Wkadk

Hvordan man får en fyr til at kunne lide dig


Vil du have en fyr til at være helt vild med dig, som du er om ham? Selvom du ikke kan tvinge nogen til at føle på en bestemt måde, kan du helt sikkert sætte dine bedste mund fremad og give sine følelser en chance for at udvikle sig. Her er nogle nyttige tips om, hvordan man charme en fyr, mens den stadig er tro mod dig selv.

Steps

Hvordan man får en fyr til at kunne lide dig. Gør det klart, at du er til rådighed.
Hvordan man får en fyr til at kunne lide dig. Gør det klart, at du er til rådighed.
 1. 1
  Ligesom dig selv. You got at vise denne person hvor fantastisk du er, men du først nødt til at vide hvordan awesome du er. Opbyg din selvtillid, hvis det hårdt er mangler. Nu betyder det ikke, du er nødt til at være højt, højrøstede, arrogant, snakkesalig, eller fremad. Det betyder blot, at komme til et sted, hvor du føler dig godt tilpas i din egen hud. Du kan være, sød og ydmyg alle på samme tid. Men vær forberedt på at komme ud af din shell. Guys lide selvsikre, interessante piger, der fører deres eget liv. De eneste fyre, der kan lide usikre piger er dem, der er usikre selv og ønsker at dominere et andet menneske. Og hvem ønsker at være sammen med en fyr, der ønsker en pige til at føle sig dårligt om sig selv, eller som ønsker at fortælle dig, hvordan man kan være hele tiden? Det er ikke sundt, og du fortjener meget bedre.
 2. 2
  Gør det klart, at du er til rådighed. Iført en "single armbånd" vil gøre det trick: de er stilfuldt, meget mærkbar, og sige, at du er klar til et forhold, hvis du kan håndtere at være single. Han kommer ikke til at hitte på dig, hvis han tror du er taget. Hvis du har en Facebook-konto, og han er ikke allerede er i din venneliste, invitere ham, bare sørg for din status er angivet som single! Hvis du ikke ønsker at bære armbåndet, han er ikke på Facebook, eller han bare ikke se din invitation, gør det tydeligt i andre subtile måder, såsom at hænge ud med dine veninder (lade dem ind på dette hjælper - de kan hjælpe med at arrangere ting og 'un-awkwarding' dårlige situationer, hvis tingene får tricky. De ved også, hvor du står på forholdet fronten og vil ikke begynde at falde for ham selv) en masse, hvor du ved han vil være, droppe subtile hints om ikke at vide, hvem de skal gå med til en begivenhed, etc.
  • Aldrig nogensinde få en anden til at spørge en fyr ud for dig. Dog kan du bedømme det nyttigt at tale med en helt betroet ven (se ovenfor) til at lade hende vide, hvor meget hun kan lade i hans tilstedeværelse som din tilgængelighed, uden at lyde indlysende. Men se "Advarsler" nedenfor om at fortælle dine venner om din kærlighed interesse.
 3. 3
  Få hans opmærksomhed. Han kan ikke lyst, hvis han ikke kender dig eksisterer. Hvis du ikke har fanget hans blik endnu, da. Sørg for at du vise lidt interesse og slip små antydninger af, at du kan lide ham. De fleste fyre vil ikke spørge dig ud, fordi de er bange for at blive skudt ned. You got at gå, før du kører, right? Sige "Hej". Sig "Farvel". Giv en lille bølge. Da han gengælder, er, når du ved, han bekendtgørelser dig. en eller anden måde og gøre samtale. Tag en interesse i, hvem han er - hvad han kan lide, hvor han kommer fra, hvor han ønsker at gå - og vise ham, hvem du er, også. Mens nogle fyre ikke kan lide at snakke så meget, det er næsten umuligt for nogen at lide dig, hvis han ikke kommer til at kende dig, medmindre han "kan lide" dig for alle de forkerte grunde.
  • Uden at se falske, se dine bedste omkring ham. Ikke alle fyre går til piger, der er kun smuk, men bare for at gøre dig selv skiller sig ud lidt mere, bære noget rart, sat på en lille makeup, og smil så han bekendtgørelser dig en smule mere. Jeg mener ikke farve-by-nummer dit ansigt, men klare mascara åbner dine øjne, læbe-balm forbedrer dit smil, pincetter og virkelig kunne hjælpe mareridt øjenbryn.
