Wkadk

Hvordan man kan slippe af med acne hurtigt

Hvis du forstår, hvad produktet gør, og hvordan den gør det, kan du tweak regimer for forskellige hudtyper. Der er forskellige måder at slippe af med acne hurtigt og effektivt.

Steps

Hvordan man kan slippe af med acne hurtigt. Brug udskiftninger til følsom hud.
Hvordan man kan slippe af med acne hurtigt. Brug udskiftninger til følsom hud.
 1. 1
  Rens grundigt. Brug almindeligt varmt vand til at åbne porerne og rense dit ansigt og derefter skylles ud med isnende koldt vand til at forsegle porerne, så bakterierne ikke tilstopper dem. Brug en skummende sæbe for at fjerne eventuelle bakterier fra den lange dag. Når du sover, får du en masse bakterier over hele dit ansigt, så du ønsker at reducere den mængde af bakterier.
 2. 2
  Brug udskiftninger til følsom hud. Du kan bruge en astringerende end en toner, hvis du har følsom hud. Brug et stykke vat til at aflæse det på tværs af acne region.
 3. 3
  Moisturize med SPF 15 eller højere. Det er vigtigt at beskytte din hud mod solen, det betyder noget for at beskytte det fra alt samlet at have en sund, klar hud. Sørg for at fugte din hud, når du bruger benzoylperoxid, benzoylperoxid er kendt for at udtørre huden og efterlader rødme bagefter.
 4. 4
  Behandle det. Brug en salicylsyre acne medicin. Det reducerer størrelsen af ​​porerne og rødme af dem i omkring en time. Det er også foreslået at bruge en benzoylperoxid acne medicin. Det tørrer nogle af de "næsten væk" bumser og derefter flager det væk. Det holder også bakterierne i at tilstoppe porerne at forhindre flere udbrud.
 5. 5
  Du skal bruge økologiske produkter, såsom 100% aloe vera sæbe og troldhassel bruge denne hver dag, og du bør aldrig have nogen acne, de er en af de førende vitamin butikker. De arbejder på enhver etnicitet, og det virker!

Tips

 • Spis masser af frugt og grøntsager som vitaminmangel er også en vigtig årsag til acne esp vitamin A.
 • Husk at drikke masser af vand! Det er virkelig hjælper.
 • Det er vigtigt at fugte natten også, selvom du har fedtet hud, bør benzoylperoxid tage sig af det.
 • Når dit ansigt bliver fedtet i løbet af dagen, og når du ikke er hjemme, bare få en køkkenrulle, tisser det og bruge det til at tørre væk olien.
 • Det sidste skridt, hvis alt andet mislykkes tager Accutane. Se din læge og hudlæge om denne mulighed. Denne medicin er alvorligt selv og kun skal tages, hvis du har noget andet valg.
 • Aldrig vaske dit ansigt mere end to gange om dagen.

Advarsler

 • Aldrig sætte din toner / astringerende for tæt på dine øjne, næse eller læber. Selv hvis du ikke har følsomme øjne, den stærke duft udsat for dine øjne og næse kan stikke.

Ting du behøver

 • Creamy [valgfrit] Cleanser og Skummende cleanser
 • Toner / Astringent
 • Fugtighedscreme
 • Salicylsyre og benzoylperoxid medicin