Wkadk

Hvordan til at handle, når din ven kan lide den samme pige, som du gør

Du har endelig mødt en pige, som du virkelig gerne. Så du beslutter dig for at fortælle din ven, som du har et crush på. Men det viser sig, at din ven har et crush på den samme pige, som du gør. Hvis du gerne vil lære hvad de skal gøre i denne situation, kan du læse om.

Steps

Hvordan til at handle, når din ven kan lide den samme pige, som du gør. First off, handle som du ville omkring nogen anden pige.
Hvordan til at handle, når din ven kan lide den samme pige, som du gør. First off, handle som du ville omkring nogen anden pige.
 1. 1
  First off, handle som du ville omkring nogen anden pige.
 2. 2
  Må ikke vente med at gøre dine følelser kendt. De fleste fyre ikke klar over, hvor indlysende de gør det, når de kan lide en pige, og piger kan som regel fortælle.
 3. 3
  Være sympatiske og "charmerende" --- være venlig, fortæller vittigheder, der er sjove og ikke stødende, og klæde sig godt. Brusebad altid og gå let på cologne! Ax kan kvalmende til hunner, hvis sprøjtet for meget.
 4. 4
  Du behøver ikke at blive pyntet i den nyeste trendy gear, men ser imødekommende og måske bære din favorit sko eller en god skjorte, når du ser hende.
 5. 5
  Tal til din ven og forsøge at nå til enighed eller i det mindste fastsætte grundregler. De fleste fyr venner, der hænger ud sammen udvikle noget som dette naturligt. Hvis du aldrig har haft det kommer op, han er sandsynligvis lige så ængstelige dit næste træk, som du er.
 6. 6
  Lad hende beslutte. Du behøver ikke hver få at få fat en arm og træk for at se, hvem river større halvdel. Efter et par dage, det, hvis hun kunne lide nogen af ​​jer vil begynde at blive tydeligere.
 7. 7
  Hvis du vinder, skal du ikke helt droppe din ven for pigen. Tilbring tid med dem begge, og måske vil han tilgive og glemme

Tips

 • Bare tag det naturligt, og se, hvem af jer, hun har tendens til at læne sig mod. Det er hendes beslutning, trods alt.
 • Ikke konkurrerer med din ven. Hvis dit mål er at overstråle ham, så du ikke at være en god ven. Det vil føre til kampene mellem jer to. Det er heller ikke attraktive, hvis de to af jer er konstant på hinanden over en pige, du lige har mødt.
 • De fleste piger har venner, så i det lange løb vil det betale sig at være mindst behagelige.
 • Det er vigtigt at indse, at der er 3,4 milliarder kvinder i verden, så længe denne ene kan være den aktuelle genstand for din besættelse, er det ikke værd at ødelægge jeres venskab.
 • Tal med dem begge som venner. I stedet for at slås om hende, kan du hele bare være nære venner med hende.

Advarsler

 • Dette vil være et godt tidspunkt at se, hvor god en ven, du har. Hvis han begynder at forsøge at gøre dig se dårligt eller siger ting til hende, at der ikke er sandt, ville du være bedre stillet forlader ham bag.
 • Hun kan ikke lide nogen af ​​jer.
 • Du skal være forberedt på at håndtere din ven få pigen og se dem sammen i løbet af de næste par måneder i det mindste. Hvis han får en kæreste og stopper hænge ud med dig, overveje selv heldig at vide, at han er sådan, og komme videre.