Wkadk

Hvordan bliver dronningen af din skole

Der er så mange grunde til, at folk ønsker at være populære. Måske de ønsker at gendanne fra akavet sociale erfaringer i fortiden. Måske er de bare udadvendt. Måske de bare bruger for meget tid på at se WB. Hvorom alting er, er den pige, alle elsker og tilskuere forgude har masser af frynsegoder til det. Vil du være den pige? Åh kom, du kender én, jeg taler om. Hver klasse på hver skole har én. Hun er smuk, smart, talentfulde, vittig og har fantastiske tøj. Og lad os ikke glemme, du kan ikke engang hade hende - hvis du kan komme forbi hendes omgangskreds og få et ord i kantvis, hun er faktisk temmelig nice. Hvis du kan komme forbi hendes omgangskreds. Sure, der er nogle få mennesker, der kan komme forbi ville være hendes - nogle sande individer. Men de er sjældne. Og oddsene for at du bliver én er temmelig lav, hvis du læser denne side. Så gå videre... læse den og blive.

Steps

Hvordan bliver dronningen af din skole. Lær at håndtere sladder fint.
Hvordan bliver dronningen af din skole. Lær at håndtere sladder fint.
 1. 1
  Har en klike. Dine nære venner skal elske dig, ikke tilbeder dig, faktisk, fordi det ville være ekstremt freaky og kunne rode dig op senere i livet. Din officielle "kliken" skulle bestå af 2-6 piger. De skal være loyale, smart (ingen Karen Smiths -? Jeg mener, du ikke er Regina, højre) cool, smukke, sjove, velklædte og rare mennesker. Være super dejligt for dem - hjælpe dem, når de har brug for det, give dem små gaver til tider, invitere dem til at gøre sjove ting, osv. Dette vil max ud af, hvor meget sjov du har i livet, og holde dem loyale. Husk - du vil have sande venner, ikke afgudsdyrkere (hvis din mindre nære venner og klassekammerater tilbede og forgude dig, selv om, det ville være en god ting). Hvis du tror, ​​folk er forvilde sig, eller mindre loyale over for dig (venner eller bekendte eller hvad) og derefter får en hemmelighed fra dem - aldrig gøre noget væmmeligt med det, det er virkelig lav, ikke engang true med at, de vil bare antage og forstå og være pænere - eller i det mindste, hvis de gør omstrejfende vil ikke tænde på dig. Individuelle klike medlemmer varierer, men her er en liste, vælge, hvad du vil:
  • Alpha. Hun er leder af pige, som er smuk, sjov, smart og flot hun fører, og sødeste en, der styrer, men med alle kvaliteter.
  • Beta. Hun elsker, men ikke specielt forgude dig. Det er helt sikkert at lade den for hende, at du ikke er perfekt, og nævne dine problemer. Ja, der er en risiko for det - men livet uden risiko er kedeligt. Hun er kort sagt, din bedste ven for evigt. Det er praktisk, hvis hun er en lidt udvandet version af dig - ikke helt så fantastiske, men helt fabelagtig. For at undgå at blive kedeligt, skal hun have nogle ændringer - fx hvis du spiller tennis, hun spiller klaver.
  • Den Sweetheart. Ikke at du er alle hjerteløse mennesker, men du har brug for en fantastisk dejlig pige i din kliken, ideelt. Det er godt, fordi hun kan fungere som buffer under kampe, er stor følelsesmæssig støtte, når nogens følelse ned og er fantastisk til at håndtere voksne. Hun skal stadig have lignende kvaliteter til resten af ​​din klike - sjov, smuk, interessant, cool, smart - men blødere og sødere.
  • Pro. Denne pige har fået talent - seriøs talent. Måske er hun en skuespillerinde og praktisk kører lokalt teater. Måske er hun i New York City Ballet. Måske hun er i træning til olympisk svømning. Hun er meget travlt, meget med det, og ser godt ud i uanset uniform eller kostume hun har til at bære for hendes niche. Og alligevel finder tid for jer? Tja, hvem ville ikke?
  • The Party Animal. Nej, hun ikke bliver smidt i papirkurven, stenet og spildt. Hun er en bragende og en halv, ja - men hun gør det med klasse. Hun gør ikke fest hele tiden - det bare føles som en fest at være omkring hende! Hun er vittig, gorgeous, en fantastisk danser... Åh, um, yeah, gjorde vi nævne, hvor sjovt hun er?
