Wkadk

Hvordan man kan overvinde og opgive jalousi

Denne artikel indeholder flere nyttige og praktiske tips om at overvinde jalousi i et romantisk forhold..

Jalousi er en vred følelse, der stammer fra en tro på, at der kun er en begrænset mængde af kærlighed til at gå rundt, og at din kilde til kærlighed bliver formindsket ved tilstedeværelsen af ​​en anden person.

Det betyder, at det er en følelse, der har udviklet sig til at beskytte ens ressourcer, især kærlighed og pleje. Det er en ubehagelig følelse at opleve og er meget svært at ryste. Jalousi kan enten være rationel eller irrationel.

Rationel jalousi opstår, når ens kærlighed og pleje ressourcer bliver omdirigeret af en anden. På den anden side, er irrationel jalousi, når du opfatter din kærlighed og pleje ressourcer, der skal omstilles, når de i virkeligheden ikke er det. Tilsvarende irrationel jalousi opstår, når du ikke rigtig kontraktlig ret til at kærlighed og pleje.

På nogle måder, er rationelt jalousi en nyttig følelse at advare dig på behovet for at kommunikere dine behov til din elskede og minde dem om, at du har brug for deres kærlighed og pleje. Men irrationel jalousi betyder, at dine følelser ikke er baseret på en rimelig vurdering af situationen, og at du spilder din energi. Muligvis kan dette føre til ødelæggelse af et allerede eksisterende forhold, eller tab af en mulighed for at udvikle et forhold.

Ikke alle er så godt integreret og udviklet, at de mener, at der er en endeløs kilde til kærlighed til dem. Alle tider føler, at deres kærlighed bliver viderestillet. Hvis du har rationelle jalousi, så kommunikation dine behov er nødvendig. Hvis du har irrationelle jalousi, så prøv nogle af disse trin:

Steps

Hvordan man kan overvinde og opgive jalousi. Irrational jalousi kan forgifte ethvert forhold.
Hvordan man kan overvinde og opgive jalousi. Irrational jalousi kan forgifte ethvert forhold.
 1. 1
  Irrational jalousi kan forgifte ethvert forhold. For eksempel kan det ødelægge en god kommunikation mellem mennesker, hvilket medfører en nedadgående spiral af ubegrundede argumenter og slagsmål. Klar, følsom åben kommunikation er nøglen. Tal, udtrykke dine behov, og hvad du er villig til at give. Være en fredsmægler. Være en løsning finderen, ikke en anklager. Sørg for at du ikke baserer sådan en ubehagelig følelse på utilstrækkelige beviser.
 2. 2
  Irrational jalousi indikerer usikkerhed i en persons selvværd og manglende tillid til hans eller hendes evne til at tiltrække og fastholde en partner interesseret. En elsker, der har mistanke partner i utroskab uden at have reelle beviser for, der kunne bogstaveligt "terrorisere" ham eller hende ved konstant at anklage og afhøring. Det kunne endda føre til en selvopfyldende profet, bliver mistænksom mangel på tillid, og spørgende din partner om hans færden i en undersøgelsesdommer måde forårsage unødvendig kampe, konflikter en i sidste ende bryde-ups af relationer, der ellers havde et stort potentiale for at udvikle sig og trives. Lad ikke dette ske for dig. Hvis du mener at du udsætter din partner til din jalousi, begynder at arbejde på at fjerne det med det samme.
 3. 3
  Ironisk nok, kan nogle mennesker udvikler jalousi, når deres forhold er stor, og de ​​er meget tilfredse med deres partner. Deres jalousi og deres besiddertrang er en bivirkning af deres ønske om ikke at miste noget, der er meget speciel og meget værdifulde for dem. Og jo mere dyrebart deres partner er at dem, jo ​​mere omhyggeligt folk bevogte ham / hende ved at være jaloux. At bekymring og frygt for tab af nogen meget sjældne og specielle får folk til at overbeskytte det.
 4. 4
  Eliminering jalousi er ikke en hurtig proces. Jalousi er et træk af karakter, en ramme i sindet og en følelse, og som sådan - at komme af det er en gradvis udvikling, der kræver arbejde, selvrefleksion, tålmodighed og vedholdenhed.
 5. 5
  Den store nyhed er, at frugterne af håndtere og overvinde jalousi sandsynligvis vil holde dig fri for jalousi for resten af dit liv og vil gøre dine fremtidige relationer langt mere vellykket.
 6. 6
  Så hvad er de trin, du kan tage for at beskæftige sig med og overvinde jalousi og besiddertrang? Den første og vigtigste skridt i forbindelse med jalousi er, ligesom med mange andre spørgsmål er at anerkende, at du har et problem. De fleste mennesker, der har jalousi spørgsmål er i benægtelse og nægter at indrømme, at deres adfærd og opfattelse er irrationel og deres mangel på tillid er underbygget af nogen reelle fakta. Erkender, at du har et problem er afgørende for din motivation for at arbejde på det, og for din succes i at overvinde jalousi. Når du har bestået dette afgørende første skridt, og har erkendt, at du er jaloux, kan det være i din bedste interesse at vedtage følgende, dokumenteret-til-være-effektive overbevisninger, der gradvist vil fjerne din jalousi og alle dens manifestationer:
 7. 7
  Bliv opmærksom og acceptere det faktum, at uanset om du har tillid til den person, du er med eller ej, uanset om du spørgsmålstegn ved hans handlinger eller ej, og om du "spion" på ham, ikke har nogen positiv effekt på hans opførsel og trofasthed. Hvis en mand eller en kvinde ønsker at snyde, vil han / hun finde en måde at snyde, og der er intet du kan gøre for at forhindre det. Så stop det! Stop antage det værste om ham. Stop gad vide hvor han er, og hvad han gør på ethvert givet tidspunkt! Antag det bedste om din partner og hans trofasthed mod dig, indtil og medmindre du har reelle grunde til at tro andet.
 8. 8
  Husk på, at den eneste grund, det eneste, der holder din partner omkring dig er hans ønske om at være sammen med dig. Intet andet holder nogen af ​​jer i nærheden af ​​hinanden. Og hans ønske om at være sammen med dig kommer IKKE fra din pres, din være jaloux eller dine forsøg på at overbevise ham til at være tro mod dig, men fra dine andre kvaliteter, der gør dig attraktiv og ønskelig. Dine bestræbelser på at holde din partner ikke har nogen positiv effekt på dit forhold. Hvis der er noget, kan det lægge overtryk på denne person - noget, som ingen nyder og tåler for meget længe. Husk, at de bedste "snor" er løs en eller endnu bedre - en total mangel heraf. For at fjerne dit sind fra jaloux tanker bliver lidt mere egoistisk. Brug mere af din tid og dine følelsesmæssige og intellektuelle ressourcer på at opbygge dig selv som en person snarere end at opfatte dig selv som en del af forholdet. Arbejde på din karriere og dine andre mål. Tag en klasse i et felt, du har en interesse i, lære et nyt sprog, engagere sig i en form for kreativ kunst, tage en dans klasse, og gør noget andet, du har eller kan have en interesse i, så der er mere til dit liv end netop det forhold, og så, at dit liv ikke centreret omkring en given person og hans trofasthed til dig. Forfølge andre mål for dit liv vil forhindre dig i at holder øje med din partner og vil holde dig i en langt sundere følelsesmæssig tilstand, fri for jalousi.
 9. 9
  Ved at komme af jalousi, vil du udstille nogle af de mest attraktive kvaliteter i dig: din sunde fornuft, din tillid til dig selv og din evne til at tiltrække den anden person og bevare sin eksklusive romantisk interesse i dig, din værdi som en klog person,, og din tillid til din partners følelser. Gå ikke glip af sådan en nem måde at påvise de store kvaliteter af stigende langt over jalousi.
 10. 10
  Husk, der er ingen forsikring eller inkassobureau for ethvert forhold og jalousi vil bestemt ikke bidrage til at gøre det mere stabilt. Uanset om du henkastet er dating nogen eller er gift, uanset om du har været sammen i en måned eller 20 år, er det muligt, at dit forhold vil ende på ethvert tidspunkt for hundrede mulige årsager. Ikke at være negativ, men du skal være opmærksom på virkeligheden i alle relationer. Hvad betyder det for dig? Det betyder, at du skal nyde og værdsætte dine relationer, så længe de stadig, men på samme tid acceptere og omfavne muligheden for, at en sådan sammenhæng kunne være over en dag. Og hvis det er, vil det være hårdt, men du vil komme over det. Det vil ikke være verdens ende for dig. Din pligt er at være det bedste du kan være i et forhold, som du vil have. Resten er ikke op til dig. Resten afhænger af din partner og du har ingen kontrol over det, og uanset hvad du har ingen kontrol over, skal ikke beskæftige dig eller være en årsag til dine bekymringer.
 11. 11
  Som du med succes kæmper jalousi, vil du begynde at opleve enorm frihed - frihed til at nyde din kærlighed liv uden beskatning smerte jalousi og usikkerhed og fornøjelsen af at give din partner en bedre, klogere, stærkere og gladere dig!