 4. 4
  Knække en vittighed. At have en god sans for humor gør alting bedre. Det betyder ikke, du skal være en fnisende fjols, griner på alt, der krydser din vej. Udtryk din sans for humor i din egen måde. Nogle mennesker er vittig og sarkastisk, andre kan fortælle sjove historier, og mange mennesker bare gøre skæve ting og grin med sig selv. Ligegyldigt hvad pirrer din sans for humor, er det meget nemmere at kunne lide en person, som du kan have en god griner med en gang imellem. Hvis du ikke kan finde noget at grine af sammen, så måske vil du opdage, at du ikke kan lide ham efter alle!
 5. 5
  Må ikke være bange for at være hans ven. Bliver hans ven først giver dig to store fordele: han får at vide, at du, og du kommer til at kende ham, uden at kejtethed af at være i et dedikeret forhold. Behandle ham som du ville alle dine andre venner. Du kan gå dybere end når du er i definerede kasser. Fyre vil normalt være mere åbne med fyre end piger, men det betyder ikke, at både du ikke kan komme tæt - det er som regel, hvor magien sker. Bare vær forsigtig, men - hvis det bliver for platonisk, kan du miste den romantiske forbindelse, og nogle gange kan det være rigtig svært at komme tilbage, at gnist når du bliver set som den betroede, altid pålidelige ven. Det kan blive for svært, og du begge give op. En lille smule flirt hele forholdet vil holde tingene går pænt.
 6. 6
  Gør ting sammen. Hvis han elsker klatring, så spørg ham, om han kan vise dig hvordan, og gøre en god tro indsats for at se, hvorfor han er så ind i det. Har et åbent sind. Find ud af hvad du har til fælles, og medtage ham ind i din verden. Hvis du en bestemt slags musik, så spørg ham, om han nogensinde har lyttet til en bestemt kunstner og tilbyde at spille en cd for ham. Finde aktiviteter, som du kan nyde sammen virkelig kan fastsætte en obligation og fremme sin værdsættelse af dig. Hvis han tænker på sig selv som den næste superliga-afspiller, slå på fodbold praksis du er inviteret også. Cheer ham.
 7. 7
  Hav tålmodighed. Disse ting tager tid. Man kan ikke tvinge nogen til at lide dig, og forsøger at skynde tingene op kan ødelægge frieri helt. Giv ham noget plads og ikke være tvangspræget. Lad tingene skrider på et naturligt tempo, eller fader ud af naturlige årsager. Til sidst vil han fortælle dig en eller anden måde, om han er interesseret i tilbagegående din hengivenhed. Og hvis han ikke er, ikke hænge omkring ham som en tabt hvalp. Nogle gange vil du måske være uforeneligt på måder, som du ikke kan se, og nogle gange en fyr er bare ikke klar til et langsigtet forhold. Ofte med fyre, go ting på så dybt, det er svært at lægge mærke til de virkninger, indtil - BOOM - de er der. Tag ikke for personligt. Det sker for os alle på et eller andet tidspunkt. Ikke alle i verden kommer til at lide dig. Flyt på! Der er andre fisk i havet, og hvis du har fulgt det første skridt, du ved, at du er en god fangst, for den rigtige fyr.
 8. 8
  Endelig men vigtigere er, husk på, at du ikke kan kontrollere, hvad andre mennesker tænker og gør. Han kan være genstand for din interesse, men det skaber ikke nogen forpligtelse, som du være en intim del af hans verden. Vend situationen omkring. Hvis der var nogle tilfældige fyr, der tog en interesse i dig, er der noget, han kunne gøre for at gøre du kan lide ham? Sandsynligvis ikke. Virkeligheden er, at du enten vil kunne lide ham på den måde, eller vil du ikke. Du vil finde ham tiltrækkende eller ej. Du vil finde ham sjovt eller ej. Alt, hvad han kan gøre, er at forsøge at være den bedste person, han kan være, og håber, at du er enig. Det omvendte er også sandt. Være den bedste person du kan være, og lad det udvikle - eller ikke - derfra.

