Wkadk

Hvordan at være en mere sikker teen

At lære at være mere kan være udfordrende. Bare følg disse enkle trin, og tingene vil være en lille smule lettere.

Steps

Hvordan at være en mere sikker teen. Gør dig selv gladere derhjemme.
Hvordan at være en mere sikker teen. Gør dig selv gladere derhjemme.
 1. 1
  Gør dig selv gladere derhjemme. Tal med og for et stykke tid, indtil du ikke kan holde at lykke flaske og har brug for at lade det ud.
 2. 2
  Start i skolen ved at sørge for dit hoved ikke lavere, og dit hår ikke går foran dit ansigt som et dæksel. Hold hår fra dit ansigt, sætte det hood dit hoved, og slid lyse muntre ubureaukratiske farver som orange og grøn. Gå selvsikkert.
 3. 3
  Gør øjenkontakt. Hvis du ikke kan gøre det, se på deres skulder eller noget nær deres øjne.
 4. 4
  Må ikke skjule! Det vil gøre dig synes som du ikke ønsker at snakke.
 5. 5
  Smile eller grine af vittigheder, det gør dig mere mærkbar. Fortæl nogle også.
 6. 6
  Smiler meget. Dens bedre, når nogen ser sig omkring, og ser dette lyse lykkelig person med et smukt smil end bare ikke at lægge mærke til dig i baggrunden.
 7. 7
  Hvis du sikkert kender svaret på spørgsmålet derefter hæve din hånd. Hvis dens forkert så bare trække det ud (det tiltrækker også en vis opmærksomhed mod dig selv uden at overdrive det).
 8. 8
  Sørg for at du taler med dine venner, fordi (måske), som er der, hvor du føler dig mest komfortable.
 9. 9
  Hvis du føler dig så genert, at man ikke kan tale meget til dine venner så bare tilføje i en kommentar en gang imellem.
 10. 10
  Må ikke være falsk. Hold de venner, du har som dine venner. Du ønsker ikke at skubbe dem væk og så ikke blive accepteret af andre.
 11. 11
  Vær hvem du er! Vær dig selv. Må ikke være der, du ikke er. Aldrig foregive at være den person, du ønsker at være.
 12. 12
  Handler som du er altid glade og komfortable. Dette vil gøre dig en folk magnet, ikke i en gruopvækkende måde, men folk vil helt sikkert vil komme til at kende dig, og som omfatter dit crush. Når man vænner sig til det, vil den fungerende stoppe og det bliver naturligt.
 13. 13
  Må ikke være en luft hoved men absolut tage tid til at føle sig godt om dig selv. Dude, hvem ville ikke tale til dig, når du har lyst til det?
 14. 14
  Tage risici! Du får kun ét liv! Arbejd hårdt på dine mål, griner meget, kærlighed alle, du kan og stole på dig selv. Gør et punkt til at gøre noget, som du har ønsket at gøre, men også skræmmer dælen ud af dig. Det kan være svært i starten, men jo mere du gør det, jo mere stolt af dig selv, du bliver. Det er hvordan du bliver selvsikker.
 15. 15
  Må ikke over tror dine bevægelser. Det er virkelig svært for nogle, især når du er møde nye mennesker. Bare gå efter det, du ikke bekymre dig om, hvad der vil gå galt.

Tips

 • Hvis du ikke er stor på smiler derefter praksis derhjemme. Ikke foran spejlet, men bare smile til dig selv på tidspunkter og senere se det (efter et stykke tid).
 • Kig i spejlet hver dag og sige til dig selv "Jeg rock. Jeg fantastiske, talentfulde og smukke i mine egne veje, og alle kender det. Jeg elsker mit liv, og jeg føler stor! Jeg kan gøre noget, være noget, og jeg er elsker det. " Du kan også lave din egen version. Bare få det ud af dit hoved, at du bliver selvoptaget. Du er ikke! Du er bare at fortælle dig selv, at du er det hele værd og tro mig gutter, du er! Du styrer og være sikker på at fortælle alle dine venner det samme.
 • Der er intet galt med at være mere social og glad over familien.
 • Hold dit hoved op, og stoppe kigge på gulvet.

Advarsler

 • Aldrig lyve om ting-ikke fortælle folk noget, der kan gøre dig til at lyde køligere og mere populære. Dette vil føre folk i at ville se dig bevise, hvad du sagde, ingen kan lide en kontrollampe!
 • Må ikke overdrive det ved første fordi så er du fanget med folk, der tror, ​​du ikke er så genert som du er, og som kan gøre dig ked af at trække sig tilbage igen.