Wkadk

Hvordan man får en Fiskene mand

Fiskene mænd er vidunderlige romantikere, så måske de er lidt pie-in-the-sky. I så fald, lad dem drømmer. På den anden side kan de ofte være sikker, kræver bekræftelse fra tid til anden. Den bedste og nemmeste måde at få en Fiskene mand til at kunne lide dig, er at bare være dig selv: en lille flirtende og mystisk, men intet i overskud. Være principfaste, ved, hvad du vil, men fortsætte med at forkæle sine fantasier. Med en lille smule hjælp, og en lille smule held, vil han blive din.

Steps

Hvordan man får en Fiskene mand. Kom i kontakt med din kreative side.
Hvordan man får en Fiskene mand. Kom i kontakt med din kreative side.

Kom i kontakt med din følsomme side

 1. 1
  Vær dig selv. Fiskene mennesket ikke ligeglad med, hvor mange penge du har, hvilken slags bil du kører, eller hvor du bor. Selv om det er et plus for ham, han ikke basere sin opfattelse af dig på overfladiske faktorer som jobstatus. Fiskene mænd er på udkig efter mere af en soulmate, ikke et statussymbol.
 2. 2
  Kom i kontakt med din kreative side. Fiskene mænd er meget i kontakt med deres kreative side, de har en tendens til at lede efter det samme i deres romantiske interesser. Hvis du har fået en kreativ knogle i din krop, komme i kontakt med det, udforske det, pleje det. En Fiskene mand, der ser dig med at udvikle et forhold til din kunst vil ønsker at udforske dette forhold med dig. Det er din i.
  • Kunst, spiritualitet, musik - disse er alle udtryk for din kreativitet, som du kan vise til Fiskene manden. Filosofi, skulptur, skrivning er også gode hobbyer at dyrke for at sætte dine bedste mund fremad.
 3. 3
  Vær lydhør og blid omkring ham. Hvis Vædderen mænd er styrtet og brænde, flyve af sædet af dine bukser type Fiskene mænd er mere blid, nærende, og romantisk. Jo mere du kan tænde for din blide side, udforske din naturlige følsomhed og sårbarhed, jo bedre er dine chancer vil være.
 4. 4
  Får sammen med sine venner, familie, og respektere, hvad de gør. En Fiskene mand må ikke være liv i den sociale parti, men de venner, han har han behandler som familie, og familien har han han behandler ligesom venner. Invester i hans familie for at investere i ham.
  • Fiskene også gerne føle, at de bliver budt velkommen af ​​din familie, så prøv at forberede din familie for en person, der har et rigt indre liv, men hvis ydre skal, kan ikke umiddelbart foreslå det.
 5. 5
  Være velgørende ved at give tilbage. Fordi Fiskene internalisere en masse om verden, måske bemærke uretfærdighed og grusomhed på måder, som andre tegn ikke gør, det hjælper at være generøs omkring en Fisk, du forsøger at bejle til. Må ikke fake det, fordi han vil være i stand til at se lige gennem dine narrestreger, tappe din mest velgørende selv og lad denne person kommer ud.
 6. 6
  Mener det, når du leverer gestus af hengivenhed. Når du siger "jeg elsker dig", mener det. Må ikke være bange, når han siger det tilbage, fordi et Fiskene ord er de mest meningsfulde og nøje udvalgt af alle tegn.

Sætte dit hjerte i forholdet

 1. 1
  Være fordomsfri. Fiskene mænd har tendens til at være følsomme og spørgende, udlån dem en usædvanlig åbent sind. Hvis du er stædig, lære at nedtone din stædighed, når du er omkring ham. Den manglende evne til at rokke eller kompromis vil være en undergang i dit forhold, hvis du lader det.
 2. 2
  Vælger at være sammen med dem så meget som muligt. Fiskene mænd er ikke sikker i kærlighed. De vil hellere have dig rundt mere end deres venner, hvis de virkelig pleje for dig. Plus det vil give dem masser af muligheder for at være den romantiske tegn på, at de ved, de kan være. De fleste mennesker kan lide at blive overøst med kærlighed, right?
 3. 3
  Prøv at nedtone din sladder. Løse læber synke... Pisces? Sladder er overfladisk, og Fiskene er som regel i modsætning til den overfladiske. Så meget mere dybe tænkere, har en tendens Fiskene mænd til at engagere sig bedre i meningsfuld samtale. Springe seneste berømthed drilleri og flytte direkte til en samtale om kunst for et tilfredsstillende svar.
  • Hvis du ikke er stor på small talk, tage det lidt efter lidt. Find ud af hvilke områder af samtalen interesserer ham, og vær ikke bange for at bringe det op. Stille spørgsmål er god. Når du får en Fisk taler om et emne, han elsker, vil du ikke nødt til at gøre meget af de talende anyways. Du vil sandsynligvis nødt til at lirke ham væk fra samtalen.
 4. 4
  Aldrig snyde på, lyve for eller til at bedrage en Fiskene mand. A Fiskene kan fortælle lige fra starten, når du begynder opføre sig mærkeligt mod ham. Der er en god chance for at han vil fornemme, hvad der foregår, og bringe det op med dig efter kæmper med det selv. Det er ikke godt for dit forhold.
 5. 5
  Stoke brandene i din passion. Fiskene er som at blive følelsesmæssigt mothered, men det betyder ikke, at han ikke ønsker at se den passion, du er i stand til. Når du kysser, sætte din alle i det. (Kissing lidenskabeligt er ikke det samme som at kysse voldsomt!) Når du konkurrerer, men dit hjerte ind i det. Når der er en chance for at blotte dig, så gør det lidenskabeligt. Passion er det, der vil tiltrække en Fisken mand til dig.
 6. 6
  Care for ham mere, end du pleje dig selv. Ved du hvorfor? Fordi han bekymrer sig mere om dig, end du holder af ham.

