Wkadk

Hvordan til at gøre en self komplet makeover

Føler du dig træt selv, mistet din selvtillid? Nå dette hvordan manual vel hjælpe med det! Dette trin for trin hjælper dig med at give dig selv en 100% full body makeover fra top til tå!

Steps

Hvordan til at gøre en self komplet makeover. HAIR FORM OG Haircut.
Hvordan til at gøre en self komplet makeover. HAIR FORM OG Haircut.

Hårpleje

 1. 1
  HAIR FORM OG Haircut: En af de mest vigtige ting at føle sig godt om dig selv er dit hår. Nøglen er at vælge den rigtige frisure, hårfarve, og så videre. Først får den rigtige frisure.
  • Et ovalt ansigt kan bære næsten enhver frisure - fra pixie kort til lang og fuld. Heldigt for dig, stylister sige dette er den mest alsidige ansigtsform af alle! Prøv at gå til frisurer, der giver mere bredde til dit ansigt, ligesom en updo eller en side fejet updo> look. Vær sikker på ikke at bære en frisure, der dækker op dig selv, såsom ekstra tung pandehår.
  • Hvis du har et firkantet ansigt, vil du ønsker at bruge din frisure til at give illusionen af længde til dit ansigt. Vælg en frisure, der er lidt længere end din hage. Undgå stilarter, der falder på din hage eller lidt over. Undgå også pandehår, der er skåret lige over panden, da dette vil fremhæve din squareness. Udformning og blødgørende kanterne omkring denne type af ansigtet er meget flatterende. Urolig lag og masser af tekstur hjælpe blødgøre de skarpe vinkler. Krøller / Bølget stilarter også arbejde for at tilføje kvindelighed til din stærkere jawline.
  • Mennesker med runde ansigter bør også forsøge at forlænge deres ansigt. Frisurer bør være længere end din hage, som stilarter, der falder på din hage eller lidt over, vil gøre dig se tungere. Undgå enhver cirkulære stil, såsom tilspidsede omkring ansigtet eller pandehår, der er afrundede. Hvis du har kort hår, så spørg din frisør til at give dig et lag snit. Også stilarter, som giver håret en illusion af knapt at røre dine skuldre arbejde stor, også.
  • Et hjerteformet ansigt ydelser fra en stil, der giver balance mellem wideness af panden og den smalle hage. Derfor opsøge en stil, der gør panden synes mindre eller din make hagen ser fyldigere. Bangs er nyttige, især hvis du har en høj pande, men bør ikke holdent går på tværs af ansigtet. Shaping langs ansigtet nær hagen, eller iført en stil, der er lagdelt og tyk i bunden, vil give fylde hvor det er nødvendigt. Undgå lige, tynde stilarter, som klamrer sig til ansigt, da disse vil fremhæve din smalle jawline. En midterste afsked understreger den spidse hage, så prøv en side del.
 2. 2
  Hårfarve: Bleg hud passer temmelig meget alle hårfarver. Undgå nuancer af rød eller gylden blond, hvis din hud er pink. Hold dig til aske toner at neutralisere dine coloring.Avoid gul, guld eller orange toner, hvis din hud er gul. Hold dig til dyb røde. Olive & mørk hud jakkesæt mørkere hår farver.
 3. 3
  Hårprodukter: Den bedste måde at vælge hårprodukter, der er rigtige for dig, er at shoppe efter din hårtype. For eksempel, hvis du har fedtet hår, så vil du ønsker at kigge efter produkter, som siger, at de er designet til fedtet hår. Hvis du har tørt hår, så skal du købe hår produkter, der er beregnet til tørt hår. Ligegyldigt hvilken type hår du har, er det en god ide at købe til din hårtype, hvis du vil have de mest effektive resultater. Det er også en god ide at besøge salonen hver gang i et stykke tid at hjælpe med at holde dine Lokker i tip-top stand.

