Wkadk

Sådan komplimentere en fyr

Modtagelse af et kompliment kan føre til et godt venskab eller hjælpe en dag være bedre. Alle elsker en god kompliment! Især gutter. Bare husk ikke at være falske.

Steps

Sådan komplimentere en fyr. Vær oprigtig, ikke falske.
Sådan komplimentere en fyr. Vær oprigtig, ikke falske.

Komplimentere en fyr

 1. 1
  Vær oprigtig, ikke falske. Ros ham den måde, du ville have ham til at komplimentere dig. Kig på ham og finde noget, du virkelig gerne, ikke bare sige noget. Hvis du ikke kan finde noget at komplimentere ham for, vil du sandsynligvis ikke være gode venner eller mere med ham alligevel.
 2. 2
  Smiler til ham. Bare se et smil vil være en kompliment i sig selv. Det vil gøre ham føle sig godt om sig selv. Sørg for at det ikke er en falsk smil, tænk på noget, der gør dig glad eller bare slappe af dit ansigt og gøre en naturlig, varm smil.
 3. 3
  Nævne, at han har en god funktion om sig selv, for eksempel, har han et dejligt smil, øjne, hår, osv. Kig på de ting du taler om, og smiler til at bakke op, hvad du siger.
 4. 4
  Bemærk en artikel i hans tøj, der fanger dit øje, så som solbriller eller sko osv. Nævn noget originalt at ikke mange andre mennesker vil komplimentere ham, som hans fede sko eller hvad er anderledes ved ham. Må ikke glo på ham, og det kan få ham til at synes du er mærkelig. Også, i stedet for almindelige bemærkninger som "det er en dejlig skjorte," siger "du ser godt ud i denne skjorte" - det er mere personligt, og vil røre dybere.
 5. 5
  Hold din påskønnelse af hans krop til dig selv, dog, og ikke over-komplimentere ham. Hold det til at sige én god ting ad gangen og takke ham, hvis han returnerer kompliment.
 6. 6
  Må ikke ramble om hvordan nice han er eller hvor stor hans hår er, eller noget andet. Hold komplimenter kort og præcis, men nice. Tal i en venlig stemme, lyder ikke kedeligt og emotionless når du siger det, som om du læser fra et script. Han vil bare keder sig og gå væk.
 7. 7
  Hvis du forsøger at få mini-komplimenter ind i samtalen, bør du fører op til den store kompliment. Han bør tænke du er virkelig rart.
 8. 8
  Prøv at komplimentere ham indirekte ved at blive enige med hans smag. For eksempel, hvis han bestiller en milkshake, og det er en af ​​dine foretrukne smag siger det med et smil. Det vil gøre ham føle sig trygge i hans smag, uden pinligt ham ved direkte at komplimentere ham. Dette virker også for, siger, hvis han ser sko i en butik vindue, siger han er cool, er enige. Må ikke sige lige ud "Du har god smag", indebærer det.

Tips

 • Enkel og ligetil komplimenter, ikke overdrive det eller vildlede ham.
 • Du kan ikke gå galt med hans lugt, eller øjne, eller noget andet ikke er for intimt, men enestående. Det skal være noget, han vil ikke føle underligt om, for eksempel, får masser af fyre komplimenteret på ting som lugt, det er en god en.
 • Brug forskellige ordstilling eller sætningsstruktur. For eksempel, i stedet for at sige "Du ser godt ud i den skjorte" omformulere det og sige "Det skjorte ser godt ud på dig"
 • Komplimentere ham for noget, han er god til.
 • Komplimentere ham for noget, han er iført. Intet andet, især ting, der er for personlige. Det kunne få tingene underligt mellem jer. Prøv at starte ud med "Nice shoes" og derefter snakke noget mere.

Advarsler

 • Må ikke overdrive det - det kan få irriterende og kunne gøre dig se desperate.
 • Vær ærlig, kan han fortælle, hvis du lyver.
 • Du behøver ikke virkelig nødt til at komplimentere en fyr til at være venner med ham, men det kan hjælpe nogen, du allerede kender, hvem der har lav selvtillid føler sig bedre.
 • Husk, brug komplimenter sparsomt lest du kommer ud som insincere.
 • Disse tips også arbejde godt for piger, der er genert, reserveret eller manglende tillid.