Wkadk

Hvordan skal man behandle mangler din betydelige andre

Enhver, der nogensinde har været i et langvarigt forhold ved, at følelse: Når din betydelige andre er væk, du savner dem intenst. Heldigvis findes der måder at håndtere denne følelse. Denne nemme guide vil vise dig hvordan.

Steps

Hvordan skal man behandle mangler din betydelige andre. Må ikke stress, hvis kommunikationen ikke er mulig.
Hvordan skal man behandle mangler din betydelige andre. Må ikke stress, hvis kommunikationen ikke er mulig.
 1. 1
  Må ikke stress, hvis kommunikationen ikke er mulig. Tage hensyn til, hvor de er. Hvis de er afskåret fra teknologi, stop venter på at telefonen skal ringe, eller for dem at logge på AIM. Du ved, det ikke vil ske, så hvorfor understrege det? Selv hvis de kunne have computer eller telefon adgang, ikke vente ved telefonen i timevis, eller være logget ind AIM hvert gratis anden. Det vil kun gøre dig savne dem mere.
 2. 2
  Aflede tankerne. Planlæg en aften med venner for at få dit sind off dine andre væsentlige. Hvis alle dine venner synes at have forladt dig, at komme ud af huset. Gå til indkøbscenter eller købmand. Tag en tur. Mail denne pakke dig "glemt" om.
 3. 3
  Vid, at selv om det ikke kan synes, at måde, vil de være tilbage snarest. Hvis du finder dig selv mangler dem, fortælle dig, at og finde noget andet at gøre / tænke over.
 4. 4
  Hvis ingen af disse tips arbejde overveje at finde ud af, om næste gang din betydelige andre er på en tur, kan du finde en måde at enten gå med dem eller ferie i nærheden af hvor de vil være. For eksempel, hvis de vil være i (eller nær) en storby som Los Angeles eller New York kan du sikkert gå med dem og have det sjovt. Eller hvis de er i nærheden kun nær en storby, kan du besøge byen og bare slip i for et besøg.
 5. 5
  Må ikke handle, som om du ikke vil overleve uden dem. Det gør kun situationen værre. Sure, du savner dem, men der er andre vigtige ting i livet.
 6. 6
  Gør små ting, der gør du føler dig tættere på ham / hende - bære sine jakker, spise på din favorit restaurant, eller se på billeder. Det er betryggende at gå tilbage gennem gode minder.
 7. 7
  Prøv at gøre noget særligt for hans eller hendes tilbagevenden. Planlægning vil det hjælpe kanalisere din begejstring og holde dig distraheret, samt gøre dig føle, at de vil være tilbage før.
 8. 8
  Må ikke tale til venner om, hvor meget du savner din betydelige andre, medmindre du ved, at de vil være forstående og faktisk trøste dig. Folk fortæller dig at "komme over det" ofte ikke forstår, at følelsen af ​​manglende nogen intenst og vil gøre dig føle sig værre.

Tips

 • Må ikke flipper ud, at de er snyd på dig hvert sekund af hver dag. Dette er endnu en af ​​de ting, der vil bare understrege dig ud.
 • Hvis din betydelige andre har telefon adgang kalder dem ikke hver anden time for at "tjekke op" på dem. De vil blive weirded ud. Tro mig.
 • Prøv at oprette en særlig tid til hinanden, som at se en favorit show på samme tid, mens de er væk. Du vil føle sig tættere kende de ser det samme som dig, vil det også give dig både noget at diskutere andet end hvor meget du mangler hinanden.
 • Hvis de gør det ofte, så prøv at være åben og forklare, hvordan du føler.
 • Må ikke holde får ellevild fordi du vil forvente ham / hende til at være helt og aldeles forelsket i mangler dig, men måske han / hun havde en dag ud eller noget, og han / hun 's holde det til hans selv / hende selv.

Advarsler

 • Vær god ved dig, og gøre ting, som du ønsker at gøre... men normalt ikke ville finde tid til. Ligesom maleri, skrot booking... hvad gør dig glad.
 • Hvis de kommer til at være væk i en længere periode (ligesom 2 måneder), skal du ikke blive optaget af, hvordan mange dage det vil være, indtil de er tilbage. Svaret i disse tilfælde ofte er en masse, og det vil kun understrege dig ud for at tænke over det.
 • Hvis du laver en big deal om det, vil du ikke have en væsentlig anden at gå glip af for meget længere. Må ikke handle som om det er i slutningen af ​​verden.
 • Må ikke miste søvn over dette. Det er sandsynligvis ikke det værd.