Wkadk

Hvordan til at leve uden venner under skoleårene

Efter behøver ikke at være dårligt - det kan være godt for, afhængigt af din personlighed. skal nærmede forskelligt under skoleårene, om du er i elementære, midt skole, gymnasium eller college.

Steps

Hvordan til at leve uden venner under skoleårene. Brug din fantasi og drømme.
Hvordan til at leve uden venner under skoleårene. Brug din fantasi og drømme.
 1. 1
  Være aktiv. Hvis du ikke ønsker at indgå i et team, det er okay også - du kan stadig gøre sport. Go svømning ved dig selv, eller gå skøjteløb. Spille fodbold i din baghave, og få din bror eller et andet familiemedlem til at spille med dig, eller bare spille ved dig selv. Tag en tur på din cykel, løbe, gå, sætte på nogle musik og danse rundt. Gå til den lokale vægt værelse eller fitness center på din skole eller samfund. Der er masser af aktive ting, du kan gøre uden at skulle socialisere med andre.
 2. 2
  Vær kreativ. Det kan tage op en masse af den tid, du ville have ellers brugt med andre. Draw, læse, skrive, male, sy. Rode rundt med PhotoShop eller lære at spille et instrument. Fotografi er en stor forslag, også - du kan endda købe et video-kamera. Skriv nogle sange, og prøv at optage dem eller producere dem.
 3. 3
  Brug din fantasi og drømme. Du kunne forestille sig at gå til Hogwarts med Harry Potter, eller du kan forestille dig, du var en super stjerne. Du kunne forestille sig at være i Terabithia. Du kunne forestille Johnny Depp eller Brad Pitt tager dig ud - noget, virkelig. Kun fantasien sætter grænser.
 4. 4
  Tilmeld dig et online-community. Du behøver ikke at få venner, hvis du ikke vil, men nogle gange bare at tale med andre mennesker kan hjælpe off ensomhed. Selv hvis du ikke kan se dem. Hvis du vil, kan du endda tilslutte et par. Én for hver interesse, du har. Du kunne også bare spille alene på computeren. Skriv et par Google-artikler, eller surfe på nettet.
 5. 5
  I skolen, holde sig til dig selv. Kig rundt for at finde et dejligt og roligt sted, det kunne være hvor som helst - bag et par buske, i nærheden af ​​et træ; overalt. Medbring bøger eller pen og papir med dig, og gå der i frikvartererne. Det vil være din egen, private lille sted, hvor du kan læse, fangst op på dine lektier, tegne, skrive... Alt, hvad du vil, virkelig.
 6. 6
  Under frokosten sidde ved dig selv i cafeteriet, og hvis din skole tillader det (eller du ved, du vil ikke blive fanget), lytte til musik på din iPod, mp3-eller cd-afspiller. Hvis du får lov til, kan du endda tage din mad et andet sted, hvor du kan sidde ved dig selv.
 7. 7
  Hvis du laver gruppearbejde i skolen, så spørg din lærer, om det ville være muligt for dig at gøre det ved dig selv. De vil højst sandsynligt sige ja, men hvis ikke, så spørg en anden, hvis du kan være i deres gruppe. Hvis alle siger nej, vil din lærer har du lægger i nogle gruppe alligevel, eller lade dig gøre projektet selv.
 8. 8
  Hvis dine forældre vil give dig, få et kæledyr. De kan ofte være bedre venner end egentlige mennesker.
 9. 9
  Hvis du er hverken sporty eller kreativ, og hvis du tror at læse er kedeligt, får en anden hobby. Saml noget! På den måde vil du stadig have noget at tilbringe din tid med. Det kunne være noget, autografer fra dine yndlings kendisser, servietter, postkort... Mulighederne er uendelige. Videospil og tv er spild af tid, hvis du ikke er den type person.
 10. 10
  Undgå partier og andre former for sociale arrangementer, hvis muligt. Det vil normalt ikke være en masse sjov, hvis du ikke har nogen venner. Hvis du er nødt til at gå selv, bringe en bog eller dit kamera, så du har noget at gøre. Ellers bare tage en gåtur udenfor, indtil det er okay for dig at forlade.
 11. 11
  Tilmeld dig frivilligt arbejde. Browse rundt på nettet, er der formentlig en form for velgørenhed, du kan hjælpe med. Det vil give dig en dejlig følelse af at gøre noget godt, og det kommer til at se godt ud på dit cv, når du ansøger om college eller når du leder efter et job.
 12. 12
  Find ud af, hvilken tv-show er din favorit, og se den så ofte du kan. Sommetider følger livet for dine foretrukne tv-tegn kan være næsten identisk med at have venner.
 13. 13
  Hvis der er noget, der betyder meget for dig, såsom verdensfred eller stoppe dyremishandling, tage tid ud til at kæmpe for det. Find ud af, hvor der er demonstrationer og slutte sig til dem. Skriv breve til politikere eller aviser og gøre bannere. Du kan selv ønsker at arrangere en demonstration af din egen!
 14. 14
  Gå ud! Bare fordi du ikke har nogen venner, betyder det ikke, at du ikke kan gå ud og har en stor tid. Gå i biografen, butik, gå til en forlystelsespark eller cirkus, besøge museer - du kan endda bare ønsker at tage en spadseretur i parken ved dig selv en nyde vejret. Du kan tage bus eller tog til en tilfældig by, og tage en tur gennem det. Medbring dit kamera, så du kan tage billeder. dette er en fantastisk måde at bare komme væk. Leje en flok film, lave popcorn og derefter at have din egen, private lille parti kan være cool også.
 15. 15
  Få et job! Spørg rundt for at finde ud af, hvor der er en åben stilling, kunne det være på byens bibliotek, noget tøj butik, den lokale Starbucks, McDonalds - overalt!
 16. 16
  Spille videospil! Video spil er en fantastisk måde at tilbringe tid ved dig selv, kan du købe en konsol som en Xbox eller PS3, eller spille et spil på computeren. Ikke alle spil er single player selv, kan nogle MMORPGs som World of Warcraft, Warhammer eller Runescape, hvis du ikke ønsker at betale være masser af sjov. Prøv at kommunikere mere med din familie, fordi selvfølgelig vil de elsker dig mere end nogen anden i denne dumme verden! Forsøg ikke at holde sig til nogen af ​​dine klassekammerater bare at være venner med, fordi de måske ikke ønsker dig, og så vil du gøre dig selv vred. Også hvis du gør det kan synes at dem, du bare følge dem. Prøv at rejse og spilde din tid på gode ting som at læse, bede, lytte til musik og tegning.