Hudpleje

 1. 1
  HUD: Når det kommer til huden, det er hele din krop! Så vi begynder at tage sig godt af det i dag.
  • En ting jeg hører hele tiden, er at drikke masser af vand! Vand hjælper med at skylle ud toksiner og give huden en krystalklar look. Prøv også at op veggie indtag! Frugt og grøntsager er den gyldne regel at smukke, glødende hud.
  • Må fjerne din makeup hver aften, før du går i seng. Din hud har brug for at trække vejret om natten, og hvis du sover med din makeup på ofte, vil du få masser af bumser. Må exfoliate en gang om ugen. Exfoliating slipper af døde hudceller på overfladen af ​​din hud, og kan endda slippe af med nogle hudorme og whiteheads. Ved at eksfolierende ugentligt, vil din hud ser altid sund og blød. Min personlige favorit er "St. Ives Abrikos Scrub", som du kan købe for omkring 5€ på ethvert stof butik.
  • Altid fugter, før du går i seng og om morgenen, hvilket giver din hud en blød og glat fornemmelse i starten af ​​dagen.
  • En anden Hollywood hemmelighed til stor hud? Øvelse! Udøver dagligt hjælper din hud rydde op og tage i mere ilt-afgørende for at holde det sundt for livet! En god grund til at bryde ud løbesko, right?
 2. 2
  Solafskærmning: Dette er meget vigtigt. Påfør solcreme (mindst SPF 30) 20-30 minutter før du forlader, hver gang du forlader dit hus! Husk, lysere hudtoner brænder lettere end mørke hudtoner. Så beslutte, hvor meget du har brug for. En idé om, hvor meget du skal bruge, er, at det tager størrelsen af ​​en stor mønt for at dække over dit ansigt og hals og to spiseskefulde værd at dække hele din krop.

Makeup

 1. 1
  Ansigts makeup: Makeup er meningen at forbedre dit ansigt, ikke dække det. For at være ærlig, det er præcis, hvad mange mennesker gør. Du skulle prøve en god concealer på ujævne pletter eller lighty end acne. Du kan nemt dække røde pletter med øjendråber lavet til røde øjne. Det virker!
 2. 2
  Eye Makeup: Du ønsker at vælge en farve, der vil komplimentere og forbedre din øjenfarve, mens ikke overvældende dine øjne. Det bedste sted at begynde er med neutrale nuancer. Neutrale toner kompliment næsten hver hudfarve, og giver en fremragende ganen for at skabe højdepunkter til at fokusere på farven på dine øjne. Her er de typer af farver, du ønsker baseret på øjenfarve: grønne øjne: jordfarver (næsten enhver brun, taupes, elfenben, chokolade), guld, bronze, kobber, blommer, pink og lilla. Blå øjne: metalfarver (guld, kobber og bronze), taupe, lilla, og lilla. Brug ikke grønlige blues eller aqua, da disse vil konkurrere med din øjenfarve. Brune øjne: pink, fersken, koraller, golds, grøn, blå, blomme, brun, champagne og lilla. De fleste farver går godt med brune øjne.
 3. 3
  Kinder: 4 trin til smukke kinder, der er flatterende for hver hudfarve / type er som følger:
  • Trin 1. Brug en fersken creme / mousse farve på æbler af dine kinder (fersken er den mest flatterende farve til enhver hudfarve), og start fra omkring pupillen i øjet, tilbage til din hårgrænse. Top, med en fersken pulver rødme. Lagdeling de to produkter vil gøre farven holder længere!
  • Trin 2. Kontur siderne af ansigtet og lavninger i kinderne med en mat bronzer eller mørkere ansigt pulver, der er 2-3 nuancer mørkere end din hud tone. Husk, at du ønsker at skabe en illusion, at æblerne af dine kinder kaster en skygge, og du bare lidt lyst til at forstærke denne virkning. Dette vil ikke kun slanke dit ansigt, men skaber, at "sund glød" look.
  • Trin 3. Fremhæv dine kindben først med en creme highlighter, derefter med en mineraliseret boblende highlighter (igen, er det bare at gøre effekten holder længere). Du ønsker at sætte på lige nok, så lyset fanger glitre og skaber et blødt skær og løftede look til kinderne, men ikke så meget, at din makeup begynder at se klumpet.
  • Trin 4. Tag en stor Kabuki børste og blande alle 3 farver til en fejlfri finish!
 4. 4
  EYEBROWS: Hvis du tror, ​​du har for buskede øjenbryn, for tynd eller hvad det er, kan disse trin hjælpe dig. Køb et øjenbryn pensel, vil det hjælpe dig med at forme dine øjenbryn, behøver du ikke vide, hvor meget dette hjælper! Hvis du kan tåle smerte og have lidt penge, så gå få dine øjenbryn professionelt vokset, men hvis du absolut ikke kan gøre dette, så følg disse tips. Den største fejl folk gør, er at Pluk for meget. Undgå over plukning, da det kan tage måneder for brynene til at vokse tilbage. Her er et simpelt trick til at huske: Mellemrummet mellem dine bryn skal være lig med eller lidt bredere end, dine øjne. De bedste øjenbryn har en svag bue. Rens din hud. Exfoliating med en blid scrub (jeg Biore) hjælper med prep området samt. Bekymret smerte? Ekspert aesthicians tyder gælder for panden Anbesol, Orajel eller nogen begyndervanskeligheder gel til babyer. Børst brynene op og ud. Du ønsker både bunde og toppe til at være glat. Så vær forsigtig, men Pluk toppen og bunden.
 5. 5
  LIPS: De mest flatterende læbe toner vil være en eller to nuancer mørkere end din naturlige læbe farve, ifølge makeup artist Bobbi Brown. At teste nuancer gælder læbestift eller gloss til én læben. Hvis denne farve er blot en skygge eller to dybere end din nøgne læber, så har du fundet din skygge. Men sørg for, før du anvender noget på læberne, du enten bruge Chapstick eller vaseline på dine læber, så de ser godt ud og føle fugtes.
 6. 6
  EYELINER: Beslut hvilken type eyeliner, du behøver. En klassisk blyant skaber en blød linje og er forholdsvis let at arbejde med. En gel eller flydende eyeliner skaber øjeblikkelig drama, men kræver præcision og tålmodighed. En plamage bevis, self skarphed eyeliner der glider godt over låget er nok den nemmeste at bruge og er også let at finde. Brug hvid eyeliner eller en blød metallisk sølv eller guld for at gøre dine øjne ser større og mere åben med alle eyeliner farve eller af sig selv med sort mascara. Påfør den hvide eyeliner under den nederste låg eller på den indvendige øvre og nedre hjørne af låget tæt på lashline. Blend det med en finger eller en pensel i låget for en mere subtil effekt. Vælg en eyeliner, der supplerer din øjenfarve. Browns og blommer kompliment brune øjne, taupe og dybe grønne kompliment grønne øjne, sandede taupes og dybe brune gør blå øjne funkle og hvis du har nøddebrune øjne, vælge den farve, du gerne vil bringe ud og købe en eyeliner i samme nuance eller vælge sort til at bringe ud af alle de farver på én gang.

