Wkadk

Hvordan man kan slippe af med acne uden brug medicin

Jeg tilbragte det meste af mit liv låst inde i mit soveværelse, elendige om min rasende acne. ~ ~ Moon Unit Zappa
Acne vulgaris (almindeligvis kaldet akne) er en hud sygdom forårsaget af ændringer i pilosebaceous enheder. Så det er den videnskabelige definition af acne. Men vi ved alle, hvad acne er, og hvor pinligt det er. Der er intet værre end at vågne op om morgenen for at finde en dejlig stor zit på dit ansigt. Der er måder, hvorpå du kan hjælpe med at slippe af med acne, uden brug af medicin.

Steps

Hvordan man kan slippe af med acne uden brug medicin. Kombinere flere knuste hovedpinetabletter, vand og honning til at skabe en salicylsyre maske.
Hvordan man kan slippe af med acne uden brug medicin. Kombinere flere knuste hovedpinetabletter, vand og honning til at skabe en salicylsyre maske.

Skabe en naturlig ansigtsmaske

 1. 1
  Kombinere flere knuste hovedpinetabletter, vand og honning til at skabe en salicylsyre maske. Salicylsyre er en almindelig måde at angribe acne og befri din hud inflammation.
  • Bland fem til flere regelmæssige hovedpinetabletter med kun en antydning af vand. Vær sikker på at du helt knuse aspirin for at opnå den fulde effekt.
  • Tilsæt en teskefuld honning, der fungerer et antibakterielt middel. Ikke blot vil honningen dræbe enhver ansigts bakterier, vil det også blødgøre og fugte huden.
  • Efterlad masken på dit ansigt i op til 15 minutter. Skyl godt med varmt vand og dup tør med et rent håndklæde.
 2. 2
  Sæt æg på dit ansigt til at regulere og udjævne acne tilbøjelig hud. B-vitaminer og zink ejendomme i æg rent faktisk vil bekæmpe bumser og regulere din hud til sin naturlige tilstand.
  • Knæk tre æg i skålen, der adskiller æggeblomme fra hvide. Du vil kun blive anvende æggehviderne til dit ansigt, så overveje at gemme blommen efter en opskrift.
  • Pisk indtil hvide er fuldt kombineres og derefter anvende til en ren ansigt. Du ønsker måske at overveje at gøre dette over vasken, da denne maske kan være rodet.
  • Lad hvide tørre i op til 20 minutter og skyl derefter grundigt med vand og sæbe. Fordi du har at gøre med rå æg, skal du sørge fuldt vaske og rense dit ansigt.
 3. 3
  Opret en olieabsorberende havregryn maske. Stivelsen i havregryn er kendt for at fjerne olie, mens på samme tid fugtgivende huden.
  • Kombiner en kop almindelig havregryn (ikke stål cut) med 2/3 kop kogende varmt vand. Bland godt, og derefter give havregryn til afkøling.
  • Tilføj ¼ kop honning til den afkølede havregryn og kombinere. Honningen vil fungere som et antibakterielt og fugtgivende middel.
  • Anvend til at rense huden og lad det tørre i op til 20 minutter. Skyl godt med mild sæbe og varmt vand.
 4. 4
  Påfør en bagepulver maske for at fjerne døde hudceller. Døde hudceller er ofte synderen til breakouts og en kedelig teint.
  • Mix ½ kop bagepulver med en teskefuld varmt vand. Du ønsker at skabe en pasta så enten reducere eller tilsæt vand afhængigt af sammenhængen.
  • Slater løbet ren hud og forsigtigt gnide over ansigtet. Gnav vil stimulere den døde hud til at løsne og lade ansigtet.
  • Skyl med varmt vand og mild sæbe efter du fuldt ud har masseret huden. Denne maske ikke kræver en vis mængde tid på ansigtet. Den blide massage vil gøre det trick for dig.

Anvend naturlige hjem retsmidler

 1. 1
  Opret en tonic hjælp æble cider eddike. De æblesyre og mælkesyre i æble cider eddike vil ikke kun fjerne olie og bakterier, vil det også exfoliate døde hudceller.
  • Bland en del cider eddike med en del destilleret vand. Hvis det er muligt, kombineres i en flaske, der indeholder et låg du kan ryste og bland.
  • Hæld på en ren vat og gnid hele dit ansigt. Påfør cider tonic på samme måde, som du ville enhver anden ansigts tonic.
  • Maskere ubehagelig lugt af cider eddike ved at tilføje grøn te til blandingen. Hvis lugten af ​​cider eddike gør dine tæer krøller, tilføje noget som grøn te eller enhver anden forbindelse, der indeholder æteriske olier.
 2. 2
  SLAP et par rå kartoffel skiver på dit ansigt til at helbrede acne. Især hvis du har givet i og plukket en bums kan placere frisk skiver kartofler på problemet ikke kun lindre, men reducere muligheden for at skræmme.
  • Hud og skive en regulær, rå kartoffel. Kalium, svovl, fosfor og klorid i kartoflen vil helbrede ømme bumser.
  • Efterlad kartoffelskiverne på acne områder for op til 30 minutter. Ikke alene er du healing din acne, er du også eksfolierende og rengøring af området.

