Wkadk

Sådan at opføre sig som en prinsesse

Opfører sig som en prinsesse kan synes svært eller latterligt, men det er ikke. Det handler om hvordan du handler!

Steps

Sådan at opføre sig som en prinsesse. Aldrig ofrer komfort for stil.
Sådan at opføre sig som en prinsesse. Aldrig ofrer komfort for stil.
 1. 1
  Starte små: Deltag venner og eller kolleger skuespil og lignende sociale arrangementer viser kunst. Bær kun de mest formelle påklædning med korrekt etikette at matche det.
 2. 2
  Hår: Det behøver ikke at blive gjort i høje krøller eller stramme slangekrøller. Bare sørg for, at det er fugtet pænt og kæmmet. En sød up gøre, når det er varmt udenfor kan se classy. Sørg for at du har en god hår pleje rutine også - shampoo det, tilstand det og anvende cremer til at få det så uberørt som muligt.
 3. 3
  Tøj: Vælg tøj, der passer dig og din smag. Men vær forsigtig, at du ikke ønsker at fremstå tomboyish. Sørg for, at tøj, du vælger, er rent og plet-fri. Også være beskeden! At være en prinsesse betyder dressing som en dame. Der er ingen grund til at vise.
 4. 4
  Aldrig ofrer komfort for stil. En prinsesse skal føle sig godt tilpas i alle situationer. Nu betyder det ikke dukke op ved en formel middag i en træningsdragt, men ved, at når du er komfortabel, vil folk være komfortable omkring dig!
  • En prinsesse er en prinsesse inde og ude. Så mens du kan se den del af en prinsesse, skal du sørge for, at du altid skildre en prinsesse indeni så godt.
 5. 5
  Vær selvsikker. Det er vigtigt, at du kan lide at være dig selv. Hvis du mener, du er smuk, vil alle andre se du er smuk. Kig i spejlet og smil, se hvordan venlig og sjov du ser, fortælle dig du er smuk og smart, og aldrig lade nogen fortælle dig noget andet.
 6. 6
  Har gode manerer. En prinsesse har altid gode manerer, hun ikke sværge eller uartige offentligt. Altid sige venligst og tak, være respektfulde, være høflig, og være venlige. Være høflig til en person, selv om de er meget uhøfligt til dig.
 7. 7
  Være velgørende. Hvis der er et valg mellem at gøre noget for dig selv og gøre noget for de mindre heldige, skal du vælge at forsage dine egne behov og hjælpe dem, der ikke kan hjælpe sig selv. Nogle store ting, du kan gøre for velgørenhed nævnes: Hæv penge til de mindre heldige, frivillig på dyret husly, frivilligt på Frelsens Hær, donere tøj og andre ting, du ikke bruger til de trængende.
 8. 8
  Være yndefuld. Grace er evnen til at bevæge sig gennem livet, som hvis du var en blomst flydende i en dam.
 9. 9
  Være medfølende. Det betyder, at kigge efter andre, den måde, du ville have nogen til at passe på dig, ligesom tendens til andre i tider med behov eller catering til de syge, de sultne og de fattige.
 10. 10
  Vend den anden kind til. Prinsesser ikke bære nag, kæmpe, eller få hævn. Lær at rulle med slag.
 11. 11
  Være betænksom. Tænk om andre uden grund, sende nogen et kort, bare for at sige, at du elsker dem, eller hørt, at de havde en dårlig dag, eller gøre nogen en sandwich, hvis de siger, de er sultne.
 12. 12
  Socialisere! Tal med folk omkring dig, skal du ikke være genert, fordi hvis du ikke synes at bekymre sig om nogen, vil du blive betragtet som noget af en stak-up person. Gå op til folk og slå op samtaler, og når du møder folk, aldrig nogensinde glemme deres navne, når du taler til dem.
 13. 13
  Smiler meget! En prinsesse skal altid se glad, så ikke skule. Hvad vil de sige i den kulørte presse, hvis du overalt går på udkig vred?
 14. 14
  Være virkelig rart. Det er en stor sandhed, at det ikke er tiara, der gør prinsesse, det er hvad hun har på indersiden. Prinsesser bliver husket for det gode, de gjorde, ikke for deres udseende. Være rart at dem, der er ked af det, at betale en ærlig kompliment til nogen, gå ud af din måde at hjælpe mennesker.
 15. 15
  Vær dig selv. En prinsesse bør ikke være falsk, eller hun ikke vil være en sand prinsesse. Må ikke være en anden, være dig.
 16. 16
  Gør dit bedste i skolen. Du kan ikke glemme dine studier, da de vil hjælpe dig meget i den nærmeste fremtid. Når du får gode karakterer, ikke går rundt flaunting dem. I stedet kan du hjælpe nogen, der har problemer i skolen. Alle er gode til noget, så du har ingen grund til at være åbenlyst stolt af din bedrift.
 17. 17
  Skift langsomt. Hvis du ikke er en prinsesse slags person, overgang meget langsomt dag for dag, så dine venner og familie ikke tror, ​​du er en poser, eller at dette er bare en fase.
 18. 18
  Være omsorgsfuld. En prinsesse skal bekymre sig om andre i hendes liv. Hvis en venner familiemedlem dør gør alt, hvad du kan for at gøre hende til at føle bedre, måske endda købe hende en gave. Hvis du ser nogen falde hjælpe dem op, hvis nogen falder deres kram hjælpe dem samle det op, og selvfølgelig, ikke grine på folk, når de får ondt.
 19. 19
  Stå op straight. Lige siden oldtiden har royalty blevet trænet i at stå op så lige som muligt for at sætte dem ud fra almindelige mennesker. foregive du har en snor fastgjort til dit hoved holde hovedet højt op. Stående op høj og lige gør man ser stolt og majestætisk. Ekstra frynsegode: stående op straight gør du ser ti pounds slankere og er godt for din ryg, mave og ryg muskler. Din kropsholdning kan afspejle et ton om dit niveau af selvtillid så godt, så prøv at have gode arbejdsstillinger for at vise alle, at du er overbevist om, hvem du er.
 20. 20
  Være blid. En sand prinsesse er aldrig barske eller pågående. Du kan stadig udtrykke dine følelser uden at smække dem i folks ansigter.
 21. 21
  Ikke grine højlydt og en masse. Hvis du griner meget, de vil synes, at du er dum. Sørg også for din latter passer ind i "fine"-kategorien og ikke "ulækkert" en.
 22. 22
  Må ikke blive meget begejstret for en bestemt ting. Dette gør du synes umodne og dum. En prinsesse skal altid forblive rolig i enhver situation.
 23. 23
  Være klassiske. Hold dig til din moral, og ikke gå til dumme partier med en flok beruset idioter. Dette betyder ikke, at du ikke kan have det sjovt, det betyder bare, du nødt til at udøve en vis selvkontrol.

