Wkadk

Hvordan man har en stor sammenhæng med din kæreste

Vi ønsker alle at vide, hvordan man har en stor sammenhæng, men har vi alle virkelig vide hvordan?

Steps

Hvordan man har en stor sammenhæng med din kæreste. Prøv at deltage i aktiviteter, han kan lide.
Hvordan man har en stor sammenhæng med din kæreste. Prøv at deltage i aktiviteter, han kan lide.
 1. 1
  Prøv at deltage i aktiviteter, han kan lide. Hvis du hader basketball og han spiller det, måske deltage i ved at hepper ham på hans spil!
 2. 2
  Grine med ham! Må ikke være genert eller handler uinteresseret, som vil gøre ham føler virkelig ubehageligt omkring dig.
 3. 3
  Må ikke overdrive det. Hvis du forsøger at imponere ham, ikke går overbord med et ton af make-up og en helt ny garderobe. Sommetider drenge mærke til de simpleste ændringer!
 4. 4
  Takke ham for gaver. Må ikke bare fortælle ham, at du kan lide det, sige tak! Det virkelig gør ham til at føle sig godt!
 5. 5
  Hold hans hånd! Må ikke tvinge ham til noget, men henkastet fat i hans hånd, når du er til fods sammen, etc, og derefter slippe det. Hvis han ønsker at holde din hånd, han vil.
 6. 6
  Hvis han omfavner dig, kramme ham tilbage! Også ville lejlighedsvis knus fra du ikke være så slemt enten!
 7. 7
  Respekt det, hvis han ønsker at hænge ud med sine venner, bør du bruge tid med dine venner så godt! At have en sammenhæng betyder ikke, at du skal være så tæt som tvillinger.
 8. 8
  Hvis han hugs, du ikke bare gå væk efter! For eksempel, når du krammer ham Spørg ham, hvordan hans dag har været hidtil. Være social med ham. Det vil gøre ham, og du føler dig godt, og at du har opnået din lykke!

Tips

 • Må ikke altid forvente ham om at give dig gaver. Ikke alle fyre har penge, og han kan ikke vide, hvad de skal få dig. Men du behøver ikke spørge ham om ting, der vil gøre ham til at føle som om han har til at købe dig noget.
 • Prøv at få et par billeder af dig og ham sammen. Hvis du hver har en kopi, vil du have et symbol på dit forhold.
 • Hvis han lægger armen omkring dig derefter overlade det der, fordi det vil gøre ham til at føle som om du kan lide / elsker ham tilbage. Måske sætte din arm om livet som et tegn på, at du kan lide det.
 • Bare elsker ham den måde du er, ikke foregive noget. Simpelthen elsker.
 • Må ikke presse ham! Du kan ikke lide at blive presset, gør du? Hvordan tror du, han kan lide det?

Advarsler

 • Efterlad aldrig dine venner bag efter ham, og aldrig efterlade ham til dine venner. Forsøge at gøre en endnu mængde tid for dem begge.
 • Hver dreng er anderledes. Nogle drenge er meget tæt, og kan lide at kæle. Så er der drenge ikke kan lide kontakt med huden for meget. Forvent ikke ham til at ændre - han er den måde, han er!
 • Bede hanner "Hvad tænker du på?" synes at være fælles, men det vil genere en stor del af mænd derude!