Tips

 • Hvis du stadig er ked af, at du ikke har nogen venner, minde dig selv, at du ikke er den eneste går gennem dette.
 • Selv hvis du ikke er venner med de andre børn, være rart for dem. Få gode karakterer og være høflig til alle - på den måde, de vil ikke have noget at bruge mod dig.
 • Må ikke lytte til nogen negativitet fra nogen. Hvis nogen taler ned til dig, ikke føle sig underlegen. Stå op for dig selv. Masser af mennesker se folk uden venner som let mål - banke, der tænkte lige ud af hovedet. Brug ikke nogen egentlig vold selv, fortæller dem bør være nok. Hvis de bare spøger på en kærlig måde selv, bare grine ad. Men se forskel. Du ønsker ikke at være kendt som en aggressiv ryk, men du ikke ønsker, at være den svage kid alle kan håne enten.
 • Lad ikke nogen fortælle dig, hvordan du skal være, eller hvad du skal gøre - ikke engang dine forældre. Du er hvem du er, være stolt af denne person. Må ikke være for stolt til at indrømme det, hvis du er forkert dog.
 • Husk: Der er fordele ved at være en enspænder! Ingen dommere dig, og alle dine tanker er til dig selv.
 • Husk, selvom du ikke har nogen venner, er du stadig en awesome person. Lad ikke nogen tage dig ned. Hvis du føler dig ked af det eller ensom, lytte til musik, der vil opmuntre dig. "Keep The Faith", "Man In The Mirror", "Unbreakable" og "You Are Not Alone" af Michael Jackson, 'High school' ved Superchick 'Through The Rain "af Mariah Carey,' når du ønsker Upon A Star 'ved Louis Armstrong, "Something Beautiful' af Robbie Williams og" Beautiful ', af Christina Aguilera. 'I Will Survive "af Gloria Gaynor kunne være et godt valg, også. Find din egen favorit, og lytte til det, når du er nede.
 • Hvis folk kalder dig weird, ulige eller mærkeligt, tager det som et kompliment. Det er måske ikke altid lyder rart, men ikke desto mindre betyder det, at du er anderledes og unikt. Smile og sige tak, ikke bliver fornærmet. Det er nok den reaktion, de håber på.