Wkadk

Hvordan man laver en fyr tænker om dig

Der er en tid, hvor du møder en fyr, der gør dit hjerte slå hurtigere og dit håndfladerne sved. Du ved, du kan ikke stoppe med at tænke på ham, men hvordan man kan gøre ham til at tænke om dig?

Steps

Hvordan man laver en fyr tænker om dig. Spille hårdt for at få.
Hvordan man laver en fyr tænker om dig. Spille hårdt for at få.
 1. 1
  Vær dig selv. Hvis du ønsker denne fyr til at lægge mærke til dig for noget, så lad det være noget den virkelige dig, ikke nogen gjort op. Fyre er ikke dumme, han vil finde ud af, at du er faking det, så snart du bliver træt af at foregive at være hans drømmepige. Hvad vil der ske så? Han kunne ikke lide, hvad han ser...
 2. 2
  Tro på dig selv. Sig til dig selv: Jeg kan gøre det, jeg er god nok! Tro, hvad du siger, alle er lige, du fortjener det bedste. Er du for genert og ikke ved, hvordan at "fremme" dig selv? Her er et tip: Vi har alle nogle gode kvaliteter, så tænke over din. Måske du har et stort smil? Brug det til din fordel. Har du har en stor sans for humor? Så brug den! Guys værdsætter humor så meget som piger gør! Prøv at gøre ham til at grine så meget som du kan, tror vittighed over, før du siger det selv!
 3. 3
  Udtrykke dig. Udtrykke dig gennem dit udseende. Altid se dine bedste når omkring ham! Dressing godt, lugte sød og søger friske gør det trick. Har dit eget unikke look, bære en lille makeup, klæde sig i din egen stil, selv udtrykke gennem dit udseende. Unikke mennesker synes at gå af bemærket, så derfor, hvis du udtrykke din individualitet han er bundet til at tænke om dig.
 4. 4
  Smile. Smiles bør være oprigtig og ikke tvang, kan fyre ikke modstå en sød, varm smil, så brug din! Må ikke tvinge det, så lad det komme naturligt. Uanset om du kan lide dit smil eller ej, er det en god måde at fange nogens øje. Giv ham din vindende smil, han vil ikke være i stand til at holde det ud hans sind.
 5. 5
  Analyser. Lyt til ham. Hvis du kan huske detaljer og navne han nævner du vil komme ud som en omsorgsfuld person. Bemærk ting om ham andre ikke, vil han begynde at undre sig over hvorfor du betaler så meget opmærksomhed. Selvfølgelig være sikker på ikke at overdrive dette, kan du komme ud som en "stalker".
 6. 6
  Spille hårdt for at få. Spille hårdt for at få kan være risikabelt, aldrig gå overbord med dette lille trick. Du ønsker ikke at præsentere dig selv som alt til rådighed, vil han begynde at gå glip af din virksomhed. Han kan begynde at undre sig over hvorfor han savner din virksomhed, eller hvorfor du ikke kan altid hænge ud med ham. Hvis dette trick er udført korrekt, vil du helt sikkert være på hans sind.
 7. 7
  Læber. Slikke og bide dine læber! Mens du taler med den fyr, du kan lide, våd dine læber med spidsen af ​​tungen, uden at stikke det ud. Bidende den fra side til side kan friste ham til at kysse dig! Som pr sædvanlig sikker på ikke over gøre det være, kan han tror, ​​der er noget galt med dig...
 8. 8
  Være mystisk. Må ikke afsløre for meget information om dig selv lige væk... holde ham gætte! Prøv at være mystisk, han vil dø for at vide mere om dig. En lille trick kan du finde handy: Lov som du er ved at fortælle ham noget, men så 'ombestemmer dig' og ikke fortælle ham. Du vil forlade ham spørger om, hvad du, hvor vil sige.
 9. 9
  Kælenavne. Kald ham et navn, som ingen andre kalder ham! Gør det unikt, men ikke noget, som han kan finde irriterende. Dette vil gøre dig særligt for ham. Måske (Hvis det er en virkelig enestående kaldenavn) vil han undre sig over hvordan du kom op med det?
 10. 10
  Forsøg ikke for hårdt. Forsøger at svært kan føre ham til at tro, du er nemme. Tag dig tid til at hænge ud med dine venner og nyde nogle alene tid. Må ikke være omklamrende! Hvis dit ikke altid med ham, vil det faktisk give ham tid til at tænke om dig. Tænk over det, behøver du ikke hele tiden tænke på din ven, hvis de er lige der ved siden af ​​dig, gør du?
 11. 11
  Hvis intet af dette virker, skal du ikke antage, at der er noget galt med dig! Masser af piger har været der masser af gange, og det er næsten aldrig din skyld!

Tips

 • Må ikke være humørsyg. Bare smile, men ikke over gøre it.It 's okay at græde en gang imellem. Bare ikke klynke, gutter hader det!
 • Være selvsikker, eller hvis du ikke er det mindste forsøge at komme ud som selvsikker!
 • Den fyr du kan lide, vil højst sandsynligt komme til besindelse og se, hvor vidunderligt og smuk du er.

Advarsler

 • Må ikke ændre dig selv for at få den fyr! Forblive tro mod de ting, du nyder: musik, film, hænge ud..