Wkadk

Sådan får du en glamourøs stil

En af de sværeste ting at opnå i sager om mode er den dyrebare, perfekt poleret udseende, som du er nødt til at bruge tonsvis af penge og masser af tid. Men fascinationen en glamour pige udstråler er værd at hver penny og sekund af det. Ønsker du at blive glamourøse? Læs videre for at finde ud af hvordan!

Steps

Sådan får du en glamourøs stil. Tag et brusebad mindst en gang om dagen, før du går i seng.
Sådan får du en glamourøs stil. Tag et brusebad mindst en gang om dagen, før du går i seng.

Grooming

 1. 1
  Vær hygiejnisk. At være ren og ildelugtende flot er grundlaget for at se godt ud.
  • Tag et brusebad mindst en gang om dagen, før du går i seng. Du bør tage et brusebad i morgen også, hvis du har tid nok. Brug en bodylotion / shower gel.
  • Børste dine tænder tre gange om dagen, efter hvert måltid. Brug også tandtråd til at fjerne fødevarer sidder fast mellem tænderne.
  • Brug altid deodorant Altid. Lugten af ​​sved er blot brutto.
  • Sørg for at alle det tøj, du er rene og strøget. Selv en fantastisk stykke tøj kan se forfærdelig hvis det ikke er ren og strøget, for ikke at nævne det vil ikke vare for længe, ​​hvis du ikke tager sig af det ordentligt, uanset hvor godt lavet den er.
  • Kam eller børste dit hår for at undgå rodet look. Må ikke børste dit hår, hvis det er krøllet.
  • Følge en ordentlig morgen rutine. Gør disse ting på en regelmæssig basis, de er det grundlæggende i at se godt ud. Selvfølgelig, for at se glamourøse skal du gøre lidt mere end dette, men hvis du ikke gør disse grundlæggende ting, vil din hele billedet blive ruineret, uanset hvor dyrt dit tøj er, eller hvor god din makeup produkter er.
 2. 2
  Få perfekte hår. Den måde dit hår ser er afgørende for dit image som helhed. For at opnå stor hår, følge råd nedenfor.
  • Hold dit hår ren hele tiden. Ingen ser smuk med fedtet hår. Til fedtet hår, bør du vaske det hver 1 til 2 dage. Hvis du har tørt hår, behøver du ikke at vaske det, at der ofte, kun hver 2 eller 3 dage. Brug den rigtige type shampoo til dit hår. Dette er absolut nødvendigt for at forhindre skæl og beskadigelse af din hovedbund.
  • Sørg for at dit hår altid ser perfekt. De eneste frisurer, der ser glamourøse er dem. Oprørsk hår ikke tilladt. Det kan være lige, bølget eller krøllet, så længe det er skinnende og perfekt tæmmet. Slip af med kruset hår ved hjælp af et glattejern og / eller en udjævning serum eller, endnu bedre, prøv glatning det permanent (selvfølgelig kun hvis du ønsker glat hår i længere tid). Vælg enten slanke, stilfulde, lige frisurer eller romantisk, bølget, 40'erne stil bølget hår. For glans, anvende en skinnende spray.
  • Vælg den bedste farve til dit hår. Hvis du beslutter dig for at farve dit hår, sørg for at gøre det en gang om måneden eller hver 2. måned, ellers dine rødder vil vokse, kontrast til farven på resten af dit hår, og det er ikke glamourøse. De mest glamourøse farver er rige, intense, lyse dem: platin blond, gyldent blond, lys brun, gylden brun, mørk brun, sort. Dybest set, nogen mere mættede versioner af naturlige hår farver er gode. Prøv at vælge en farve, der forbedrer din hudfarve. Hvis din hud er temmelig lys eller hvid, vil platin blonde og mørkebrune eller sorte se godt ud på dig ("kolde" farver suit lys hud). Hvis din hud tone er let til medium, vil du se det bedste i nuancer af brunt, gylden blond eller mørk blond, faktisk enhver fysisk, varm farve. Hvis din hud er medium til mørk, den letteste skygge, du kan vælge, er medium brun, og enhver lysere farve vil skabe en ubehagelig kontrast med din hud.
 3. 3
