Wkadk

Sådan konfrontere venner, som ignorerer dig

Der kan være tilfælde i dit liv, når din såkaldte "venner" brat ophøre med at tale til dig og foregive, at du ikke længere er der. Finde ud af årsagerne til dette kan være svært, men hvis du virkelig ønsker at møde dem, her er nogle forslag til at gøre det.

Steps

Sådan konfrontere venner, som ignorerer dig. Evaluer dine interaktioner med din ven (r), og sørg for, at de rent faktisk ignorerer dig.
Sådan konfrontere venner, som ignorerer dig. Evaluer dine interaktioner med din ven (r), og sørg for, at de rent faktisk ignorerer dig.
 1. 1
  Evaluer dine interaktioner med din ven (r), og sørg for, at de rent faktisk ignorerer dig. Du kan bare være over-analyse af situationen og tænker, at de ignorerer dig, når der virkelig de går igennem noget andet i deres liv, der har ramt alle deres venskaber.
  • Sammenlign, hvor meget du og din ven bruges til at interagere med, hvor meget du har været interagere sidst. Er det en drastisk ændring?
  • Sammenlign, hvor meget du og din ven interagere med, hvor meget de interagerer med deres andre venner og dine fælles venner. Er de hænge ud med andre, men stadig ignorere dig?
  • Overvej, om din ven for nylig har været igennem en livsændrende begivenhed (f.eks, en familie død, depression, etc.), der kan have en negativ indflydelse på deres evne til at opretholde venskaber. Hvis dette er tilfældet, bør du give dem tid og rum. Hvis du føler det er relevant, kan du påpege, at du forstår din ven har netop været igennem noget tragisk men du virkelig savner dem i dit liv og ønske at du to kunne genoplive dit venskab. Være venlig, og ikke tilføje yderligere stress til din ven, men nå ud for at lade dem vide, at du gerne vil tilbringe mere tid sammen med dem.
  • Tænk over dine seneste tidligere interaktioner, og se, om nogen situationer kommer til at tænke på, hvor du kunne have fornærmet eller såret din ven. Sagde du noget bag deres ryg, som du vidste, du skal ikke? Vidste du gøre en ufølsom vittighed eller kommentar? Hvis du har en historie for at fornærme denne ven, kan du være ret, at de forsøger at undgå dig, og du bør søge oprejsning ved at indlede en undskyldende samtale.
 2. 2
  Vælg en strategi. Er det bare en enkelt ven, der er begyndt at ignorere dig, eller er det en gruppe af venner? Henvende sig til hver situation, lidt anderledes:
  • For en enkelt ven: kan du lide at nærme din ven under en stille tid, når din ven er ikke omkring andre mennesker. Hvis dette ikke er muligt i skolen, så prøv at se dem efter skole. Hvis din ven er begyndt at tilbringe tid med en ny ven, skal du ikke forsøge at blande sig, mens denne person er omkring eller de vil sandsynligvis lukke rækkerne sammen. Prøv at få din ven alene for en snak.
  • For en gruppe af venner: Vælg de svageste. Dette betyder at vælge den ven, du kender, er mest sandsynligt, at føle ulykkelige over snubbing dig og få ham eller hende til at spilde bønnerne væk fra gruppen. Hjørne dem i badeværelset, i biblioteket eller efter skole. Anywhere, så længe du kan være hundrede procent sikker på, at ingen andre fra gruppen vil se, og forhindre denne ven fra at tale.
 3. 3
  Spørg dem, hvad der er galt. Græd ikke, vrider hænderne og tigge. Bare være ligetil og fortælle dem, at du blot ønsker at forstå, hvorfor de ser ud til ikke længere ønsker dit venskab. Være ligetil og anvendelsen ord som "Jeg føler", "Jeg er ked af" og "Jeg er forvirret over" osv., for at undgå at starte en skylden spil. Prøv at give vennen plads til at snakke i stedet for at blive defensiv.
 4. 4
  Acceptere, at de måske eller måske ikke fortælle dig. Nogle gange kan en ven vokser fra en ven. Dette kan være en forfærdelig lektion til ansigt i livet og desværre er nogle mennesker ikke godt socialiseret nok til at være åbne og ærlige om ændringer i deres følelser omkring et venskab. For disse mennesker er at ignorere dig en måde at håndtere deres egne følelser af smerte, forvirring og manglende evne til at være oprigtig. På dette tidspunkt, hvis de fortsætter med at ignorere dig, kan det være tid til at kalde det afsluttes, og komme videre.
 5. 5
  Husk, at nogle gange kan de være at ignorere dig, fordi du har forstyrret dem. Dette er mere tilbøjelige til at ske med en enkelt ven, men hvis du ked et centralt medlem af en gruppe resten af ​​gruppen kan reagere på det. Hvis dette er tilfældet, er du nødt til at gå direkte til kilden. Må ikke rode rundt med kanten af ​​gruppen, til den person, du har irriteret gå og sortere det ud, bare jer to.
 6. 6
  Aldrig bliver vred på dem, mens de taler. Hvis de får ekstremt aggressive eller voldelige, så gå væk og lade dem være. Læs deres kropssprog og deres tone og forsøge at finde ud af, hvordan de virkelig føler. Hvis de synes stresset gøre alt, hvad du kan for at overtale dem til at snakke igennem det med dig. Men vær ærlig over for dem. Fortæl dem, hvordan du føler, og sørg for du er klar over, hvordan de føler så godt. Ærlighed er altid den bedste politik, i det mindste i det lange løb.