  • The Middle Ground. Hun er dybest set din standard populære pige. Gennemsnitlig, i bedste forstand af ordet. Hvis de fleste af dine klike er "derude" dygtige og udadvendt, du har brug for en lille mellemvej. Så hun er præcis det, at nedtone resten af ​​gruppen. Ikke at sige, at hun har noget liv end popularitet. Har du set hende kalenderen sidst? Men bortset fra, siger, tennis lektioner, hun er virkelig bare interesseret i dit grundlæggende teenage / preteen stuff. Hun er bare bedre til det end nogen "grundlæggende" teen nogensinde vil blive. Hvem er normal nu?
 2. 2
  Være sikker! Selvom det lyder en smule smule desperat, skrive op nøjagtig 500 - ikke mere, ikke mindre - grunde, du reglen. Læs den om hver anden uge, eller når du har brug for en pick-me-up. Hvis det ikke virker, bare prøve disse tips:
  • Hvis du ikke er tilfreds med, hvordan du ser, her er et trick - sat på alt for meget make-up. Enhver art er muligt, til det punkt, det ser rigtig kvalmende. Så bære det for en time, hvor du bruger en masse tid på at kigge i spejle. Derefter vaske det hele ud, og kigge i et spejl igen - se hvor sød og frisk konfronteret du ser? Det er, hvordan verden virkelig ser dig.
  • Go fisk. Spørg et familiemedlem eller en nær ven, hvad de kan lide ved dig.
  • Lyt til musik fra begge sider af historien. Først lytte til "Ugly" af Brie Larson. Så lyt til "Beautiful" af Christina Aguilara. Se kontrasten? Ikke at sige, at dette er alt hvad du kan lytte til - men føler god type sange versus triste dem virkelig kan give dig et løft.
  • Tackle noget. Noget stort. Rens dit værelse, selv. Når du se, hvor langt du er kommet det vil gøre du føler dig godt.
  • Tackle noget lang sigt. Tages op tennis eller ballet eller modellering eller hvad, og gøre stor i det. Det er virkelig vil gøre dig føle sig godt.
  • Hent ny undertøj. Lame klingende, jeg kender. Potentielt pebret, jeg kender. Især hvis du ønsker det skal være rigtig sød. Men det vil gøre du føler dig varm.
 3. 3
  Ser godt ud. Scratch det - ser fantastisk. Oppefra og ned...
  • Hår kan være den definerende træk, kan gøre eller bryde bod. Så være rart at din. Tag et brusebad hver dag, med anstændige shampoo eller Marc Anthony. Vask dit hår grundigt og for en solid 3 minutter ved mindste. Få en god skumme går, virkelig massere din hovedbund. Dernæst tilstand med en balsam, der supplerer din shampoo, forlader balsam i 2 minutter, og skyl ud. Gentag hvis du vil, og for ekstra silkeagtige hår, og vask med lotion gang i et stykke tid. Husk - hvis dit hår blødt og rent, vil det være meget, meget skinnende. Blæse tør, hvis du ønsker det skal være lige, eller hvis du er nødt til at være et sted - aldrig dukke op hvor som helst overhovedet med vådt hår. Dernæst børste med en kvalitet børste (orne stritter er bedst) og stil som ønsket. Brug ikke for meget gel eller spray, selv om. Bare en lille, lille bit er god. Hvis du har til. Bestem din ansigtsform og få en stil, der smigrer det. Det er super nemt bare at gå på Google og finde ud af stilarter for dit ansigt. Få dit hår klippe hver 4-8 uger, og gå til den samme stylist og salon hver gang. Få noget særligt, ligesom højdepunkter eller en gloss behandling indimellem, også. Nogle populære frisurer er: flippy med den øverste del trukket tilbage, rodet boller med en af ​​disse skinny pandebånd, to skinny pandebånd, krympede i en halv hestehale med en tynd bøjle... du får at skinny pandebånd er altid i, right?
  • Dit ansigt skal være rene, klare og søde på alle tidspunkter. Må ikke få salon ansigtsbehandlinger, som en god en vil gøre dit ansigt plettet og brutto for en dag, før det skydes i - gøre dem derhjemme, med mudder masker, hver anden uge eller deromkring. Få en hud recept for at holde acne i skak (en hudorm eller to er fint, og du kan stadig se smuk, men en bums på størrelse med en ananas er ikke præcis, hvad vi går efter) spørge din læge, skal du ikke regne med Proactiv. Bær kun naturligt make-up, så du faktisk ikke ser ud som du er iført make-up. Udover, gutter hader det, når du ser malet og ingen vil overveje at du temmelig hvis de tror, ​​du skylder det hele til Sephora. Tonet fugtighedscreme, concealer, pudder til at indstille, mascara, lip gloss, nogle rødme og måske neutral øjenskygge er alt hvad du virkelig har brug for.