  Har fejlfri. Dit ansigt og krop har brug for særlig pleje for at se godt ud. Disse er de væsentlige skridt for at have en sund, klar, blød hud.
  • Holde det fri for acne og rynker så meget som du kan. Også undgå at få røde pletter på huden (af allergi, stress eller barske forsøg på at fjerne bumser). Fjern hudorme også. Du kan gøre det derhjemme, eller lettere, ved at gå til en salon og har det gjort professionelt (det tager meget mere tid og kræfter til at gøre det derhjemme, og resultaterne er forskellige).
  • Invester i en god kvalitet hudplejeprodukter. Nogle gode mærker er Vichy, The Body Shop og L'Oreal. Men hvis du har råd til det, gå til top mærker som Estee Lauder, Chanel og Dior. Produkterne er dyrere, og de beløb, mindre, men de gør deres arbejde bedre, så lidt rækker langt.
  • Køb en sæbe, en toner og en fugtighedscreme, for de er det grundlæggende i hudpleje. Vær sikker på at eksfolierer ofte, men ikke ofte til jævn, glødende hud. Du kan gå videre og bruge yderligere produkter som ansigtsmasker, for eksempel.
  • Prøv at. Nogle siger, at det er næsten umuligt, men det afhænger af din alder og livsstil. En person, der er ung og praksis sport på en regelmæssig basis er meget mere tilbøjelige til at fjerne cellulite end en ældre person, der ikke fungerer. Prøv nogle gode anti-cellulite cremer. Du bør spørge din læge, som er de bedste, fordi de fleste af dem har absolut ingen virkning; plukke en god anti-cellulite creme er meget svært, og du kan spilde en masse penge, hvis du ikke kender til at købe fra begyndelsen. Massage hjælper så godt. Hvis du til sidst ender cellulite-fri, forhindre det i at dukke op ved at spise mindre mættet fedt, rygestop, iført behageligt tøj og være mere aktive.
  • Combat strækmærker. Måske kan du ikke fjerne dem helt, men du kan mindske dem i det omfang, de bliver knap mærkbar, selv fra tæt op. De normalt forsvinde med tiden.
  • Glem ikke at barbere dine ben og armhuler aldrig bære kjoler eller nederdele, hvis dine ben ikke er perfekt barberet,. visningen er modbydeligt.
  • Husk at bruge et organ fugtighedscreme også, ikke kun dit ansigt har brug for fugtgivende, men din krop også.
  • Undgå overdreven garvning. Ikke alene er det skidt for dit helbred og øger chancen for at få hudkræft, men det er også lidt tacky. Undgå overdreven udsættelse for sol, især i sommeren, og bruger lotion med høj SPF på stranden, men hvis du stadig beslutter at gå til en tan, i det mindste bruge en selvbruner, i stedet for solbadning (det er sundere).
 4. 4
  Få perfekt. Børst dine tænder efter hvert måltid for at undgå at have dårlig ånde. Hvis dine tænder ikke er naturligt hvide, gå til en tandlæge til at have gjort en professionel tandblegning, hvis dine tænder er hvide, holde dem på den måde ved at undgå rygning, sodavand, og overdreven kaffe. Det er meget muligt, at dine tænder ikke er præcis lige, tandlægen vil vælge den bedste løsning for dig. (Husk, at et hul kan være elegant og sexet.)
 5. 5
  Pas på dine negle. Må ikke bide dem eller lade dem vokse for lang. Lad dem ikke få beskidte-der er ikke noget værre end sort filth under neglene. Husk, at dine tæer er nødt til at se godt ud, også - især hvis sandaler er din favorit type sko.
 6. 6
  Bær makeup, der forbedrer dine bedste træk og gør du ser smuk. Mange kvinder, der bærer makeup på en regelmæssig basis rent faktisk ved noget om det, så læs videre for at finde ud af, hvad er SKAL og MÅ IKKE af makeup.
  • Følg vigtigste makeup regel: ikke lægge alt for meget makeup og ikke bruge unaturlige farver. Den makeup skal være lys, naturlige og blot en smule skinnende.
