Wkadk

Hvordan man får en kæreste om tre uger

Mennesker er sociale væsener af natur, og opdyrke nye relationer kan være en sjov og givende måde at skabe fælles oplevelser. Men at komme fra indledningen til en forpligtelse kræver beslutsomhed og tillid. Her er, hvordan man opbygger den oprindelige fundament, hvorfra man kan vokse en reel, spirende romance i løbet af et par uger.

Steps

Hvordan man får en kæreste om tre uger. Introducere dig selv.
Hvordan man får en kæreste om tre uger. Introducere dig selv.

Oprettelse af en forbindelse

 1. 1
  Introducere dig selv. Lav en solid første indtryk, projektering varme og imødekommenhed. Brug den som et springbræt til yderligere samtale.
 2. 2
  Gør øjenkontakt. De fleste af os er vant til at se nogen i øjnene i et par sekunder ad gangen, før hoppende vores fokus til et andet emne, og derefter kommer tilbage til den person. Må ikke kigge væk. Holde en stabil fokus på hans øjne. Dette signalerne interesse og en dybere følelsesmæssig forbindelse.
 3. 3
  Smile. Det behøver ikke at være bred og toothy, men lad ham vide, at du er komfortabel i hans nærvær.
  • Smil når du ser ham, men tilbageholde det for en anden. Hvis du smiler for hurtigt, vil han overveje at din automatisk reaktion. Venter, indtil han er fuldt engageret og i dit nærvær giver ham det indtryk, at dit smil er beregnet netop for ham.
 4. 4
  Oprethold stærk kropsholdning. Han vil samle op på de meddelelser, kroppen sender, så sørg for at den forbliver åben og selvsikker.
 5. 5
  Udtryk begejstring i ham og hans interesser. Da han bringer noget om sig selv, så spørg ham mere om det. De fleste mennesker er mere end glade for at tale om sig selv på længde, hvis du giver dem den plads.
  • Det er okay at tale om dig selv, så længe du ikke monopolisere dialog. Tænk på forhånd, hvad du kan sige, så du altid have materiale til at bære samtalen.
 6. 6
  Flirt. Røre ved hans arm, griner ofte, arbejde en kompliment eller to ind i samtalen. Du behøver ikke at overdrive det, men hvis du sender positive signaler, han vil lægge mærke til.
  • Det er okay at gradvist at eskalere, hvis han reagerer godt. Lad ham vide, at du er modtagelig for hans indikatorer af interesse, hvis han sender dem.

Tager tingene til det næste niveau

 1. 1
  Giv ham et kram. Når du først ser ham, og når du siger farvel, du skal indpakning dine arme omkring hans ramme. Han vil ikke noget imod.
 2. 2
  Lav en plan for at se ham igen. Når du har udviklet den første rapport, finde en lejlighed til at løbe ind i ham igen. Det er okay, hvis du nødt til at skabe denne mulighed.
  • Hvis du kun har set ham med en gruppe, bede om at se ham igen i et eksplicit én-til-én indstilling. I stedet for at sige "Vi burde hænge ud engang," spørg ham, om han ønsker at få kaffe eller frokost med dig. Foreslå et tidspunkt og sted. At være specifik, vil bedre dine chancer for at gøre sikker på datoen rent faktisk vil ske. Selv hvis du har travlt, skal du ikke afslutte samtalen uden at angive en fast tid og sted for den næste dato.
 3. 3
  Tilmeld en ven. Nogle gange kan en tredjepart føler en anden persons følelser ud på dine vegne, især i begyndelsen. Hvis du har en fælles bekendt, lad dem ind på din interesse i den person, og se om de kan hjælpe dig med at vinde dem over.
 4. 4
  Vis at du er åben for nye oplevelser. Han vil have at vide, at du er spil for hvad han kan beslutte, at han ønsker at gøre med dig, hvad enten det sker på en vandretur eller fange en Boldspil.
 5. 5
  Hold tingene munter og legesyg.
 6. 6
  Gør dit hjemmearbejde. Før du ser ham igen, forsknings aktuelle begivenheder, så du har materiale til at injicere i enhver samtale. Dette vil forhindre akavet bortfalder og holde ham beskæftiget.
 7. 7
  Har ham hjælpe dig. Folk har en tendens til at lide dem, som de har givet hjælp til. Sørg for at det er rimeligt og ikke belaster ham for meget.
  • Et perfekt eksempel ville være at fortælle ham, at du har brug for nogen til at flytte tunge møbler. Det lader ham vise sin fysiske styrke, mens at sætte ham i fastsættelsen af ​​dit valg.