Krop

 1. 1
  Korrekt ernæring og ØVELSE: Regelmæssig motion er en vigtig del af Sund og rask. En ting de fleste piger er bekymrede med er deres røv! Så hvis du tror, ​​du ikke har en velskabt røv her hvordan du får en: Målret din Gluteus Maximus: Hvis du har en lille røv-flab, er du nødt til at tabe kropsfedt til at slippe af med det. Den hurtigste måde at gøre det på er med cardio øvelse, styrketræning og en sund kost. Du bør vægten træne mindst 3 gange om ugen. Når du er vægttræning, sørg for at gøre øvelser, der arbejder røven muskler (glutes). Disse øvelser er hip extensions, ben presser, lunges, og squats. Du bør gøre 3 sæt af 10 gentagelser med hver øvelse. Spis de rigtige fødevarer, herunder: frugt, mager fisk, magert kød, nødder, hele korn brød og pasta og grøntsager.
 2. 2
  SLEEP: Når du ikke får nok hvile, kan kroppen ikke reparere sig selv, er cirkulation skære ned, og huden får mindre ilt og næring. Som et resultat, kan din hud ser kedelig og gusten, akne / bumser kan blusse op, og mørke rande kan vises under dine øjne. Forslag: få din skønhedssøvn. Men prøv at bo på din regelmæssig søvn tidsplan! Prøv at tage lur i weekenden, men ikke gør dem 4 timer lang! Dette kan ødelægge din søvn timer, så du kan ikke vågne ordentligt op til arbejde eller skole! Så dybest set ikke oversleep!