  • Det andet vigtige makeup regel: aldrig bære produkter af dårlig kvalitet. Igen, hvis du har råd, vælge de bedste mærker som Chanel, Lancome, Dior, Stila, Givenchy, Guerlain, Estee Lauder og så videre. Andre gode mærker, til lavere priser, er Sephora og The Body Shop. Det teksturer skal være glat (klæbrige produkter er et tegn på dårlig kvalitet) og noget transparent, så din hud kan vagt ses igennem dem. Men hvis du har en god kvalitet, og det har stadig en mærkelig konsistens, er det sandsynligvis for gammel. Smid det væk. Gamle kosmetik kan give dig alvorlige problemer.
  • Den tredje vigtige makeup regel: aldrig gå i seng uden at fjerne din makeup først. Det gør dit ansigt ser forfærdeligt over tid.
  • Begynd med en lidt skinnende makeup base. Brug ikke ekstremt matte foundation, medmindre din hud er meget fedtet.
  • Må ikke kage på glitter gør>. Det er ikke glamourøse, det er bare prangende og tarvelige. Glamour handler om at være modne, og sætte på tonsvis af glitter vil gøre dig til at ligne en 15-årig Barbie girl. Men hvis du virkelig elsker sprudlende makeup, i det mindste forsøge ikke at gøre det meget mærkbar.
  • Hold det naturligt: ​​Brug farver som pink, beige, brun og (for mascara og eyeliner only) sort.
  • Må ikke fokusere på både dine læber og dine øjne på samme tid. Hvis dine læber er lyse rødt, holde dine øjne naturligt og anvende lidt mascara. Hvis dine øjne er 'smokey' bruge en nøgen læbestift. Endnu bedre endnu, skal du ikke lægge for meget vægt på en bestemt funktion, hvis det ikke er en elegant, aften makeup.
  • Brug en cremet læbestift for en naturlig effekt. Glosser er for teenagere, især lyserød, glitrende glosser. Læbestift fungerer bedre for voksne kvinder. Men hvis du går efter glosser, i det mindste købe en dyr en, og sørg for at det ikke er for klistret. Et tip: Påfør læbestift med en speciel makeup børste. Det ser mere naturligt, at måde, og du har tendens til at anvende mindre.
  • For læber, gå en nuance tæt på din naturlige læbe farve. Det er mere naturligt, at vejen. Men hvis du vælger en lys eller mørk farve, holde dine øjne fri for eyeliner og farverige øjenskygge. Vær forsigtig med at lyse rød læbestift. Må ikke bære rød læbestift, hvis dit hår er gylden blond, og dine øjne er blå eller grøn, alt for mange lyse farver vil kollidere.
  • Hold blush knap mærkbar. Blush er en form for makeup, hvis formål er at supplere din ansigtstræk, for ikke at fange din interesse. At vælge den rigtige farve, så tænk på farven dine kinder har, når det er meget koldt udenfor, eller efter du har kørt en kilometer, det er den farve, der vil se bedst på dig.
  • Bær naturlig makeup i dagtimerne: forbedre formen på dine læber med en lys rosa lipliner, brug nøgen, cremet, lidt skinnende læbestift, sat på nogle pink blush, lidt mascara og nogle skinnende lys rosa øjenskygge på midten af dine øjenlåg. Eller den samme makeup, med øjnene omhyggeligt kontureret med sort eyeliner, i stedet for lyserødt øjenskygge. På denne model, kan du tænke på andre måder at anvende makeup, holde det naturligt på samme tid.
  • Vælge den rigtige konsistens. Din makeup skal være let, skinnende, glat og lidt sprudlende-ikke for meget selv, se advarslen ovenfor.
 7. 7
  Sat på nogle parfume. Parfume er måske den mest personlige form for kosmetisk, fordi det siger meget om din personlighed. Som en generel regel, slid friske dufte sommeren og "søde" dem om vinteren. Du kan gå til noget klassiker, ligesom Chanel No.5, eller du kan vælge en anden duft fra top brands. Den fedeste mulighed er at lave din egen parfume-den måde det er 100% dig. Kig i parfumeri for hætteglas, der indeholder forskellige essenser og købe dem, du kan lide mest.