  • Du skal have en god mundhygiejne. Børst dine tænder, floss og anvendelse mundskyl og mynte. Børst dine tænder og tunge to til tre gange om dagen (ikke i skole, selv om). Hvis du har brug for et motiv til at børste, brug aromatiseret tandpasta, ligesom kanel, vanilje eller citron. Brug crest hvide bånd om nødvendigt.
  • Tag brusebad hver dag, og krat overalt grundigt med en eksfolierende handske og god sæbe.
  • Shave / voks ethvert hår, som du mener har brug for at fjerne. Dette bør ikke indeholde dit hoved. Det holder tingene rene, glat og godt ud.
  • Hold dig i form. Kør spor, gør pilates, uanset hvad det er, det er bedre at spise lidt junk food og motion end at lounge på sofaen og spise noget, men selleri.
  • Få manicure og pedicure professionelt om hver anden uge, men gøre din egen, når du har brug for. Brug store neglelak, selv om, så det ser ud køligere.
 4. 4
  Få attitude. Ikke en holdning, men den holdning. Må ikke være onde. Vær sød til nogen, du kan muligvis står til at være sød til civile til nogen, du kan muligvis står til at være civile til, og hvis du ikke kan håndtere dem, så prøv at undgå dem. Må ikke være en goody to sko - hvis nogen jabs, jab lidt tilbage - men bare huske, at virkelig populære folk ikke behøver at mobbe - de er cool nok, at deres stats ikke afhænger af det. Dronningen aldrig åbent angriber nogen - det er mere almuen, de nervøse middelklassen, der gør det. Hvis nogen i din kreds Disses dig, ikke dumpe hende, degradere hende en lille smule og få en hemmelighed fra hende - det er mere effektivt og mindre middelværdi.
 5. 5
  Dress cutely. Du ved, hvad de populære mærker er (Abercrombie, European Eagle, Topshop, Hollister, Forever 21, Old Navy, Aeropostale, gæt?, Tommy Hilfiger, osv.). Hvis du ønsker at gå den ekstra mil: Juicy Couture, Marc Jacobs, Urban Outfitters, europæisk Apparel. Du ønsker at se ekstremt classy. Vær afslappet, men fabelagtig. Bær fantastiske tøj, og har stor stil. Og please, ikke irettesættelse folk for underlige outfits, det er deres stil, og det er, hvordan de ønsker at klæde. Kjole men du vil, men naturligvis ikke gå til en dans iført en tennis kjole. Du skal elske din outfits. Det første skridt til at få alle til at ønsker at være ligesom dig ser godt ud. Du kan virkelig ikke bære en fem tusind dollar Oscar De la Renta kjole til engelsk klasse, og det kan ikke engang være tilrådeligt for din næste skolefest. Bare mærkenavn jeans, en blonde kantet top, og en Henley over det kan gøre underværker. Og glem ikke smykker og sko! Have mindst et par designer sko, helst hæle eller lejligheder, og ellers bare have en masse sko, selv om de ikke er de største brands, fordi det er mærket af at være girly. For smykker, slid aldrig noget klæbrig eller falsk leder, får kun kvalitet smykker, så ingen tarvelig plastik ringe med glitter. Det behøver ikke at være 100% Tiffany, lige så længe det er god kvalitet. Hvis du vil have folk til at følge dit eksempel (eller i det mindste elske dig for din stil), er du nødt til at vise, at du er en ægte person, og falske smykker er helt sikkert ikke ægte. Diamantdupper undere. Og en designer pung. Knock-offs er falske, og falske tasker er for falske mennesker. Nu behøver du ikke ønsker at være falske, gør du? Så den lektie er der ingen knock-off punge, de ikke ser ægte og alle ved det, så du narrer ikke nogen. Også holde sig væk fra meget prangende farver, da dette gør man ser tarvelige og gør det synes som om du prøver for hårdt at fange opmærksomhed. Jeans bør være en kæmpefordel, gør ikke dine hofter overlapper kanterne (dermed er muffin toppe født). Læs modeblade at blive inspireret af de nyeste looks. Anbefalede magasiner omfatter: Teen Vogue, Seventeen og Elle.
 6. 6
  Lær at håndtere sladder fint. Hør, babe, er der ingen måde, folk kan helt undlade at sladre. Det er hvordan du gør det, der tæller! Må ikke nogensinde sladder om dine nære venner, og kun papirkurven nogen bag deres ryg, hvis du tror, ​​at de fortjener det siges at deres ansigt ikke siger det til deres ansigt, selv om, det er forfærdeligt. Sørg for at kun sladder med dine troværdige bedste venner, også. Det er ikke noget som helst at være stolt af, men det er den menneskelige natur. Eller, ja, okay, pige natur.

