt fra akne til døden ved huden spiser sygdomme. Den nemmeste måde at åbne dine porer er varme. Motion kan gøre det, fordi det vil påvirke både svedkirtler og olien porer, men varmen i sig selv er også effektive. Tage et dejligt varmt bad er fremragende, men en hurtig VARMT brusebad er fint også.
 6. 6
  Sørg for at tage et varmt bad eller bruser, som får du sved og åbner dine porer, der giver dem til hemmelige deres indhold.
  • Brug en god sæbe til at opløse olie og fjerne snavs.
  • Skrub din hud med en grov svamp eller klud, der vil hjælpe med at tage off alle de døde og døende hudceller. Vær sikker og gnid overalt to gange, én gang, mens rengøring med sæbe og en anden gang, når afvaskning under sidste skylning.
  • En anden overvejelse er at tørre helt til det punkt, hvor du ikke længere er hemmelig (svedtendens) fra den varme rengøring før du kjole. Hvis du har gjort et godt grundig rengøring, vil fugt at dit tøj vil absorbere tørre med ingen eller minimal lugt. Du er konstant hamskifte fra døde hudceller, men hvis du lige blevet færdig med rengøring, vil der være langt mindre ender i dit tøj til at begynde at henfalde og genere dig.

Tips

 • Hvilken slags sæbe? - Faktisk nogen sæbe vil gøre, men nogle lader mere eller mindre rester bag. Jeg personligt bruger Dove, men andre arbejde lige så godt. I teste en sæbe, er der grundlæggende tre ting at se til. En god sæbe skal vaske væk snavs, opløse olie og fedt, og ingen film bagefter. En simpel test er at tage en klar glasrude, drikke glas, bæger, fad osv. (Skal være klar) og knalde en lille mængde koldt fedt (bacon, fedt, olie, etc.) over et område. Skyl med koldt vand. Brug sæbestykket / flydende sæbe til fast gnide en del af fedtstoffet smøre slukket. Skyl med rent vand uden at skrubbe eller tørring. Lad lufttørre. Kig gennem glasset og sammenligne uvaskede fedt med sæbe renses sektion. En dårlig sæbe vil efterlade en uklar overflade ud for fedt. En god sæbe vil efterlade en klar finish. Hvad er der tilbage på glasset efter sæben er tilbage på din hud.

Advarsler

 • Skrubbe løbet skorper og andre skader kan være generende. Rengøring omkring såret er vigtigt. Skurv i sig selv er en kombination af beskyttende COAGULANT kropsvæsker og nye og bud hudceller. Du bør ikke krat off skurv, medmindre såret er næsten helt helet. Sponging fra ved at trykke og slippe i stedet for at gnide mere effektiv til at fjerne den løse sagen og lade bud hudceller til at forblive. Spørg din læge, hvis du er bekymret, men normalt med en blid sæbe med mild og bud kontakt er tilstrækkelig og sikker.