Tøj

 1. 1
  Få nogle fabelagtige nye klæder. De er nok den faktor, der afgør, om du er glamourøse... eller ikke. Gå efter klassiske snit og modeller, som viser den linje af din krop. Igen, investere i noget af enestående kvalitet. Stofferne skal være blød og glat, som silke, jersey og cashmere. Glamour stil er først og fremmest, elegant og sofistikeret. Audrey Hepburn og Marilyn Monroe er gode kilder til inspiration. Undgå tøj, der ser for gammel, sporty eller rodet. Det er meget vigtigt, at du vælger det billede, du ønsker at skildre, og der er mange måder at se glamourøse, og hver af dem har sine specifikke elementer, du skal følge for at skildre dette billede. Her er nogle af dem:
  • Gamle hollywood glamour - tænk Marilyn Monroe og Sophia Loren. Dens egenskaber er røde læber, platin blonde hår, diamanter, pels og 40'erne dressing stil. Hår er meget vigtigt, gamle Hollywood frisurer er kort-til mellemlang længde, bølget og farvet blond eller sort. Som for makeup, slid rød læbestift og bruge sort mascara. Bær mellemlange lange kjoler og nederdele, diamant øreringe og pelsfrakker.
  • Urban chic glamour - tænk Audrey Hepburn. Slanke linjer, glat hår, og elegant, enkelt design, det er den foretrukne udseende af velhavende New York kvinder. For at få dette udseende, slid trenchcoats, sorte strømpebukser, stilethæle, små sorte kjoler, jakkesæt og en enkel, delikat smykker. De mest anvendte farver er de neutrale dem: sort, hvid og beige, men er lyse farver også velkomne, men i mindre mængder. Overdimensionerede solbriller er et must. Bær lækre tekstiler som silke, cashmere og jersey, de stoffer, skal være så høj kvalitet, som du kan finde. Undgå at bære jeans. Accessorize med store tasker, fine smykker og ure. Som for makeup og frisure, langt hår og den klassiske bob stil er absolut den mest acceptable; makeup er meget naturligt.
  • Opulent diva glamour - den dyrere og rig udseende det er, jo bedre. Alt er tilladt her: overdreven smykker, glitter, fjer, tunge makeup-så længe det ikke er (for) tacky, det er acceptabelt. For at få det udseende, slid glitrende kjoler, pels, diamanter, overdådige kjoler til aften, metallic farver, høje hæle, dyreprint, guld og ædelstene. Den dominerende farve er guld. Vær forsigtig med ikke at se alt for tacky, selv om.
 2. 2
  Undgå dressing også dekorativ på upassende tidspunkter. Du kan klæde skødesløst og se glamourøse på samme tid. Du behøver ikke at bære en lang kjole, hver gang du går ud - du ikke ønsker at ligne du kommer til den Oscar ceremonier, når du bare tage din hund ud for en tur... Et par sorte skinny jeans, høje hæle og en silke top er nogle gange nok til at gøre dig se elegant. Hvis alle dit tøj er god kvalitet og har en noget specielt design eller farve, vil du aldrig se "for" casual.
 3. 3
  Sat på nogle juveler. giver et sprudlende touch til alt, hvad du slid. I dagtimerne, skal det være noget, der ikke tiltrækker for meget opmærksomhed, men fuldender dit outfit - for eksempel en halskæde med en lille perle, eller en lille armbånd. Men om aftenen, er du velkommen til at sætte på diamanter, perler eller ædelstene og metaller. Ikke for meget, selvom - overdreven smykker kun ser godt ud på Bollywood. Og hvis du vælger en type smykker - for eksempel en perlekæde - ikke bære en anden type på samme outfit. For perlekæde du bliver nødt til at vælge perleøreringe. For en diamant halskæde - diamant øreringe. For en gylden halskæde - intet sølv armbånd, kun guld. Du får den idé?
 4. 4
  Lær at shoppe korrekt. Nøglen til at have en fabelagtig garderobe er at vide, hvordan at shoppe. Især hvis du er en af ​​de kvinder, der ser shopping mere som en hobby end som en proces, du er nødt til at beherske for at træffe de rigtige mode beslutninger følge disse trin:
  • Den første ting du skal gøre, når du træder ind i butikken er at "scanne" den almindelige outlook af tøjet og finde ud af hvilken type butik, det er. Der er tre kriterier, du skal analysere for at kategorisere butikken: den række af priser, i en alder af de målrettede forbrugere og mode stil af tøjet, det sælger. Dit første bekymring bør være kvaliteten af ​​tøjet, hvis det ikke er højt nok, uanset design af tøjet-, forlade stedet uden bagtanker.