Tips

 • Hold op med skolearbejdet og kram. Det er virkelig vigtigt. Gør mor stolt.
 • Påfør læbepomade, forskellige skygger for hver læbe, og gnid sammen.
 • Har en fashion "ting" som blonder eller farven rød eller hvad.
 • Hold op med popkulturen type stuff. Europæiske teenagere taler om det en masse, så du bliver nødt til at være i loop. Læs Teen Vogue og modemagasiner som. Men faktisk ikke bruge pull out plakater, de giver dig, de er slags tarvelige og vil gøre dit værelse mere rodet. Ingen lovovertrædelse. Læs alle slags bøger, du vil, så længe det ikke er uhensigtsmæssigt. Læs Clique, Gossip Girl og nogle klassikere, men intet halt eller tarvelige.
 • Må ikke nogensinde blive involveret i noget ulovligt eller dum. Selv hvis det, du gjorde (hvad det er) er ikke dårligt, så prøv ikke at blive involveret i noget, der kunne forstyrre folk, fordi det ødelægger dit omdømme.
 • Du vil gerne eje en iPod, computer og mobiltelefon, hvis du har råd til det.
 • Må ikke komme i problemer med lærerne! Hvis du er rart at dem og følge deres anvisninger, så vil de ikke ydmyge dig.
 • BARE make up værker vidundere. Hold dig til nuancer, der vil gøre dine øjne pop. Altid fremhæve enten dine læber eller dine øjne. Aldrig begge, da det gør dig til at ligne en klovn.
 • Har mindst én sjov ting planlagt de fleste weekender.
 • Krølle dine vipper-dette gør nogen smukkere, øjeblikkeligt. Så gælder mascara.
 • Abonner på et par blade, ligesom Seventeen, Teen Vogue, etc. Det vil give dig noget at se frem til i mailen.
 • Bestil tøj online tider. Se ovenstående årsag.
 • Ud over at gøre små, eksklusive ting, har et par store partier nu og da, det vil få dig nye venner, og udvide din cirkel. Plus, bliver lukket ud, er slags halt, right? Have et hjerte!
 • Prøv at lære mindst én ny ord om ugen, og bruge det i din hverdag samtaler. Det vil gøre dig vises fascinerende. Sørg for at du ved, hvad ordet betyder, selv om.
 • Være lidt uforudsigelig nogle gange, men aldrig gøre noget dumt, ulovlig eller perverteret. Hvis du gå få anholdt for noget, afhængigt af hvad det er du vil enten være kendt som en skank eller hoebag af pigerne og en hottie af nogle fyre, eller bare en stoner.
 • Få berømt for noget-noget godt eller harmløse, selv om. Dette er nyttigt, men ikke nødvendigt.
 • Påfør øjenskygge til præcis den krølle på dit øjenlåg, ikke højere eller lavere, medmindre det er ren og skær.
 • Gør dit værelse supersød og passer til din personlighed. Det er altid rart at blande to stilarter, ligesom klassiske chic og pornoblade søde til at skabe en unik og smart look. Spørg dine forældre, hvis det er okay med dem for dig at få nye sengetæppe, lagner, sækkestole, male væggene... uanset hvad du ønsker at ændre. Folk vil elske at hænge ud der, hvis du elsker det.
 • Tænk på en fangst sætning. Kristin Cavallari er berømt for at sige, "helt tydeligt!" og Paris Hilton er konstant siger, "Det er varmt." Brug din fantasi. Sig noget på fransk eller italiensk, for eksempel (begge disse betragtes som "kølige sprog", som er spansk ), men undlad venligst at sige "Cute!" eller kopiere noget fra en bog eller tv-show, det er bare virkelig halt.
 • Tag din gruppe ud for manicure, film, middag, shopping, osv... brug din fantasi her, men gør det fantastisk, uanset hvad det er!
 • Må ikke sværger, det er virkelig dumt og uforskammet. Ud over, hvad er pointen? Du lyder som en person, der ønsker at skabe problemer.
 • Vask dit hår med lotion gang i et stykke tid

Advarsler

 • Brug din sunde fornuft.
 • Lad ikke din popularitet komme til dit hoved. Der er folk derude, der, tro det eller ej, kan ikke lide dig. Må ikke give dem grunde til at hade dig endnu mere.
 • Når du arbejder på at holde sig i form, ikke gå amok og sulte dig selv. Altid være sund.
 • Nogle mennesker vil hade dig, eller misunder dig, for ingen grund og sprede rygter. Bare ignorere dem.
 • Hold dig væk fra stoffer.
 • Må ikke blive betyder.

Ting du behøver

 • Gode ​​venner
 • Parfume (valgfrit)
 • Pænt tøj (de behøver ikke at være dyrt!)
 • Tonet fugtighedscreme
 • Concealer
 • Lip Gloss
 • Neutral øjenskygge (valgfri)
 • Mobile Phone
 • Clique og / eller nice gruppe af venner
 • Purse + Wallet