Wkadk

Hvordan man laver en ven forelske sig i dig

Dette er for de drenge, der har forelsket sig i en af ​​deres venner, eller måske endda bedste venner. Det er et emne, der er nok en af ​​de mest komplicerede kærlighed spørgsmål i verden, men det sker hele tiden. Det er meget nemt at nærme nogen som en ven. Men hvor let er det at vende, at venskab til en kærlighedsaffære med den eneste ene af dine?

Steps

Hvordan man laver en ven forelske sig i dig. Forsøg på at blive deres bedste ven.
Hvordan man laver en ven forelske sig i dig. Forsøg på at blive deres bedste ven.
 1. 1
  Forsøg på at blive deres bedste ven. Ikke bare en anden ven, bliver nogen, at de ikke kunne leve uden, nogen, der lytter til alle deres problemer og altid hjælper, når der kommer svære tider. Du er nødt til at oprette en forbindelse som ingen anden, noget, som ingen af ​​jer kunne leve uden. At blive hurtigt venner handler om at give hende en følelse af tillid. Hvis hun har tillid til dig, vil hun være mere tilbøjelige til at give dig chancen, når det kommer til kærlighed.
  • Åbne op. Fortæl hende om dig selv: dine drømme, ønsker og sorger. Det er muligt for kærlighed til at vokse, hvor der tidligere ikke var nogen, men hun har til at tænke på dig som en person med virkelige mål, succeser og problemer i stedet for bare en ven. Jo mere hun er i stand til at se dele af dig, at andre ikke kan se, jo bedre vil du blive.
  • Gøre den person føler sig særligt. Lad hende vide, at hun er nogens ven - din ven - og at du værdsætter hende på en unik måde. Ros hende for hendes selskab og for at være der, når du havde brug for hende, tidspunkter, hvor du følte trist og helt alene. Vis påskønnelse for komfort personen tilbyder dig og for at gøre dig til at smile. Altid drømme med hende, bygge med hende, og altid opmuntre hende om og opmuntre hende.
 2. 2
  Hint. Før du to kommer for tæt og videregive "Jeg elsker dig som en ven" linje eller bliver for meget af en broderlig figur, du nødt til at give hende hints, som du måske lide hende mere end som en ven. Simple harmløse flirter, kommentarer, noget, der ville gøre hende til at fortælle dig, at du er sød, men også gøre hende til at tænke et øjeblik længere om kommentaren og spekulerer på, om der er en anden dybere mening med det hele.
  • Dette er meget svært at gøre med ord, fordi du ikke ønsker at gøre hende tror, ​​du er venner bare for at komme i et forhold. I begyndelsen, holde sig til flirte med din krop. Ikke forpasse denne chance for at sidde skulder ved skulder med hende. Kig hende i øjnene og smiler meget. Hvis du virkelig komfortabel med hende, så prøv at kildet hende (på hendes sider eller under armene), eller give hende en piggyback ride.
  • Gradvist gå videre til flirte med ord. Fortæl hende, hvor meget du beundrer hende. Fortæl hende hvor speciel hun er for dig. Fortæl hende, at hun gør din dag lettere at komme igennem. Men husk, en lille vink går en lang, lang vej! Hvis du fosser til hende hver 20 minutter, kunne hun begynde at føle sig utilpas som venner og begynde at distancere sig fra dig.
 3. 3
  Være en skulder at støtte sig til. Være nogen, som de kan altid henvende sig til for pålidelig rådgivning. Hvis du er der, når tiderne bliver ru, og hjælpe hende gennem dem, vil hun se på dig som en problemløser og stoler på dig mere. Du vil også være nogen, hun føler sig tryg og sikker rundt.
 4. 4
  Hold prøve. Når du bemærker hints kommer fra hendes ende, du ved, du får et eller andet sted. Men hvis dine hints har ikke rigtig kommet igennem til hende, så prøv lidt hårdere. Være mere oplagt kan være nyttigt, fordi nogle piger er vant til at blive flirtet med en masse.
  • Få hendes one-on-one. Denne ene er vigtigt. Hvis du aldrig se hende, når det er bare jer to, arbejde hen imod dette mål. Tricket er at gøre det ligner ikke en dato, når du spørger hende, men føles som en dato, når hun får der. Fortæl hende, at du er i Starbucks studere, og du ønsker en awesome pige at distrahere dig fra dit arbejde i stedet for "Hey, du ønsker at få kaffe senere, bare dig og mig?"
  • Gøre hende en blanding-tape af din yndlingsmusik. Den musik, du lytter til viser hende en hel anden side af dig, det hjælper hende til at forstå dig bedre. Det sender også hende en subtil budskab, at du nyder at dele personlige ting med hende. Vær sikker på at medtage musik, du tror, ​​hun kan lide. Du kunne være indstilling dig op for et fald, hvis hun kun lytter til Beethoven, og du giver hende Metallica. Når du giver hende dit mix, bede hende om at gøre en for dig.
 5. 5
  Bakke ud. Opbakning off er vigtigt, fordi det lader hende vide, hvad hun mangler, når hun ikke kan se dig. Det bør tvinge hende til at tænke på alle de måder, du gør hendes liv fyldigere, rigere og mere fornøjelig. Hun vil være ivrige efter at se dig på ingen tid.
  • Når du er sikker på, at du får et eller andet sted, tilbage fra en smule. Hvis du ser hende hver dag, undgå hende to dage eller deromkring, ingen kontakt! Hun vil komme til at savne dig, og virkelig forstå, hvordan dybt hun føler for dig. Men sørg for at have en gyldig grund til at blive væk, når hun spørger. Du ønsker ikke at blive fanget i en løgn, eller ligne du undgår hende på formålet.
  • Hvis du tror det kunne arbejde, så prøv at hænge ud med en anden pige for en dag, bare for at vække hendes interesse. Piger er tiltrukket af mænd, der får sammen med masser af opmærksomme kvinder. Målet her er ikke at gøre hende super jaloux. Målet er at få hende til at tænke, at piger som at være omkring dig, og at du har masser af forskellige muligheder, når det kommer til kvinder.
 6. 6
  Kun lytte til feedback fra hende. Må ikke bekymre dig om, hvad venner siger, at hun mener om dig, fordi, som vi alle ved, kan oplysningerne blive forvrænget. Det er ligesom et spil telefon. Hun fortæller noget til hende andre ven, der fortæller det til en helt anden ven, der gossips til hendes bekendtskab, og snart meddelelsen er helt forandret fra, hvad det oprindeligt var. Tune ud støj, der ikke kommer direkte fra hende.
  • Vær vedholdende og fortsætte med at gøre sjove ting med hende. Undersøgelser viser, at gøre noget spændende, vovemod eller eventyrlystne sammen hjælper frigive et kemikalie (kaldet noradrenalin) i hendes krop, og din, der er forbundet med romantiske følelser. Så du skal ikke lytte til, hvad hendes venner eller dine venner siger, og bringe hende til Six Flags, at hjemsøgt hus, eller en spændende spil - noget, der kan forårsage hende til at hoppe, skrige, eller vride med spænding.
 7. 7
  Hvis du er sikker på at du ønsker at tage forholdet videre, fortæl hende. Husk, kun gøre dette, hvis du er okay med muligheden for at miste en ven, og det kan få meget akavet og ubehageligt, hvis hun ved, at du vil have et forhold, og hun føler sig ikke på samme måde om dig. Fordi hvad du laver, er at risikere et venskab for at få et forhold. Nogle piger vil være vred på dig for at gøre dette. Du kan ikke være venner efter du fortæller hende.
  • Hvis du er sikker, er du nødt til at fortælle hende. Vær ærlig overfor hende og forklare dine følelser. Du kan sige noget lignende:. "Jeg har virkelig værdsat vores venskab de sidste par måneder, og har vokset til at se, hvordan særlige en person du er, og hvor levende du gør mig føler indeni jeg værdsætter vores venskab over alt, men jeg virkelig godt lide dig. Jeg kan ikke skjule mine følelser for dig længere. Ville du gå på date med mig? "
  • Giv hende en out. Lad hende vide, at det er okay, hvis hun ikke føler på samme måde, og at du kan tage det. Du vil have hende ærlige mening, ikke hendes sugarcoated idé om, hvad du vil have hende til at sige. Hvis du giver hende en ud ved at sige "Jeg ved, du måske ikke føler på samme måde om mig, og jeg respekterer, at" det kunne gå en lang vej til at redde venskabet, hvis hun ikke ønsker at forfølge et forhold. Og hvis hun gør ønsker et forhold, vil det styrke til hende hvor sød og respektfuld du er, når det kommer til hende.
  • Må ikke blive for følelsesladet. Uanset hvad du gør, ikke bryde ned. Følelser er stærke ting, og hun tror måske, at du bruger dine følelser til at manipulere hende, fik hende til at distancere sig fra situationen. Hvis du får følelsesmæssigt, vil hun tendens til ondt af dig og vende tilbage til den ven-zone, som du ønsker at prøve at komme væk fra. Bo stoisk, selvom du koger op inde. Smile på hende, uanset hvad hun siger, og være så glade som muligt.