  • Gå til det første rack af tøj, der fanger øjet. Begynd at undersøge de stoffer; er de stof for groft, for blanke eller for let at krølle? Gør knapperne ligne de kunne falde i helst? Betyder det lugter sjovt? Hvis svaret på alle disse spørgsmål er "ja", så skal du ikke købe det.
  • Kig på design. Tror du, det ville fladere din krop type? Har det detaljer, der giver meget volumen på den ene del af din krop? Er det wearable? Er dens farve fladere din hudfarve?
  • Kig på prisen etiket. Tror du, det er pengene værd? Vil du bære det ofte, så prisen pr slid vil være lavere?
  • Den ultimative test: prøve det på. Finder du det let at klæde (hvilket betyder lynlåsen ikke er brudt, og kraven er stor nok til dit hoved til at passere igennem det uden besvær)? Er det fladere dine størrelser? Betyder det passer dig (det ser ikke for stramt eller for store på dig)? Hvis svarene er alle "ja", så emnet er sandsynligvis værd.
 5. 5
  Vide, hvad tøj ser godt ud på dig. Medmindre du har nøjagtig de samme proportioner som mannequiner i butiksvinduer, ikke alle tøj se perfekt på dig, selv supermodeller har forskellige kropstyper.
  • Timeglasformede piger har den mest ønskelige kropsbygning, deres afbalancerede proportioner og lille talje er meget ressourcestærke i at skabe sexede kurver. Alt hvad de skal gøre, er at øge deres taljen og holde balancen mellem brysterne og hofter. Prøv at tage en tyk bælte lige over det smalleste sted af din talje.
  • Pæreformet piger har små skuldre og bryster, mellemstore midsection område, brede hofter og tunge ben. Den største udfordring for dem er at skabe illusionen af ​​bredere skuldre og mindre hofter. Bær store hals-åbninger (store i bredden, ikke dybde), og holde sig væk fra skinny bukser og lange toppe, der når til midt på dine hofter.
  • Apple-formede piger har de gennemsnitlige skuldre og bryster, fedt mave, ikke meget af en talje og gennemsnitlige hofter og ben. De skal skabe en illusion af en defineret talje og forbedre deres skuldre og hofter. Prøv at bære jakker, der gør dine skuldre synes bredere, højtaljede toppe og klassiske jeans.
 6. 6
  Lær at lave kombinationer af farver. Efterhånden som du får mere erfaring i, hvad mode er berørt, vil du se, hvilke farver ser godt ud sammen... og hvilke farver ikke. Her er nogle eksempler på anstændige, neutrale kombinationer af farver: creme og brun, sort og hvid, grå / sølv og hvid, grå og pasteller. Mere dristige farvekombinationer er: sort og enten lilla, rød, gul, blå, grøn, hot pink, lys pink, guld, sølv, lilla og hvid, gul og blå (sky blue især), mørkeblå og guld / creme, hvid og guld, lilla og grå, guld og grå, grøn og grå, rød og sølv / grå. Læg ikke mere end to farver (som match) og to ikke-farver (sort, hvid, grå) i en outfit.
 7. 7
  Invest er nogle gode kvalitet sko. er de største mode fetish for mange kvinder. Køb mindst de absolut nødvendige sko: 1 par klassiske, sorte sko, 1 par sandaler, 1 par flade støvler til dårligt vejr, 1 par elegante støvler, 1 par flade sko, 1 par sportssko. Fortsæt din "sko kollektion" med et par par i forskellige farver og en i en metallisk farve. Kig efter klassiske former, som for detaljer, søg efter blonder, krystaller eller spænder, de er tidløse og tilføje en smule af det unikke til skoen. Sørg for at du køber kvalitet sko, selv de er lidt dyrere, finere kvalitet holder længere, og derfor vil du ikke nødt til at købe et andet par sko, næste måned, fordi den gamle allerede er beskadiget. På en måde, du faktisk spare penge ved at købe dyrere sko. Hælene skal være så høj, som du er komfortabel med. Hvis du virkelig gerne have et par sko med 12 cm hæle, men du aldrig bære hæle højere end 8 cm, kan du køber det, men kun bære den i steder, hvor du ikke behøver at gå meget.
 8. 8
  Køb et par sække, der går med de fleste af dine outfits. Kig efter en sort lædertaske med metalliske detaljer / hvid taske med gyldne detaljer, eller en i en metallisk farve, de skrige "glamour". Igen, se efter kvalitet billigt, fake læder vil aldrig se god kvalitet og dyrere. Undgå skinnende plastic, det ser billigt.
 9. 9
  Vis din nye glamour style! Gå ud og gøre dig bemærket. Du fortjener en lille præmie for alle denne indsats. Måske... en flot fyr, tiltrukket af din fejlfri sans for mode? Nyd det, min pige!