Lukning af handlen

 1. 1
  Spørg ham, om han er klar til et forhold. Når du har været på en dato eller to og planlagt en anden gang at mødes, nu er det tid til at identificere arten af ​​forholdet. Sørg for at han ved, hvor dine forventninger ligger.
  • Mænd reagerer på engagement på alle mulige måder. Prøv ikke at anvende pres, men stå fast på dine intentioner og ærlige om, hvor du gerne forholdet til at gå.
 2. 2
  Lad ham tage det første skridt. Hvis du vil have ham til at kysse dig, bryde øjenkontakt ved at se lejlighedsvis på hans læber.
  • Hvis en eller anden grund, at han stadig ikke har lavet en bevægelse, spørg decideret "Så vil du kysse mig?" Hvis han ikke er typen til at gøre det første skridt, vil han sandsynligvis blive lettet over, at du brød isen og begejstret for invitationen du har opgivet at sparke tingene op et hak.

Tips

 • Pas på dig selv. Folk føler deres bedste, når de føler sig sunde. Dette kan betyde, motion, slankekure, eller blot lægge ekstra pleje i dit billede og garderobe. Den tillid, du mener vil sætte lidt ekstra polish på dine interaktioner. Hvis du er tilbøjelig til lavt selvværd, vælge en del af dig, at du ved, du kan forbedre. Iværksætte en plan for at forbedre denne del. Dette vil øge din selvopfattelse.
 • Når du er i en gruppe, kigge over i hans retning, gøre øjenkontakt og smil. Hvis han smiler tilbage, tage dette som en indikator for hans interesse.
 • Det er okay at være genert, så længe du presse dig selv og gøre en ærlig indsats for at komme til at kende den anden person.
 • Vær dig selv. Det kan være fristende at misbruge din personlighed til at markedsføre dig selv til den fyr du vil, men dette er en fejl. Enhver fyr du vinde over ved at være uægte, kan lige så let tabt, når han opdager, at du ikke er den person, han troede.
 • Sørg for at din plads, hvis han ser det, er ikke alt for rodet. Under nogle antydning af orden, selv om det ikke er perfekt, vil vise ham, at du er i kontrol over dit liv.
 • Kvinder er instinktivt tilbageholdende med at være videre med deres følelser og hensigter. Men mænd respektere dette og reagerer på direkte spørgsmål, især dem, der ikke er stor på picking up på de subtile signaler at flirte.
 • Hvis han skaber en akavet øjeblik, pivot og gøre fokus om noget lignende akavede du har gjort i fortiden. Det vil gøre ham til at føle bedre.

Advarsler

 • Hvis du er omkring ham og hans venner, ikke flirte med sine venner. Vær høflig til alle, men vise ham, at din interaktion er kvalitativt mere intime.
 • Må ikke ignorere røde flag. Iagttage, hvordan han behandler andre mennesker og lytte, hvis nogen advarer dig om dit mål, der kender ham bedre.
 • Bered dig på den mulighed, at det ikke var meningen at være. Selv hvis du gør alting rigtigt, er der en chance for, at du bare ikke hans type. Vide, hvornår at skære dine tab og komme videre. Der er flere mænd derude, end du nogensinde kunne forestille sig.
 • Være uafhængig, besvare dig selv, hvem og hvad du ønsker. Tage initiativ på egen hånd, så danne din egen mening i stedet for at gøre den fejl at stole på rygte møller. Mænd som proaktive kvinder ligesom kvinder som proaktive mænd. Efterlad ikke alt det arbejde til din flirt mate. For virkelig at blive lykkelig, vær ikke doven, forkælet eller afstumpede, i stedet være proaktiv, uselviske: Hvis du er interesseret i en mand, nærme sig ham og tale med ham på eget initiativ.
 • Må ikke falske dine ord, hverken at være høflig eller at forsøge at narre nogen. I stedet være ærlig og autentisk. At fremme, fortæl mere om dine følelser.