Tips

 • Må ikke sladder. Det gør man ser dårligt og tarvelige, det stik modsatte af en ideel prinsesse.
 • At være en prinsesse betyder du nice og venlige, det er ikke alle om tøj og make up.
 • Være elegant og venlige til alle!
 • Det er ikke den tiara, der gør prinsesse, det er hendes ærlige attitude og omsorgsfuld personlighed.
  • At være en prinsesse handler om din holdning, ikke hvor mange penge du har, eller hvem dine forældre er. Altid være der til at støtte dine venner gennem hårde tider og opbygge et positivt omdømme. Det vil betale sig i sidste ende.
 • Prøv at lære at være respektfulde og har en samvittighed.
 • Det er nemt at blive optaget opfører sig som en prinsesse, så sørg for at have det sjovt!
 • Have det sjovt! Du er ung alligevel, du er nødt til at møde nye mennesker. Nyd livet og det bedste du kan gøre er at forsøge at finde dig selv.
 • Hvis du ønsker at være en prinsesse for egoistiske grunde, bare stå det sådan til, fordi en del af at være en prinsesse ikke bliver rige eller have en stor mansion / house. Det handler om loyalitet, royalty, og at give. Det er alt du behøver at være en prinsesse.
 • Må ikke få dine forhåbninger op og handle som en 3 år gammel, fordi du ikke kan være en bogstavelig prinsesse.

Advarsler

 • Vær forsigtig, at du ikke får snottet. En sand prinsesse vil være venlig at alle, og ikke gøre nogen føle sig underlegen.
 • Bare fordi du er en prinsesse gør ikke du Gud. Slap lidt af og være ydmyg.