Tips

 • Kig efter bærbare designertøj. De er som regel billigere end deres excentriske, overdrevet "søstre", af den simple grund at modellen er mere enkel, og der er normalt mindre stof, der anvendes for dem end for mærkelige designs.
 • Aldrig købe noget, der ikke følger din krop linje. Dette er måske den største fejl designere gør: tøj er meningen, at slør i kroppen, ikke skjule det. Kig efter ting, der kan forbedre din talje og hofter. Selv hvis du ikke er alt for tilfreds med din silhuet, betyder det ikke, skal du skjule det under store tøj.
 • Du kan bruge en kropsolie, hvis du vil have din hud til at være skinnende.
 • Må ikke være en mode slave. De fleste af det tøj, der vises på landingsbanen ofte overdrevet, dramatiske og unwearable. Prøv at lave en skelnen mellem smagfulde tendenser og en designer vildeste fantasier.
 • Må ikke bære meget, hvis du ikke er vant til dem og føle sig utilpas.
 • Hold dine øjenbryn velplejet og i form. Må ikke plukke dem, indtil du ligner Mona Lisa, prøv at holde sig til deres naturlige form, det passer alle.
 • Gør ikke en ensartet ud af bukserne. Selv hvis din hverdag stil er sporty eller "kontor", prøv iført nederdele og kjoler hver gang i et stykke tid, det er mere klassiske og.
 • Du kan vælge at købe matchende tasker og sko, men det er ikke nødvendigvis et must.
 • Find din egen måde signatur. Det kan være alt, fra røde sko til sommerfugl hår klip, fra V-hals til skinny jeans, finde noget som du kan lide og prøve at medtage den i alle dine outfits. Det er en del af din personlige stil.
 • Må ikke vise din thong ved at bære lav højtaljede bukser, det er ikke sexet, bare tarvelige og ulækkert. Uanset hvor godt ud af en røv, du ville have, betyder det ikke smigre nogen. Det er simpelthen det modsatte af klasse og elegance.
 • For den rette næsten-nøgen læbe farve, klemmes forsigtigt dine læber i et par sekunder, og vælg en nuance, der handler om, at farve eller lidt mørkere.
 • Et af de bedste eksempler på glamour style denne artikel forsøger at beskrive er fall-winter ready-to-wear kollektion 2006-2007 fra Versace. Det kan findes på YouTube. Forsøge at erhverve tøj svarende til dem, og du er meget tæt på at være awesomely glamourøse.
 • Må ikke bare bære dit tøj, gøre det med stil. Gå vandre byens gader klædt i en lille fløjl kjole, en grøft og et par høje støvler. Gå spiser ud med en sort og hvid skjorte og en cashmere nederdel med enorme solbriller på dit hoved. Vises til en begivenhed i et outfit, der helt passer til begivenheden, men alle er overrasket over det. Hav modet til at give ethvert outfit af jeres en smule af din personlighed. Det er, hvad der gør dig helt specielt.
 • En elegant udseende matcher elegante manerer. Vild i det offentlige gør alle dine stil miste sin charme.
 • Læs nogle modeblade for at se, hvad der er nyt og blive inspireret. Prøv Vogue, Elle, Harpers Bazaar og sådan. Men husk, at nogle kombinationer af tøj, du ser i blade ikke nødvendigvis en god inspirationskilde, tværtimod, de er forfærdelig. Forestil dig selv at gå på gaden, iført det tøj. Ville hoveder igen bag dig? Og hvis de gjorde, ville de stirre på dig beundrende eller stirre som de lige har set en alien? Ville de synes dit outfit er cool eller underligt? Hvis dit outfit ser ud i aviserne, ville det være på den "bedste klædte" eller "fashion faux pas?" Spørg dig selv disse spørgsmål, før du køber noget ekstravagant outfit, du har set i et blad.
 • Må ikke gøre kombinationer af forskellige dyreprint. Det er ekstremt tacky. Også, ikke blande prints specifik for en stil med tøj i en anden stil. For eksempel giver en romantisk blomsterprint ikke gå med kontor tøj og skotskternet er ikke et godt valg, når det kommer til festtøj.