Tips

 • Glem aldrig til! Det er en alder gamle, sikker måde at udvide en invitation til en fyr til at socialisere. Plus det er helt gratis og øger dit ansigt for fast ejendom værdi samme! (Husk også at børste dine tænder ofte nok så de holder hvid!)
 • Fyrene elsker piger, der har deres egen personlighed, så være dig selv! Prøv ikke at ændre dig selv for en fyr og få ham som ham på grund af hvem du er, ikke fordi han har forandret dig ind i en person, du ikke.
  • Nu alle siger altid "være sig selv", hvis du er en pige, som er middelværdi, uhøfligt og ikke har en masse venner, så prøv en ny stil. Prøv at være pænere til andre, bekymrer sig om hinandens følelser. Men du behøver ikke være alt for nice, så vil folk begynde at tro, du er falske. Dette vil få dig langt.
 • Drenge elsker mystiske piger. Så du skal ikke være helt åben for ham! Lad nogle ting ud, men skjule noget, og sørg for at han ved, at du gemmer det. Så vil han forsøge at få svaret, og i færd med at gøre det, vil han vide dig mere og mere. Fyre elsker at synes, det er deres idé.
 • Være en all-around fantastisk person, selvom du er vrøvl på matematik (joke!). Hvis du fokuserer på at være en all-sammen, motiverede, og humoristisk person, hvordan kan nogen modstå? Nogle fyre kan blive intimideret, og de er alt for usikre til at være værd at din interesse alligevel. Men det er kun et spørgsmål om tid, før en fyr, der kan lide dig for hvem du virkelig er, vil komme rundt og se, at du er en fantastisk person til at være omkring.
 • Sørg for, at han er single. Hvis du forsøger at få opmærksomhed af en fyr, der allerede har en kæreste, og du ved det, vil du blive uretmæssigt brase ind i en anden sammenhæng, hvilket ikke er fair. Kun gå efter ham, hvis du ved, han er til rådighed. Det viser også han vil være lige så nemt at lede væk, når du er i et forhold. Fyre som der normalt driver gennem livet med en perlerække af tilbedende og samtidig fodret op kvinder i deres kølvand. De er kendt som 'spillernes til de fleste af os, og' ryk "til deres ex kærester. Undgå, undgå, undgå, er alle de råd jeg kan tilbyde.
 • Må ikke tale om dine andre potentielle fyre med den fyr, du er interesseret i. Selvom du måske synes, det er en måde at vise, hvor "i efterspørgslen" du er, er det tankevækkende, at du er overfladisk og nemt vildledt, ikke noget, der enhver person på udkig efter en langsigtet relation ville føle lyd om. Helt ærligt, det er bare ikke god tone, og det er en god måde at slippe af med ham.
 • Hvis der ikke er tegn på, at han blev interesseret i dig, betyder det ikke nødvendigvis, at han ikke er interesseret. Han kunne bare være genert eller være lidt bange, især hvis han ikke har dateret nogen for lang tid, eller hvis det er deres første gang. Vær tålmodig, men ikke grævling ham, bare lade ham vide døren er stadig åben, hvis han skulle være modige nok til at kalde med.
 • Vær opmærksom på at nogle fyre tager længere tid at vokse op end andre (de "Peter Pan" syndrom). I dette tilfælde er du bedre tjent med ikke at vente, men leder efter en fyr, der allerede har taget beslutningen om at vokse op. Du ønsker ikke at blive nogens stand-in mor.
 • Nogle mennesker foretrækker at være venner først. Andre foretrækker at undgå "bare en ven" zone. Ideelt, kan du være en lille smule af begge dele - en ven og en romantisk interesse.
 • En anden gammel trick er, hvis du ser ham på stranden, så sørg for at vise nogle hud. Må ikke være komplet tærte, dog, og aldrig forlade din personlige komfort zone. En off-the-skulder baggy tee over din kostume er nok tilrådeligt, fordi det er en varig billede, skoleuniform normalt ikke tillader udsatte skuldre. Vær sikker på, at han har set dig på den måde, så i skolen, vil han se, at billedet af dig - smilende i det smukke solskin, rode rundt, både du griner og glad. Han ønsker at få det billede tilbage, så han kommer tættere og tættere på, og han til sidst falder i kærlighed.