Tips

 • Aldrig foregive at være en person, du ikke er. Vær dig selv. Være anderledes og unik på din egen måde, det er, hvem hun vil falde i kærlighed med.
 • Lyv ikke for hende. Et forhold som dette afhænger af den tillid mellem jer to, for at det at udholde.
 • Være en gentleman: ikke forbande, ikke bliver spildt, når du er sammen med hende, åbne døre og være høflig til andre mennesker.
 • Kig dybt ind i hendes øjne, når du taler til hende, øjne indeholder mest følelser en person kan vise.
 • Husk, tålmodighed er den vigtigste ting du skal have for at gøre dette arbejde. Det kan tage lang tid, før hun ser i dig, hvad du ser i hende.
 • Sørge for hun ved, at hun er elsket bare som en ven.
 • Aldrig fortælle hende at du elsker hende, medmindre du virkelig mener det med hele dit hjerte.
 • Du er nødt til at være kreative og konstruktive for at holde en piges interesse i dig, altid være fuld af liv.
 • Selv om hun siger, at hun ikke har nogen interesse i dig, hvis du stadig nyde hendes selskab, så giv ikke op! Hvis du holder dig rundt for hende gennem alle de hårde tider, i sidste ende hendes sind vil begynde at undre sig "hvad nu hvis?"
 • Aldrig undlade at ringe til hende, selv når hun mindst venter det.
 • Bliv tæt på sine venner. Ikke nødvendigvis fortælle dem dine følelser, men bo tæt og hun vil blive imponeret over, at du er så venlige.

Advarsler

 • Hvis du fyre mødes, være forsigtige, fordi nogle ting kan ændre sig, det kunne være en stor afgang fra en venskab.
 • Når du fortæller hende, at du har følelser for hende, fortæl hende personligt og ikke over tekster eller notater eller noget lignende. Det skal være ansigt til ansigt at gøre det synes så personlig som muligt.