 • Bær tilbehør, men ikke overdrive det. Du ønsker ikke at ligne et juletræ. Nogle gange, et bælte, et ur / armbånd, et par solbriller og nogle dejlige sko er lige nok.
 • Hvert stykke tøj, du vælger, skal være en eller anden måde anderledes og speciel, har nogle detaljer, der gør dem forskellige fra andre lignende emner. Nå, den eneste undtagelse er "neutrale" tøj som din gennemsnitlige sorte bukser eller hvide skjorte, som har et enkelt design, netop fordi de er lavet til at balancere mere komplicerede stykker tøj.
 • Husk, altid vælge den bedste du har råd til!
 • Træt af den gamle, kedelige? En sjov og nem måde at få dig i form, er Pilates. Bare købe et bånd og begynde at øve derhjemme. Eller, hvis du ser noget mere spændende, så prøv at danse.
 • Hvis dit outfit består af tøj, der har 2 eller flere af følgende funktioner: store, farverige prints / pailletter / kombinationer af lyse farver / anden iøjnefaldende detaljer, så skal du ikke sætte på tilbehør (sko tæller ikke). Tøjet taler for sig selv.
 • Taler om... De behøver ikke at koste en formue. Selvom stykket er "hotteste" skabelse i øjeblikket, hvis det koster flere tusinde kroner og ikke engang ser godt ud, så er det ikke det værd. Prøv at holde sig til en rimelig pris grænse, uanset hvor mode-kyndige er du. Du bør kun bruge en masse penge på noget, hvis du absolut elsker det, og det skal være din og-meget vigtigt, det er noget helt unikt. Betyder, at du ikke har nogen chance for at finde den samme model eller i det mindste en lookalike overalt i denne verden. Hvis det er bare et par jeans-glem det. Du kan finde den samme model hundredtusind gange i andre butikker, til langt lavere priser.
 • Undgå piercinger og tatoveringer. Den påtænkte look er en elegant, klassisk én, noget som Coco Chanel ville bære. Og du behøver ikke forestille Coco Chanel med sin læbe gennemboret.
 • Over-knee støvler er perfekte, når de kombineres med en kort, stram kjole med minimalistisk design og 2 eller 3 tilbehør.
 • Kombinationen af ​​sort og guld (og måske hvid) er så glamour.
 • Overdimensionerede solbriller, a la Jackie Onassis, er en perfekt glamourøse tilbehør. Men undgå plastik solbriller og gå til ægte glas, så de kunne tjene deres formål og være glam på samme tid.
 • Bær dyrebare stoffer som silke, cashmere, velour og pels. Du kan vælge at gå til imiteret pels, hvis du vil have din garderobe miljøvenlige. I sager af smykker, gå til guld, sølv, platin, diamanter, ædelstene, perler og Swarovski krystaller. Undgå plastik smykker, det er billige og meget unstylish.

Advarsler

 • Du kan bruge alle dine penge til tøj, smykker og kosmetik. Glamour er ekstremt dyrt. Må ikke købe alt på et tidspunkt, bare gemme nogle af dine penge, så du har stadig nogle bukke, næste gang du går på indkøb. Og glem ikke at betale husleje! Nogle ting virkelig er vigtigere end glamour.
 • Kend dine prioriteter. Må ikke bruge en formue på tøj og tilbehør, hvis dit hus ser ud som det har været igennem den tredje verdenskrig, eller hvis du har ubetalt gæld og / eller skatter, i stedet bruge dine penge til at forbedre disse aspekter af dit liv, ser godt kommer (eller skulle komme), andet i sådanne tilfælde. Du kan ikke være glamourøse, hvis dine omgivelser ikke er.

Ting du behøver

 • En smuk stor mængde af penge!
 • Nogle bøger om, hvordan at klæde sig godt - de er nødvendige for de fleste kvinder og langt mere detaljeret end Google.
 • Modeblade
 • En stylist eller en ven, der ved, hvordan man klæder ekstraordinært. De er et must, især hvis du er en af ​​de "begyndere" i sager af mode og stil. Tag dem med dig næste gang du går på indkøb.