Advarsler

 • Hvis dine venner ikke er den mest modne, de bedste ting at gøre, er ikke at fortælle dem om ham. De vil straks begynde at stirre på ham og fnisende i hans nærvær. De kan endda begynde at chatte og så videre. Ligegyldigt hvad du siger til dem, vil de kigge på ham. Den værst tænkelige scenarie er, når dine venner gå ud på egen hånd og begynde at plage den fyr med en hel masse spørgsmål at al lyd meget gerne "Hvad synes du om Jessica?". Det vil sende ham pakning.
 • Prøv ikke at gøre det toο indlysende mening ikke bringe op for mange ting om dig selv i samtale. Mens du taler, skal du ikke være genert nok til at stille ham et par spørgsmål. Vær forsigtig med, hvad du siger til ham, som siger de forkerte ting kan føre til en meget akavet øjeblik.
 • Må ikke bare udbrød siger, du kan lide ham, eller han kan ikke tage dig alvorligt. Tage lidt tid, lære ham at kende ordentligt først.
 • Aldrig spille sind spil eller sende blandede signaler. Dette forvirrer fyr og har tonsvis af potentiale for forlegenhed. Det er ikke et tegn på dygtighed - det er et tegn på usikkerhed og mangel på mod.
 • Hvis du har fortalt dine venner om ham, og de forpeste efter ham med spørgsmål, fortælle dem fast, de nødt til at stoppe, og hvis de ikke engang forsøge at ignorere dem, når de bringe ham op i samtalen. Når det kommer til ham, bare spille det ud som dine venner værende umodne, og du bliver mere moden end det. Han vil gerne se, at du ikke handler som en giggly otte år gammel, ligesom dine venner er.
 • Må ikke forveksle venlighed med ham lide dig. Nogle gange er det svært at se forskel, men vær opmærksom, og du vil finde ud af det. Hvis du lige er kommet ud af et dårligt forhold, nogle fyre, især dem meget ældre end dig, tage op 'Big Brother' rolle. De derefter se forholdet som fuldstændig platonisk, hvilket betyder, at for evigt efter enhver romantisk forhold vil blive rodet op.
 • Prøver for hårdt at "få" en bestemt person til at lide, kan du være manipulerende, noget som ingen finder tiltrækkende eller ønsker at være genstand for. Hold et åbent sind. Det søde junior, der holder smilende på dig i klassen kunne være The One, hvis din nuværende ambitioner har vist skuffende. Med hensyn til Mr. Right, ord Maya Angelou "... håber på det bedste, det værste forberede og tage noget i mellem". Du vil finde ham, og når han kommer, skal du ikke forvente en ædel ganger og en ridder i skinnende rustning, men en pick-up truck og Dave Smith. Han vil aldrig blive perfekt, men han vil være godt. Promise.
 • Hvis disse trin arbejde lidt for godt, og han kommer for stærk, lad ham vide at tage det roligt og ikke gøre noget, du føler dig utilpas med.