Wkadk

Hvordan til at acceptere at være høj som en teenager pige

Så du er en høj teen pige, som kan være hård, når du er højere end alle omkring dig. Men det at være høj eller lav, er en af ​​de ting i livet, du ikke kan gøre en hel masse om. For at acceptere at være høj, bliver du nødt til at acceptere at være dig selv. Nyd at være høj, fordi en af ​​disse dage vil komme i handy, så selv om alle disse børn sidde og gøre grin med dig hver dag de er kun jaloux. På et tidspunkt, du måske vil være højere end din knuse... men ikke at bekymre dig - piger naturligvis ramt puberteten tidligere end drenge, der har tendens til at opleve hurtige vækst ryk senere.

Steps

Hvordan til at acceptere at være høj som en teenager pige. Tænk på de fordele.
Hvordan til at acceptere at være høj som en teenager pige. Tænk på de fordele.
 1. 1
  Være optimistisk. Føler mig heldig, at du er høj. Der er mange mennesker, er kortere end dig, der ville elske at være højere. Nogle mennesker er virkelig kort, fordi de har dværgvækst. Tallness er et symbol på et godt helbred, og du vil altid blive beundret for det. Kig på kvinder, der alle er 5'8 eller over: Cindy Crawford, Angelina Jolie, Naomi Campbell, Mariah Carey, Tyra Banks, Adriana Lima og Heidi Klum. Disse er nogle af de smukkeste kvinder i verden. Mænd elsker dem. Og de er alle høje.
 2. 2
  Tænk på de fordele. Du kan nå høje ting mange mennesker ikke kan nå. Din naturlige højde kan være nyttigt i mange sportsgrene, såsom basketball. Du er fysisk hurtigere og stærkere. Du har en stor chance for at optage modellering som en karriere. Også, har du sandsynligvis se ældre end de fleste af dine venner, som i teenage årene er en stor fordel, især når det kommer til dating. Folk har en tendens til at have mere respekt for en person, der er høj og højere personer ender med at blive betalt mere i deres job også!
 3. 3
  Tænk ulemperne. Hvad kan du ikke lide ved at være høj. Ja, du bang dit hoved på ting en gang imellem. Dine klassekammerater kan gøre grin med dig, fordi de er jaloux. Men i virkeligheden er at være høj egentlig ikke så slemt som du tror det er. Desuden når dine venner kommer i puberteten, vil højdeforskellen aftage.
 4. 4
  Accepter at være dig selv. Hvis du ikke allerede har, acceptere, at du er hvem du er. Du kan blot sige, "Jeg er den, jeg er." Når du siger disse fem ord, så tænk på de kvaliteter af dig selv, som du er stolt af. Måske har du ikke lide at være høj, men måske du er rigtig smart eller er en god lytter. Hvis du ikke kan tænke på nogen gode kvaliteter af dig selv, du har brug for.
 5. 5
  Accepter, at du er høj. Når du har accepteret, hvem du er, har du accepteret, at du er høj. Hvordan? Da du er dig, og du er høj, accepterer du dem begge. For at styrke det, skal du blot sige til dig selv, "Jeg accepterer, at jeg er høj", og mener det, når du siger det. Gør ikke dette, indtil du rent faktisk har accepteret det selv. Det kan tage et stykke tid, men i sidste ende du vil.
 6. 6
  Det skal du ikke tænke på. Vær stolt af, at du ikke er den korteste kid rundt. Hvis du er over 14 eller deromkring, vil du stoppe med at vokse hurtigt, og du vil ikke være så høj som andre, der holder vokser senere i deres teenage år. Selv hvis du ender opholder højere end dine kammerater, så husk at du altid vil møde nogen højere i livet.
 7. 7
  Deltag i sport, hvor du har højden fordel. Har du nogensinde tænkt, at fordi du er højere du har mindre afstand til at svømme i et løb? Hvad om at fange en rebound i basketball, fordi du kan nå højere end dine kammerater? Tænk på at deltage i et par af disse: Basketball, tennis, cykling, løb, Volleyball etc.

Tips

 • Læn dig ikke! Det er fristende, fordi du taler til så mange mennesker er kortere end dig, eller du gør det, fordi du ønsker at synes kortere. Gør det ikke! Det bare gør man ser sky og bange for din egen hud, og det gør dig et mål for drilleri.
 • Vær dig selv, vær venlig for alle. Folk er bundet til at lægge mærke til dig, når du er høj, bruge det til din fordel og få venner.
 • Husk, høj er smuk.
 • Indse, at de fleste mennesker ikke betale så meget opmærksomhed til højde - bære dig selv med tillid. Folk vil bemærke en smuk, stærk person, ingen vil tro på sig selv, at du er for høj!
 • Husk, høj er yndefuld.
 • Du er hvad du tror du er. Du er høj og smuk. Tro det, og andre vil ikke spørgsmålstegn ved det.
 • Husk, at i en kort periode mange mennesker vil indhente og være næsten din højde.
 • Hvis dine venner gør det sjovt i dig for at være høj, fortælle dem til at stoppe. Hvis de ikke gør det, de er ikke rigtige venner. Find nye venner.
 • Nogle lærere vil ikke forstå, hvad det vil sige at være høj og drillet af jævnaldrende. Da du er tall de kan ikke give dig den samme sympati som en overvægtig og korte bliver drillet. Forklar, at det er lige så sårende og bør ikke afvises.
 • Iført lejligheder i stedet for hæle kan gøre dig mere komfortabel.
 • Folk siger, at være høj bliver yndefuld. Så du kan være yndefuld, men hvis du ikke er, kan du tage ballet klasser. Noget for at gøre dig selv yndefuld!
 • Men, er du velkommen til at bøje knæene en smule, men ikke for meget! Det er faktisk bedre for jeres ben / knæled til at bøje knæene lidt stedet for at holde dine ben helt lige.
 • Du må ikke være i stand til at bære den nyeste stil i alt, men det betyder ikke, at du ikke kan føle sig godt om at bære det tøj, du passer!
 • Shop online for høje montering størrelser. Få mall butikker har bukser med inseams længere end 35 inches.
 • Væn dig til det faktum, at nogle stilarter jeans og vil ikke være til rådighed for høje piger. Butikkerne må kun lagerføre de større samlinger i høje størrelser. De begrænser også farverne i bukserne til sorte, brune og grå.

Advarsler

 • Hvis du ikke er fortrolig med din højde, iført høje hæle vil kun gøre dig føle sig mere ubehageligt. Men du kan huske på, at hæle er fantastisk til særlige lejligheder og gøre dig se endnu smukkere - hvis du kan holde din selvtillid niveauer op. At være høj er en af ​​de bedste ting i verden.