Wkadk

Hvordan til at være glad, når du ikke har venner

Vi er omgivet af mennesker, og der er nogle tidspunkter, hvor du faktisk ikke har en ven til at hænge ud. Ofte dette øjeblik sker, når du rammer din slutningen af ​​20'erne. Alle dine gode venner er gift, nogen flyttede ind i en anden by... Betyder det ser bekendt? Stadig er der ingen grund til panik. Til sidst vil du finde nye venner. Her er nogle tips, hvordan at overvinde følelsen af ​​ikke at have venner.

Steps

Hvordan til at være glad, når du ikke har venner. Tage lidt tid for ting, du ikke havde tid før - Ja, der er altid noget, at du har startet, men aldrig færdig på grund af dine pligter og sociale liv.
Hvordan til at være glad, når du ikke har venner. Tage lidt tid for ting, du ikke havde tid før - Ja, der er altid noget, at du har startet, men aldrig færdig på grund af dine pligter og sociale liv.
 1. 1
  Tage lidt tid for ting, du ikke havde tid før - Ja, der er altid noget, at du har startet, men aldrig færdig på grund af dine pligter og sociale liv. Men på dette særlige tidspunkt, når du ikke har venner forsøge at afslutte et maleri, en roman eller noget andet, som du har arbejdet på. I det mindste vil have noget interessant at præsentere dine fremtidige venner.
 2. 2
  Udforsk - Ja udforske verden og alt omkring dig. Nyd solen (det er gratis!), Eller du kan gå på en tur, som du altid har drømt om, men aldrig har haft tid før. Læs en bog, se dine foretrukne comedy, etc.
 3. 3
  Besøg dine pårørende - Der var en tid, hvor du ikke har brug for dem, men nu gør. Prøv at genoprette forbindelsen med dem og lære noget nyt om dem.
 4. 4
  Give - Ja give kærlighed, gaver. Kærlighed kan gøre magi og ved at udtrykke din kærlighed, du vil føle sig bedre om dig selv. Kig selvsikker. Du ved aldrig, når ægte kærlighed vil komme sammen.
 5. 5
  Prøv at gøre en forskel i dit liv stil - Er du træt af det samme rum? Male det i en anden farve eller re-arrangere møblerne. Du vil føle sig mindre stressede. Ved at gøre noget, du plejer at glemme, at noget, der generer dig.
 6. 6
  Hold øje med de gode - Nu har du tid til at finde din sjæl
 7. 7
  Se dit fotoalbum - Der er ingen bedre følelse end at tage tid til at gå tilbage til dine tidligere minder. Du havde en god tid hva? Men gør dig klar! Gode ​​tider er endnu ikke kommet, bare være tålmodig.
 8. 8
  Lyt til musik - Musik er den bedste kur. Bare nyde melodien og dykke ned i den magiske verden af ​​musik og melodi noter.
 9. 9
  Pas på dig selv - Der er ingen, der vil tage sig af dig, hvis du ikke gøre det ved dig selv. Start et nyt træningsprogram, begynde at spise godt, etc.
 10. 10
  Ved at gøre ting for dig selv-du vil føle sig meget bedre, og som et resultat, vil du tiltrække nye venner.

Tips

 • Forblive tro mod dig selv og være tilfreds med dig selv.
 • Prøv at huske, at du er den bedste, er der intet galt med dig, men på dette særlige tidspunkt, du ikke kan finde en anstændig venner, som du gerne vil.
 • Vær dig selv! Det er meget bedre at være behageligt i din egen hud.
 • Forblive sunde, lad ikke denne skade din egen - selvværd. Du er en fisk, der dykker ned i havet efter noget bedre, at du havde før.
 • Ophold i en god stand. Walk, motion, kok, draw, etc.
 • Smile-Hvor nogensinde du går bare smile. Ved at være positiv, vil du tiltrække folk til dig selv.

Advarsler

 • Vær tålmodig. Nogle gange tager det længere tid at finde nye venner, men det afgørende er at holde troen på, at bedre dage er endnu ikke kommet.

Ting du behøver

 • Tålmodighed
 • God vilje
 • Positiv holdning
 • Smil, Handshake
 • Øjenkontakt