Wkadk

Hvordan til at handle omkring din kærestes forældre

Ønsker du at imponere din kærestes forældre, der giver dig selv den bedste mulighed for at få deres støtte i dit forhold? Disse forslag kan hjælpe...

Steps

Hvordan til at handle omkring din kærestes forældre. Forkæl deres datter med respekt.
Hvordan til at handle omkring din kærestes forældre. Forkæl deres datter med respekt.

Behavior

 1. 1
  Forkæl deres datter med respekt. Dette er den vigtigste ting du kan gøre for at vinde dem over. Alle forældre, selv dem, der handler fjendtlig over for kærester, ønsker deres datter at finde en god kammerat, der vil respektere hende og behandle hende ret. Vis dem, du er denne person!
 2. 2
  Kast dig ud i samtaler, som du mener kan interessere dem, brug let håndbevægelse kropssprog at vise, at du er interesseret i samtalen. Spørg din kæreste, hvad hendes forældre er ligesom, at få hende til at snakke om hendes forældre individuelt og sammen for at lære, hvad de er interesseret i. At være tvær, trukket tilbage, og generelt gøre dem ubehageligt, når de er i samme rum som dig er ingen måde at få dem på din side.
 3. 3
  Vær ærlig. Forældre elsker ærlighed ligegyldigt hvad situationen er, det gør dem til at føle mere tryg ved deres datter være sammen med dig, så altid besvare deres spørgsmål med ærlighed. Ikke kun det, men forældrene har meget mere erfaring end du gør - de kan fortælle, hvis du være uærlig, uanset hvor god du tror du er.
 4. 4
  Vær dig selv. Må ikke falske en personlighed bare for at vinde over forældrene. Du bør ikke have til at ændre for nogen bare for at imponere dem. Husk, at din kæreste har valgt at være sammen med dig for en grund, og plus forældre kan fornemme, når fyrene faking.
 5. 5
  Være kort, men præcis, når du besvarer et spørgsmål fra dine værter. Nogle gange vil forældrene smide lejlighedsvise spørgsmål om politik, vejret, eller bare om noget, så sørg for at besvare dem med et acceptabelt svar.
 6. 6
  Beskytte hende mod bøller og folk, der misbruger og forstyrre hende. Altid gøre det.

Kropssprog og påklædning

 1. 1
  Vær selvsikker. Fortæl dig selv, at du er en god fyr, der bekymrer sig dybt for datteren af ​​disse mennesker. Gør dig selv føler sig trygge og visse af dig selv uden et spor af en kæk attitude. Det er ikke nok bare at foregive at være sikker - du har brug for at føle det så godt, ellers vil det ikke afspejle såvel som du håbede det ville.
 2. 2
  Tal direkte og være ærlige. Sørg for, at når du først mødes forældrene, du holde øjenkontakt, når du taler med dem.
 3. 3
  Ryste hænder som en mand. Dette er ikke tid til at være en halte fisk eller et skvat! Under introduktion, ryste fars hånd med en dejlig, fast greb samtidig opretholde øjenkontakt, smil, og få dem til at føle som om du er beærede over at være der. Husk, at det er disse mennesker, der er ansvarlige for at give dig den pige, du elsker - de fortjener din respekt og beundring.
 4. 4
  Hage op. Uanset hvor nervøs du er, holde hovedet holdt højt. Lad ikke dine øjne rejsen til gulvet, eller glider ud i rummet - det giver dem den forstand, at du hellere vil være andre steder undtagen der. Forblive fokuseret på én af dem - hvem gør det taler, sandsynligvis.
 5. 5
  Klæde sig passende - Vær ekstra forsigtig i at vælge. Sørg for at bære noget præsentabel for indførelsen. Hvis du bære noget alt for afslappet, vil de tænke dig (A) ikke pleje nok til at pynte (ikke et stort første indtryk) eller (B) er dumme og ikke får hvorfor du bør bekymre (også frygtelig første indtryk).

Tips

 • Må ikke bekymre dig, hvis de ikke synes at få ombord med det samme - at give dem lidt tid til at vænne sig til dig.
 • Må være venlig og omsorgsfuld, især af hendes mor. Spørg, hvis hun har brug for hjælp, når du ser hende gøre ting som at bringe i dagligvarer eller tømme papirkurven. Find noget rart at sige om hendes hår eller kjole.
 • Spørg hende om hendes forældre på forhånd - Du ønsker ikke at komme ud som en idiot. Men på den anden side, hvis de er virkelig ikke meget formelle mennesker, ikke får alt for nervøs over det. Bare vær høflig, og ikke sat på en facade.
 • Hvis de synes at lide dig fra starten, at forstå, hvad deres begrundelse er for deres misbilligelse. Er det dit udseende, dit omdømme, eller har du haft kampe med din kæreste, som de har hørt, eller at hun har drøftet med dem? Nogle eller alle af disse ting kan sætte dem mod forholdet. Opdage deres sande indvending er det første skridt i at overvinde det.
 • Må ikke hænge over hinanden. Hendes forældre ønsker at tænke på din kæreste som deres søde, jomfruelige barn - hvis hun pludselig opfører sig som en vagabond, og du ikke er i stand til at styre, hvor dine hænder er, vil hendes forældre ikke lide dig. Nogensinde.
 • Må ikke overdrive det, eller du vil komme ud som falsk og også goody-goody. Vær din naturlige, høflig selv.

Advarsler

 • Må ikke overdrive det med komplimenter. De får irriterende efter et stykke tid.
 • Hvis de er meget afvisende, brat, eller endda uhøflig til dig, vælger at tilbringe tid sammen med din pige andetsteds når det er muligt - ikke forværre eller modvirke situationen ved hele tiden at tvinge din tilstedeværelse på mennesker, der synes ude af stand til at acceptere dig på dette tidspunkt. Forsøg ikke at konfrontere dem om det, medmindre de er decideret grusom eller misbrug. I stedet fortæl din pige hvor ubehageligt du er, og lade hende til at tale med og arbejde med sine forældre om det. Måske hun kan finde ud af, hvorfor hendes forældre opfører denne måde, og ved at cluing dig ind på, hvad det er, de indsigelser, vil du være i stand til at afholde sig fra at fornærme eller irriterende dem.
 • Når besvare spørgsmål, ikke overdrive det. Du kan give dine værter et tegn på at du ikke er "en" for deres datter, fordi du har tendens til at tale for meget. Være korte og koncise.
 • Må ikke konstant have din kæreste. hun måske ønsker at bryde op med dig, hvis du gør dette.
 • Lad ikke hendes forældre påvirke dit forhold.