Tegn der fungerer godt med Fiskene

 1. 1
  Vid, at kræft fungerer godt med Fiskene. Kræft og Fiskene arbejder godt sammen, som begge er vand tegn. Kræft er mystificeret (på en god måde) med Fiskene rolige sårbarhed, mens Fiskene værdsætter Kræftens sympatisk karakter.
 2. 2
  Vid, at scorpio fungerer godt med Fiskene. En anden vand tegn, Scorpio også bor i et mere - lad os sige - forfinede rige. Skorpionen og Fiskene værdsætte hinandens dybde og rimelighed. Begge tegn, dog kan begynde at vise tegn på frustration, når den virkelige verden butts sin modbydelige lille hoved ind og kræver enten underskrive til at indgå kompromiser, være praktisk, og få tingene gjort.
 3. 3
  Forstå, at virgo fungerer godt med Fiskene. Jomfruen og Fiskene deler en fascination og forkærlighed for kommunikation. Selvom Jomfruen kan være en lille smule krævende fra tid til anden, Fiskene loyalitet gør disse tegn ganske kompatible.
 4. 4
  Vid, at Fiskene og Fiskene gøre en lejlighedsvis vidunderlig, lejlighedsvis ikke par. A Fiskene / Fiskene elsker match kunne enten gå én af to måder: unburdened og komplet kærlighed til hinanden, eller fuldendte distate. De vil enten elske hinanden på grund af ligheder eller hade hinanden på grund af ligheder.
 5. 5
  Vid, at Taurus og Fiskene kan være forenelig. Man kan lide at ændre (Pisces), mens den anden kan lide at forblive den samme (Taurus). Selv den stabilitet, Taurus tilbud kan være betryggende at Fiskene, hendes ønske om at altid forblive det samme i sidste ende kan være kvælende for en Fisk, der kan omfavne forandringer let og hurtigt.

Tips

 • Når en Fiskene mand har brug for plads give ham plads.
 • En Fiskene mand normalt har været igennem nogle hårde relationer, så det ville være bedst for dig at gøre ham til at føle så elsket som muligt - ikke moderlig kærlighed, men den type kærlighed, som ville låse hans seksuelle fantasier, og jeg garanterer dig, han vil behage dig som ingen andre elsker der er derude. (du skal bare vide, hvordan man behandler ham som om han er din eneste ridder). Han vil drage omsorg for dig mere end noget andet i verden. Han dybest set ville dø for dig, hvis han ser, at du holder af ham nok.
 • Være seksuel hvis du føler seksuelt. Være seksuel verbalt og fysisk. De elsker det, men kun hvis du føler det. De kan fortælle.
 • Lad ham tale og være en god lytter. Han kan ikke lide at gentage sig selv, og hvis han føler som om du ikke lytter, vil han stoppe med at tale til dig.
 • Vær ikke bange for at vise kærlighed og hengivenhed på alle tidspunkter af dagen, selv når du er på arbejde. Hvis du tænker på ham bare give ham et opkald for at lade ham vide, at du tænker på ham, og så vil det vise du holder om ham.

Advarsler

 • Når vred, kan han være verbalt ætsende og sårende. Tårer vil straks stoppe dette og reducere ham til ynkelig undskyldning.
 • Må ikke lade ham i støvet, når han siger, at han vil gøre noget for dig, fordi selvom du måske glemmer ham, vil han aldrig glemme dig.
 • Hvis han på nogen måde er kemisk afhængige eller ikke kan holde et job, klippe dit tab og komme ud med det samme.
 • Husk, at han er dybest set usikker og har brug for konsekvent beroligelse, at du elsker ham, og at han er sikkert med dig.
 • Se på hans fysiske behov. Hvis du ikke gør det, nogle andre kvinde vil.
 • Hold ham fysisk tæt på. Han er dybest set loyal, men andre kvinder kan lide at forsøge at stjæle ham.