Foretag ændringer i din daglige rutine

 1. 1
  Må ikke pop bumser. Når du pop, at zit du kun fjerne den synlige, overflade niveau problem. Når du pop, at zit du kun fjerne den synlige, overflade niveau problem. Men bumser er forårsaget af en række betingelser, og ikke tage dem kun vil sikre, at flere bumser vises. Så mens popping en zit kan synes som den hurtige løsning, er det virkelig kun en midlertidig løsning. Ikke alene er det en midlertidig løsning, men du vil også stå tilbage med acne ar, som måske eller måske ikke gå væk.
 2. 2
  Fjern stress fra dit liv. Meget lettere sagt end gjort rigtigt? Selvom hverdagens stress er uundgåelig, så prøv at undgå at stresse over tingene ved at tage en naturlig tilgang til afslapning.
  • Prøv meditation eller yoga. Visualisering eller omgivende dig selv med en beroligende tilstedeværelse kan ofte minimere virkningerne af stress og give dig en afslappende kropsholdning.
  • Ramte gym. Run, lift eller kasse ud af din stress. Frigivelse endorfiner under træningen kan lette dit humør.
  • Evaluer dit miljø. Ud over en giftig arbejde eller hjem miljøer, miljøforurening og endda tilsætningsstoffer kan gøre dig ængstelig.
 3. 3
  Vask, men ikke over at vaske dit ansigt. Over vaske dit ansigt kan irritere huden og skabe rødme.
  • Brug en mild sæbe, der er godkendt til at fjerne bakterier. Brug ikke almindelig håndsæbe, men i stedet sørge for sæbe, du bruger, er godkendt til ansigtet.
  • Påfør sæbe og vand med rene fingre eller en bomulds vaskeklud. Massér blidt uden skrubning.
 4. 4
  Vask dit hår ofte. Fjern og reducere olie fra dit hår, som kunne overføres til dit ansigt.
  • Træk håret væk fra ansigtet. Efter en lang dag i "skyttegravene" vildfarne hår på din hud, kan huse bakterier, som kan fremme acne.
 5. 5
  Vask dit pudebetræk ofte. Olier og rester fra dit ansigt lander på puden, hvilket skaber et arnested for bums producerer muligheder. Overveje at vaske eller ændre din pudebetræk hver par dage til at mindske chancerne for pude-båren acne.

Tips

 • Ved anvendelse af hår gelé eller spray, så prøv dit bedste for ikke at tillade nogen at røre dit ansigt, som de kan tilstoppe dine porer.
 • Når du vasker dit ansigt, så prøv at undgå at bruge en vask klud. Det er bedre at bruge dine hænder, fordi at bruge en vask klud vil simpelthen sprede infektionen omkring hele dit ansigt.
 • Når iført makeup, altid sørge for makeup er mærket "ikke-comedogen" eller "ikke-acnegenic".
 • Anvendelsen af ​​en basisk astringerende eller toner kan give yderligere fordele, selv om det ikke er en standard acne medicin. Troldnød, hydrogenperoxid og sprit kan reducere porestørrelse og dræbe overflade bakterier på huden. De kan også forårsage hudirritation, så brug den sparsomt ved første, indtil du ved, hvordan din hud vil tolerere behandlingen.
 • Når du bærer makeup, ikke overbelaste fordi det kan synke ned i dine porer, og husk at vaske det hver aften.
 • Tilbringe tid udenfor i solen rent faktisk vil bidrage til at reducere eller fjerne din acne. Få en tan kan bidrage til midlertidigt at dække dine bumser, men når din hud tilbage til sin normale farve, du vil se acne igen. Sørg for altid at anvende en ikke-comedogen solcreme på mindst 15 SPF til din hud før overskriften udenfor i længere tid. Hvis du opholdt dig i solen længe nok til at brænde til det punkt, hvor din hud skræl, kan der reducere din acne midlertidigt på grund af den hurtigere regenerering af din hud. Men risikoen for hudkræft gør denne fremgangsmåde uønsket.

Advarsler

 • Undgå altid at klemme din acne... det vil medføre rødme og kan blive værre!
 • Pas på, at bagepulver masken ikke kommer i munden - det smager dårligt.