Tips

 • Må ikke tænke over det for meget, kan det medføre stress til dig.
 • Hvis de holder ignorere dig, gør dit bedste for at holde sig væk fra dem og ikke bruge uger sorg over dem. Hvis de ikke er din ven, det er deres tab.
 • Kom til udtryk med det faktum, at de fleste venner er ofres. Dette sker for folk der har været livslange venner hele tiden, når nogen ikke længere har brug for dig, de vil vise deres sande farver. Hvis de vælger at stoppe med at være venner med dig, når de ikke længere har brug for din virksomhed, så de blev aldrig sande venner til at begynde med.
 • Være taknemmelig for alt og alle du har, i stedet for sorg de mennesker, du ikke har. Du vil have en ny begyndelse.
 • Prøv at tale dem i det virkelige liv, ikke over sociale websites som Facebook og MSN eller bruge tekster. Du kan derefter bedømme oprigtigheden af ​​deres ord og deres kropssprog.
 • Hvis det ikke virker ud, bare gå videre, selvom det er svært at give slip tider.
 • Må ikke at blive stresset over det, hvis dine venner har gået væk fra dig, de er nok ikke rigtige venner, og så er ikke værd at blive forstyrret om.
 • Giv dem lidt tid. Måske noget er ved at ændre i deres liv, eller de er under selvrefleksion. Hvis de nå ud til dig senere, overveje at acceptere deres olivengren at genstarte dit venskab.

Advarsler

 • Må ikke bebrejde dig selv, da dette kan føre til depression og flasker op følelser. Indse, at det er din ex-ven, som at være egoistisk og umodne ved at ignorere dig og pludseligt slutter dit venskab uden forklaring, og at de ikke bør have beføjelse til at gøre du føler dig dårligt om dig selv.
 • Må ikke fortælle andre mennesker, at der er mennesker, der ignorerer dig. Hvis du skal, betro kun dine nærmeste venner og familiemedlemmer. Ofte er det bare gør man ser ynkelige og forfulgt. Sættes på en modig front og kigge efter nye venskaber, hvis du ikke har hjerte til at forfølge de gamle.
 • Hvis ignorerer skiftes til mobning, så er det tid til at tage et standpunkt og informere din lærer, rådgiver, forældre eller andre betroede person, der kan gøre noget ved det. Konstante trusler, tilråb, drilleri, stalking er ikke okay måder for folk til at opføre sig mod dig - disse er former for følelsesmæssige overgreb.
 • Må ikke tigge om deres venskab tilbage - du vil se mere respektabel, hvis du fredeligt lade det gå.
 • Må ikke hastigt nærme sig dem, hver gang du ser dem uden grund. De vil blive irriteret og ender begrunder deres beslutning i ignorere dig.
 • Må ikke bebrejde dem for dit venskab kommer til en ende. Indse, at det tager to personer til at danne et venskab, og hverken en af ​​jer er helt skyld i ulykken.